5 ay da boşandım ben hiç pişman değilim millet laf dedikodu yaptı ama herkes kendine baksınEn çok ona üzülüyorum...Nasıl yani nasıl Gercektende ben bu adamla evlendim deyip kendimi paralıyorum
Olur mu öyle şey zihniyetiniz çok yanlış. Erkeğe vurma hakkını kim veriyor? Çocuklarımıza vurmanın yanlışlığını bilip dokunmaya kıyamazken eşin tahrik olup vurması ne demek? Öyleyse akşam dışarı çıkmasın kadınlar kısa şort da giymesin yazın tecavüz eden de haklı laf atanda haklı kafın köle esir erkek hükümdar yani kadın lafına dikkat etmezse tokadı yer üstüne sikkat etmezse tecavüze uğrar katledilir v.s. Çok yanlış düşünüyorsunuz kadınlar okumuş akıllı bilinçli oldukça erkekler halt etmiş. Gelir düzeyi iyi olan eş çalıştırmaz anlarım, kıskanır açık giydirmez anlarım ama dediğiniz çok yanlış...Vurmayan erkek yok nedir ya??? Niye kadınlar köle mi sizde bir kadinsiniz eşiniz sizi dövüyor sizde hosnutsunuz galiba!
O millet denen müsvetti zaten sadece laf yapma işine yarıyor.Kim acı çekti kim üzüldü bunun düşünen yok...Sanki insanlar evlenirken hemen boşanmak için evleniyor Aklı olmayan müsveddeler anca boş boş konuşma...5 ay da boşandım ben hiç pişman değilim millet laf dedikodu yaptı ama herkes kendine baksın
Kınayan kınadığını yaşamadan ölmez. Kendi yaşamasa çocuğu, torunu, kardeşi ama ailesinden biri illaki yaşar...5 ay da boşandım ben hiç pişman değilim millet laf dedikodu yaptı ama herkes kendine baksın
Nasıl yani yanlış ? İroni yaptığınızı düşünüyorumOlur mu öyle şey zihniyetiniz çok yanlış. Erkeğe vurma hakkını kim veriyor? Çocuklarımıza vurmanın yanlışlığını bilip dokunmaya kıyamazken eşin tahrik olup vurması ne demek? Öyleyse akşam dışarı çıkmasın kadınlar kısa şort da giymesin yazın tecavüz eden de haklı laf atanda haklı kafın köle esir erkek hükümdar yani kadın lafına dikkat etmezse tokadı yer üstüne sikkat etmezse tecavüze uğrar katledilir v.s. Çok yanlış düşünüyorsunuz kadınlar okumuş akıllı bilinçli oldukça erkekler halt etmiş. Gelir düzeyi iyi olan eş çalıştırmaz anlarım, kıskanır açık giydirmez anlarım ama dediğiniz çok yanlış...
Olur mu öyle şey düşünceniz çok yanlış. Erkeğe vurma hakkını kim veriyor? Çocuklarımıza vurmanın yanlışlığını bilip dokunmaya kıyamazken eşin tahrik olup vurması ne demek? Öyleyse akşam dışarı çıkmasın kadınlar kısa şort da giymesin yazın tecavüz eden de haklı laf atanda haklı kafın köle esir erkek hükümdar yani kadın lafına dikkat etmezse tokadı yer üstüne sikkat etmezse tecavüze uğrar katledilir v.s. Çok yanlış düşünüyorsunuz kadınlar okumuş akıllı bilinçli oldukça erkekler halt etmiş. Gelir düzeyi iyi olan eş çalıştırmaz anlarım, kıskanır açık giydirmez anlarım ama dediğiniz çok yanlış...Ben bazı kadınları anlamıyorum. Bu kez karışmasa diyeceksiniz ki kısa giyiniyorum ama bir şey demiyor kocam, acaba beni kıskanmıyor mu...
Sana yaşayan biri olarak diyorum ki özellikle erkeği tahrik edici şekilde konuşmamak gerekiyor.
Bundan istersen ayrılırsın o sorun değil. Sadece demek istediğim hangi erkek karşına çıkarsa çıksın tahrik edici konuşursan sonu hüsran oluyor. Sıkıntını kişiliğine değil sorunlara göre bildirmelisin. Yani demem o ki vurmayan erkek yok sadece konuşmasını bilen kadın var. Konuşmanı bilirsen eli kalkmaz saa ( tabi psikolojisi bozuk olmayan normal sinirlenmiş olan bir erkekten bahsediyorum)
Sen hep böyle yapıyorsun demek yerine, böyle yapman beni kırıyor gibi konuşmalısın.
Beemay isimli üyeye yapacağım yorumu size yapmışım benNasıl yani yanlış ? İroni yaptığınızı düşünüyorum
Bir erkeğin gelir düzeyide ne kadar iyi olursa olsun bir kadın çalışmalı...Çünki erkeğin zihniyetinde kadın çalışaOlur mu öyle şey zihniyetiniz çok yanlış. Erkeğe vurma hakkını kim veriyor? Çocuklarımıza vurmanın yanlışlığını bilip dokunmaya kıyamazken eşin tahrik olup vurması ne demek? Öyleyse akşam dışarı çıkmasın kadınlar kısa şort da giymesin yazın tecavüz eden de haklı laf atanda haklı kafın köle esir erkek hükümdar yani kadın lafına dikkat etmezse tokadı yer üstüne sikkat etmezse tecavüze uğrar katledilir v.s. Çok yanlış düşünüyorsunuz kadınlar okumuş akıllı bilinçli oldukça erkekler halt etmiş. Gelir düzeyi iyi olan eş çalıştırmaz anlarım, kıskanır açık giydirmez anlarım ama dediğiniz çok yanlış...
Hala devam etti...Artık bir gün bile durmaya tahammulu yokmuş...Herkes bedel ödeyecekmişKendisine hayat arkadaşı değil de köle arayan bir erkek daha. Evlilik yapmayı kadının hayatına ipotek koymak zannediyor bazıları. Sanki evlilik değil savaştalar. Ipleri gevşek bırakırlarsa ( bu onların düşüncesi) kadın onlari alt edecek gibi düşürüyorlar. Halbuki evlilik birbirini olduğu gibi kabul edip hayatın yükünü beraber omuzlamaktir.
Bunun böyle olmadığın zamanla anlıyorlar ama kadının gençliği, hevesi, sevgisi, saygısı bitiyor.
Kocan olacak herife onunla sadece eş olmak icin evlendigini ,hayatı paylaşmak istediğini, köle olmadığını anlat.. Hala devam ederse kendine uygun birini bulmasını söyle. Biz Allaha kul olmak için yaşıyoruz, erkeklere köle olmak için değil. Bu Allah'ın da zoruna gider.
Düşünün sokakta bir kadın size dokundu ve tartışma çıkardı, siz kaçar mısınız illaki olay büyür değil mi? Demem o ki her zaman etki tepki meselesi vardır. Tatlı dil asla insanı yarı yolda bırakmaz.Olur mu öyle şey düşünceniz çok yanlış. Erkeğe vurma hakkını kim veriyor? Çocuklarımıza vurmanın yanlışlığını bilip dokunmaya kıyamazken eşin tahrik olup vurması ne demek? Öyleyse akşam dışarı çıkmasın kadınlar kısa şort da giymesin yazın tecavüz eden de haklı laf atanda haklı kafın köle esir erkek hükümdar yani kadın lafına dikkat etmezse tokadı yer üstüne sikkat etmezse tecavüze uğrar katledilir v.s. Çok yanlış düşünüyorsunuz kadınlar okumuş akıllı bilinçli oldukça erkekler halt etmiş. Gelir düzeyi iyi olan eş çalıştırmaz anlarım, kıskanır açık giydirmez anlarım ama dediğiniz çok yanlış...
Ay bunları okuyunca kan benim beynime sıçradı zaten kadın yani bunu yazan bir kadın .... Sakinliginize hayran kaldim zihniyet nasıl anlatırsan anlar değişmiyor bazı insanlarda...Beemay isimli üyeye yapacağım yorumu size yapmışım benarkadaş ne yazmıi sizde bir bakın aşşağı direk kopyalıyorum;
Ben bazı kadınları anlamıyorum. Bu kez karışmasa diyeceksiniz ki kısa giyiniyorum ama bir şey demiyor kocam, acaba beni kıskanmıyor mu...
Sana yaşayan biri olarak diyorum ki özellikle erkeği tahrik edici şekilde konuşmamak gerekiyor.
Bundan istersen ayrılırsın o sorun değil. Sadece demek istediğim hangi erkek karşına çıkarsa çıksın tahrik edici konuşursan sonu hüsran oluyor. Sıkıntını kişiliğine değil sorunlara göre bildirmelisin. Yani demem o ki vurmayan erkek yok sadece konuşmasını bilen kadın var. Konuşmanı bilirsen eli kalkmaz saa ( tabi psikolojisi bozuk olmayan normal sinirlenmiş olan bir erkekten bahsediyorum)
Sen hep böyle yapıyorsun demek yerine, böyle yapman beni kırıyor gibi konuşmalısın.
Arkadaşım bu şiddeti yaşayan arkadaşta tatlı dilli zaten neyden bahsediyorsun sen yaaaaaaaaaaaDüşünün sokakta bir kadın size dokundu ve tartışma çıkardı, siz kaçar mısınız illaki olay büyür değil mi? Demem o ki her zaman etki tepki meselesi vardır. Tatlı dil asla insanı yarı yolda bırakmaz.
Tabii ki canı istiyorsa boşanabilir, o beni hiç alakadar etmez. Sadece şunu diyorum ki hani eşleriyle anlaşan ve karısının her dediğini yapan erkekler, kadınları hep böyle davranıyor diye.
Yoksa boşan, o sana laf mı diyor altta kalma sen de söyle...kavga et bağır çağır bu çok kolay iş.
Karısının her dediğini yapan erkekler,kadınlar tatlı dille konuştupu için değil onlar sürekli şirinlikler yaptığı için değil o erkekler karakteri oturmuş saplıklı düşünen bireyler olduğu için karısının sözlerine önem veren erkekler bu iş sadece kdında bitmiyor yani kadın güzel davranırsa adam güzel çirkinse çirkin değil...Düşünün sokakta bir kadın size dokundu ve tartışma çıkardı, siz kaçar mısınız illaki olay büyür değil mi? Demem o ki her zaman etki tepki meselesi vardır. Tatlı dil asla insanı yarı yolda bırakmaz.
Tabii ki canı istiyorsa boşanabilir, o beni hiç alakadar etmez. Sadece şunu diyorum ki hani eşleriyle anlaşan ve karısının her dediğini yapan erkekler, kadınları hep böyle davranıyor diye.
Yoksa boşan, o sana laf mı diyor altta kalma sen de söyle...kavga et bağır çağır bu çok kolay iş.
Ayrıca boşanın demek sadece 1 kelime yazabilirdim yani. Ama önemli olan bu seviyeye gelmeden insanları uyarmak.Düşünün sokakta bir kadın size dokundu ve tartışma çıkardı, siz kaçar mısınız illaki olay büyür değil mi? Demem o ki her zaman etki tepki meselesi vardır. Tatlı dil asla insanı yarı yolda bırakmaz.
Evet çalışmalı ama bazı erkekler izin vermiyor mesela benim eşimin tek kabul etmediği şey çalışmam konusu çok istiyorsan evde çocuk bak der. Tek çocuk büyüdüm hep el bebek gül bebek büyüttü okuttu rahmetli annem çalıştırmadı beni ben nasıl çalıştırırm annemin emanetisin der burda ki annem dediği kişi benim rahmetli annem. Çalışıtsam anneme ihanet edeceğini düşünüyor mesela bu erkeğe kızılır mı? Ayrıca zengin filan değiliz bu arada ama anneme saygısını nasıl yok sayabilirim?Bir erkeğin gelir düzeyide ne kadar iyi olursa olsun bir kadın çalışmalı...Çünki erkeğin zihniyetinde kadın çalışa
Hala devam etti...Artık bir gün bile durmaya tahammulu yokmuş...Herkes bedel ödeyecekmiş
Kesinlikle yanlış düşünüyorsun. Uzmanlar bile her zaman söyler.. eşiniz geç geldiğinde hesap sorar gibi demek yerine, seni çok merak ettim hayatım denilmeli en basit örneği.. hangi kadın bunları yapabiliyor? Geneli sürekli eşini azarlayan. Azarlamayan da tatlı diliyle mutlu.Karısının her dediğini yapan erkekler,kadınlar tatlı dille konuştupu için değil onlar sürekli şirinlikler yaptığı için değil o erkekler karakteri oturmuş saplıklı düşünen bireyler olduğu için karısının sözlerine önem veren erkekler bu iş sadece kdında bitmiyor yani kadın güzel davranırsa adam güzel çirkinse çirkin değil...
Gözünle gördün mü tatlı dille yaklaştığını? Hayır. O halde emin konuşmamalısın.Arkadaşım bu şiddeti yaşayan arkadaşta tatlı dilli zaten neyden bahsediyorsun sen yaaaaaaaaaaa
Size saygı duyduktan sevdikten kıymet verdikten sonra kadınlarda çalışmakta tercih işidir diye düşünüyorum ben şiddetin hiç çalışmakla alakası yok bi tanıdığım vardı kadın doktor eşi öğretmen hergun dayak yiyordu hergun...Evet çalışmalı ama bazı erkekler izin vermiyor mesela benim eşimin tek kabul etmediği şey çalışmam konusu çok istiyorsan evde çocuk bak der. Tek çocuk büyüdüm hep el bebek gül bebek büyüttü okuttu rahmetli annem çalıştırmadı beni ben nasıl çalıştırırm annemin emanetisin der burda ki annem dediği kişi benim rahmetli annem. Çalışıtsam anneme ihanet edeceğini düşünüyor mesela bu erkeğe kızılır mı? Ayrıca zengin filan değiliz bu arada ama anneme saygısını nasıl yok sayabilirim?
Bu değiştirilmiş hali bazen kadının düşmanı kadın maalesef gerçekten çok üzücü kadınlara hakaret bir yorum haklısın çok sakinim bugün sanırımAy bunları okuyunca kan benim beynime sıçradı zaten kadın yani bunu yazan bir kadın .... Sakinliginize hayran kaldim zihniyet nasıl anlatırsan anlar değişmiyor bazı insanlarda...
Kadın burada ne anlatıyor saatlerdir?? Karakterde bitiyor mesele benim annem de çok sert ve baskın karakterde bir insandır babamın birgün vurmayı bırak kötü sözüne şahit olmadım anlayin artık Lütfen...Gözünle gördün mü tatlı dille yaklaştığını? Hayır. O halde emin konuşmamalısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?