- Konu Sahibi ece_hatun1
hani derler ya evlendikten sonra erkekler değişir diye.. aslında cidden öyle bazı huyları değişti tamam dışarı çıkarmaz gezmeyiz ama ilgisi vardı şimdi hiç yok denilecenecek kadar az oldu..
Bende nedense çok çocuk istiyorum belki çocuk olursa beni sıkmaktan vazegcer diye.. genelde çevremden duyduğum şeyler böyle benim eşim de böyleydi çocuk oldu artık birşey demiyor falan diye.. çocuk olunca eşler değişiyormuş..
"Kendisi iyi de çevresi kötü" cümlesinde bahsi geçen 'çevre' bu galiba. Bu ne biçim tavsiye

İnsan evlendikten sonra neden değişsin? Sorumluklar değişir, karşıdakine az çok uyum sağlanır ama kimsede köklü bir değişiklik olmaz.
Madem erkekler evlenince değişiyor, kimse birbirini tanımaya çalışmasın. Herkes sokaktan ilk çevirdiğini tutup evlensin, nasılsa evlendikten sonra kendimize göre yontup değiştiririz. Böyle bir şey olabilir mi?
Ayrıca adam neden değişmeye uğraşsın ki? Nişanlıyken kabullenip evlenmişsiniz.
O da büyük ihtimalle "Daha 20 yaşında sonuçta. Ben onu kendime uydururum, değiştiririm" demiştir.
Derdinizi konuşarak anlatın. Çok büyük değişiklikler olmayacaktır ama kararlı şekilde anlatın yine de. Her istediğinin olmayacağını bilsin. Konuştuklarınızın arkasında durun. Gerekirse yalnız çıkıp gezin arkadaşlarınızla.
Ama asla arkasında duramayacağınız hamleler, gereksiz blöfler yapmayın. Karşıdaki büyük ihtimalle yutmaz.
Geri adım atmak zorunda kalırsanız her şey daha da zor olur.