Serbest sektörde çalışanım.Ona göre ben ciddiyeti görmeliyim çünki ben o bana şiddet uyguladığı halde ondan izin almalıydım ne olursa olsun ben o evden ayrılmamalıydım,o benı kavgada yaralasa dahi ben o evden ayrılmamalıydım yani bütün suclu benımKavun değil ki kokla al canım boşuna kendini suçlama yani korkmakta sonuna kadar haklısın lütfen beni dinle eğer elinde mesaj varsa tehdit içerikli git uzaklaştırma kararı al tepkisi ne olacak bu durumda kimse boşanmak için evlenmez fakat zararın neresinden dönersen kardır senin için tayinini iste yada ücretsiz izne ayrıl ciddiyetini görsün
Şaka gibi cidden umarım sonucu seni üzecek bir hata yapmazsınSerbest sektörde çalışanım.Ona göre ben ciddiyeti görmeliyim çünki ben o bana şiddet uyguladığı halde ondan izin almalıydım ne olursa olsun ben o evden ayrılmamalıydım,o benı kavgada yaralasa dahi ben o evden ayrılmamalıydım yani bütün suclu benım
İşte insan kendine kızıyor yinede acaba tam tanıyamadım mı kendimide gectim ailem bu durumla karşı karsıya kaldı onlara karşı yüzüm kalkmıyor bunları yasatmak istemezdim onlaradaSerbest sektörde çalışanım.Ona göre ben ciddiyeti görmeliyim çünki ben o bana şiddet uyguladığı halde ondan izin almalıydım ne olursa olsun ben o evden ayrılmamalıydım,o benı kavgada yaralasa dahi ben o evden ayrılmamalıydım yani bütün suclu benım
Şaka gibi cidden umarım sonucu seni üzecek bir hata yapmazsın
bir insan nasıl hala şu şekilde dşünebilir mantığıma bunu sığdıramıyorumŞaka gibi cidden umarım sonucu seni üzecek bir hata yapmazsın
kendisi herseyi çok iyi bilir ,sen beni tehdit edemezsin diyo her zaman cok enterasan bi psikolojısı var gercektende diyorum ya ben nasıl böyle bir insanla ewlendim diyorumHem hızan hem şeyi uzun derler böylesine canım alttan alma sen aldıkça üstüne gelir o sana karışıyor mu sende ona karış o seni beğenmiyor mu sende onu beğenme çok işe yarar benim eşimde yaramıştı tabi şiddet varsa işte şurda karakol bir şikayetime bakar deyin bak bakalım sesi çıkıyor mu bu tiplerden korkmayacaksın korkarsan üstüne daha çok gelir o seni tehdit mi ediyor sende onu karakola şikayet etmekle tehdit et cezalardan bahset hizaya gelir o zaman
İnsan zaten eşine şiddet uygulamaz ki canım. hakaret etmez tehdit etmez. bak iyimser olalım bir kere size vurdu da siz ailenizin yanına geldiniz diyelim utancından yerin dibine girip sizden ayrı ailenizden ayrı özür dilemeliydi ailenizin yüzüne bakamamalıydı ki hata yapmış olsun bu bildiğiniz hasta ruhlu. Hala sizi tehdit edebiliyor ve hakarete devam ediyor. Keşke öyle olsaydı da biz de sana hatasının farkında yuvanı yıkma diyebilseydik...bir insan nasıl hala şu şekilde dşünebilir mantığıma bunu sığdıramıyorum
Ben beceremiyorum pek aman ne karışcam diyorum yeter ki bana ses cıkarmasın naparsa yapsın diyorum ben öyle dedikçe bu üzerime üzerime geldiHem hızan hem şeyi uzun derler böylesine canım alttan alma sen aldıkça üstüne gelir o sana karışıyor mu sende ona karış o seni beğenmiyor mu sende onu beğenme çok işe yarar benim eşimde yaramıştı tabi şiddet varsa işte şurda karakol bir şikayetime bakar deyin bak bakalım sesi çıkıyor mu bu tiplerden korkmayacaksın korkarsan üstüne daha çok gelir o seni tehdit mi ediyor sende onu karakola şikayet etmekle tehdit et cezalardan bahset hizaya gelir o zaman
Ben artık kendime üzülüyorum gercektende ne umutlarla ne hayallerle ewlendim sonrasında bambaska bir insanla karsılastımİnsan zaten eşine şiddet uygulamaz ki canım. hakaret etmez tehdit etmez. bak iyimser olalım bir kere size vurdu da siz ailenizin yanına geldiniz diyelim utancından yerin dibine girip sizden ayrı ailenizden ayrı özür dilemeliydi ailenizin yüzüne bakamamalıydı ki hata yapmış olsun bu bildiğiniz hasta ruhlu. Hala sizi tehdit edebiliyor ve hakarete devam ediyor. Keşke öyle olsaydı da biz de sana hatasının farkında yuvanı yıkma diyebilseydik...
Yok canım tehdit edemezmişin dağ basımı burası kanun var nizam var şiddet uygulayan erkeğin sonu hapis reklamlarda bile gösteriyor görmüyormuşun deyin birde canım kendini suçlamayı bırak yok tanıyamadım diyerek bu tipler çok usta oyuncu evlenemeden gerçek yüzlerini göstermezler evlenincede iş işten geçer tabi tavsiyem çocuk yapma çok dikkat etkendisi herseyi çok iyi bilir ,sen beni tehdit edemezsin diyo her zaman cok enterasan bi psikolojısı var gercektende diyorum ya ben nasıl böyle bir insanla ewlendim diyorum
Arttık iş boşanmaya geldi zaten cocuk yapma fln kalmadıYok canım tehdit edemezmişin dağ basımı burası kanun var nizam var şiddet uygulayan erkeğin sonu hapis reklamlarda bile gösteriyor görmüyormuşun deyin birde canım kendini suçlamayı bırak yok tanıyamadım diyerek bu tipler çok usta oyuncu evlenemeden gerçek yüzlerini göstermezler evlenincede iş işten geçer tabi tavsiyem çocuk yapma çok dikkat et
Üzülme kendine de o yansın derdine. Sen niye üzülüyorsun hala öfkelisin, hazmedemiyorsun, haklısın ama kendine üzülme lütfen ona ayırdığın vakte üzül sadece. Çocuğun olsa boşansan bile ömür boyu görecektin bu şahsı. Şimdi bu yok. sonra ailen arkanda gelinlikte çıktın kefenle dönersin diyen birileri yok bak bunlara sevin bardağa dolu tarafından bak lütfen.Ben artık kendime üzülüyorum gercektende ne umutlarla ne hayallerle ewlendim sonrasında bambaska bir insanla karsılastım
Ewet hepsi düşünülmesi gereken şeyler Ailem nie benım bu durumumla karsılaştı diyorum.Üzülme kendine de o yansın derdine. Sen niye üzülüyorsun hala öfkelisin, hazmedemiyorsun, haklısın ama kendine üzülme lütfen ona ayırdığın vakte üzül sadece. Çocuğun olsa boşansan bile ömür boyu görecektin bu şahsı. Şimdi bu yok. sonra ailen arkanda gelinlikte çıktın kefenle dönersin diyen birileri yok bak bunlara sevin bardağa dolu tarafından bak lütfen.
İnşallah bundan sonraki hayatın hep mutlu gecer sevindim senin adına ...Evet kızı hemen boşandı geldi diyecekler kızı yapamadı diyecekler sadece diyecekler ben kimin ne dediğine bu zamana kadar takan bir insan değildim olmdım da ama ailem küçük yerde yasadığı için takacaklar ister istemez benim onlara bunu yasatmaya hakkım yoktu diyip kendime kızıyorum.Keşke hiç tanışmasaydım nerden tanıştım nerden evlendim bu adamla deyip kızıyorum cıkamıyorum işin içindenCanım merhaba evlilik kolay kurulmuyor kolayda ilerlemiyor ama çok kolay bitirebiliyorsun.
Sana tavsiyem benim ikinci evliliğim 21 yaşında evlendim siddet yoktu Çorum’dan Ünye’ye gelin gitmiştim ama hiç geçinemedim sürekli ailemin yanına gittim sonra dedim yuvam bozulmasın geri döndüm her gidip gelmem ağlayarak bir günde 2 paket sigarayla bazen üç oluyordu çok sıkıntılıydı ve iki yıl evli kaldım ikinci yılın dolmasına bir ay kala kesin bir kararla arkamda herşeyi bırakarak memleketime gülerek geldim hiç göz yaşı dökmedim evim eşyalarıma aşıktım hep aklım evde eşyadaydı temizlik yapmayı çok severdim aklım hep yuvamdaydı sonra bir komşum vardı orda iki yıl ağlmamı derdimi sıkıntımı çekti çok iyimserdi haklıda olsam haksızda olsam komşumla konuştuktan sonra eşime evime daha çok sarılıyordum özür dilerdim baktım artık gitmiyor her gün tartışma kavga çok empati kurdum çooook ama yoruldum sonra çaresizlikle o komşumun yanına gittim boşanmakta o kadar kararsızdım ki bi çıkmazdasın akraba lafı sözü bazen baba evin bile seni anlamaması çok zor durumlardı ailem anlayışlı insanlar olmasına rağmen bazen bizler alıngan olabiliyoruz baba evine dönünce her neyse komşum dedi ki Seda git yeni evinde olur eşyanda olur herşeyin olur hiç git demeyen kadın o gün onun desteğiyle boşanma davasını açtım tabi arada çok şeyler oldu nihayet son gelişimde kıyafetlerimi altınlarımı bile almadan gözüm arkada kalmadan terkettim orayı sonra ne mi oldu benim 8 yıllık bir sevgilim vardı evlenmek nasip olmamıştı sonra o çıktı karşıma bekardı evlilik yapmamış çok seviyordu ailesini karşısına aldı ve evlendik iki Eltim var kayınvaldem şimdide en çok beni sever över eşimle desen çok şükür öyle bi kavgamız yok evim eşyalarım öncekinden daha güzel 2 yıllık evliyim 27 yaşındayım şimdi anlatırkende yazamadığım o kadar çok şey var ki bilmem sonuna kadar okur musun ne kadar şu zamana ve yaşıma göre çok şey atlatmışım ben zorluk yokluk hiç görmedim ailem göstermedi belkide ondan ağır geldi bilmiyorum sana tavsiyem bu böyle gider kafanda ne zaman bitirirsen o zaman terk et orayı bi orda bi burda zaman geçmez boşanma diyenler olacak çok laf duyacaksın İnan ben hep güldüm gülmeyi unutma hayatında. sabret İnan sabrın sonu selamet
siz onu insan sandınız adam yerine koydunuz ailen de ne bilebilirdi sende. Nasipten ötesi yok yaşanması gerekliymiş sadece boğazın sıkılıp tokat yiyip geldin babaevine çok şükür o kişinin yanından cenazen de çıkabilirdi bak az önce okudum çocuk eski sevgilisini katletmiş bu zhnyeti çekmek sorunda değilsin aslaEwet hepsi düşünülmesi gereken şeyler Ailem nie benım bu durumumla karsılaştı diyorum.
Evet ben de bu hareketlere gelebilecek kaldırabilecek bir yapıda değilim insan kabullenemiyor işte hiçbişey yapmasada bu insanla bu evliliği yaptığı için bile kendinde suc arıyor Yanlış insanla ailemi tanıştırdım nasıl yanlış insanı sectim diyorumsiz onu insan sandınız adam yerine koydunuz ailen de ne bilebilirdi sende. Nasipten ötesi yok yaşanması gerekliymiş sadece boğazın sıkılıp tokat yiyip geldin babaevine çok şükür o kişinin yanından cenazen de çıkabilirdi bak az önce okudum çocuk eski sevgilisini katletmiş bu zhnyeti çekmek sorunda değilsin asla
Ama geçmişe değil geleceğe bakman gerekiyor kuzumEvet ben de bu hareketlere gelebilecek kaldırabilecek bir yapıda değilim insan kabullenemiyor işte hiçbişey yapmasada bu insanla bu evliliği yaptığı için bile kendinde suc arıyor Yanlış insanla ailemi tanıştırdım nasıl yanlış insanı sectim diyorum
Bence hic geri donme sans istedigide yok zatenMerhabalar, 5 aylık evliyim eşimle tanışarak bir süre konuşarak evlendikTandığım süre boyunca ne bir kavgamız oldu ne de bir kötü söz.Aynı evin içerisine girdikten sonra (Kayınvalidemler üst katımda )tartışmalar herşeyime yorum yapmalar beni kısıtlamalar basladı.Şiddet”ten korkuyordum kocam tartışma esnasında sesimi kesmek için boğaızımı sıkarak basladı.En son yüüzme tokat atarak seviyeyi yükseltti.Bende 1 hafta boyunca annemerlde kaldım o arada dilde pişman olduğunu dile getirip tehditler savurmaya basladı.Annemlerden İstanbul”a mesleki eğitimim olduğu için direk geldim.Ben istanbul”a geldikten sonrada benden izin almadan nasıl gidersin ben senden boşanacağım sen benım sözümü dinlemedin bunun bedelini ödeyeceksin senin ailen bunun bedelini ödeyecek gibi sözler savuruyor.Mağdur olan benım travma yasayan benım halen daha benım suclu oldupumu kendimden izin almadığımı söylenip duruyor.Kendisine daha bir şans vermeyi düşünen ben şuanda bunlarla karşılaşıyorum.Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.Bana fikir verebilirmisiniz ?
Suçsuz olduğunuz hiç birşey de alttan almayın özür dilemeyin zamana bırakın gerçek yüzünü görürsünüz.Eger dönerseniz ciddi anlamda korunun bir de bir çocuğun günahına girmeyin.Bana daha yanıma gelip kendini affettirmen lazım seni öyle kolay da affetmeyeceğim vss gbii söylemlerde de bulunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?