- 8 Ocak 2019
- 694
- 1.625
- 28
- 29
Helal olsun diyorum size sakinlik cok güzel birşey bazı durumlarda ama olmuyor işteBu değiştirilmiş hali bazen kadının düşmanı kadın maalesef gerçekten çok üzücü kadınlara hakaret bir yorum haklısın çok sakinim bugün sanırım
Baban bu kadar doğru adamsa annen neden sert? Demek ki anneni mutlu etmeyen nedenler var. Bence bu durumda bırakta baban bi zahmet sessiz kalsın.Kadın burada ne anlatıyor saatlerdir?? Karakterde bitiyor mesele benim annem de çok sert ve baskın karakterde bir insandır babamın birgün vurmayı bırak kötü sözüne şahit olmadım anlayin artık Lütfen...
Yapı meselesi arkadaşım annem herkese sert anladin mı?????Baban bu kadar doğru adamsa annen neden sert? Demek ki anneni mutlu etmeyen nedenler var. Bence bu durumda bırakta baban bi zahmet sessiz kalsın.
ben de bazı kadınları anlamıyorum! Ne biçim bir düşünce bu! Ne demek vurmayan erkek yok! Kadın mıyız köle mi! Gebersin bee allah allah yaranmaya çalışacakmış bir de! Boşan kız ne bekliyorsun 5 ayda bunu yapan sonra neler yapar!Ben bazı kadınları anlamıyorum. Bu kez karışmasa diyeceksiniz ki kısa giyiniyorum ama bir şey demiyor kocam, acaba beni kıskanmıyor mu...
Sana yaşayan biri olarak diyorum ki özellikle erkeği tahrik edici şekilde konuşmamak gerekiyor.
Bundan istersen ayrılırsın o sorun değil. Sadece demek istediğim hangi erkek karşına çıkarsa çıksın tahrik edici konuşursan sonu hüsran oluyor. Sıkıntını kişiliğine değil sorunlara göre bildirmelisin. Yani demem o ki vurmayan erkek yok sadece konuşmasını bilen kadın var. Konuşmanı bilirsen eli kalkmaz saa ( tabi psikolojisi bozuk olmayan normal sinirlenmiş olan bir erkekten bahsediyorum)
Sen hep böyle yapıyorsun demek yerine, böyle yapman beni kırıyor gibi konuşmalısın.
Sans verme.Merhabalar, 5 aylık evliyim eşimle tanışarak bir süre konuşarak evlendikTandığım süre boyunca ne bir kavgamız oldu ne de bir kötü söz.Aynı evin içerisine girdikten sonra (Kayınvalidemler üst katımda )tartışmalar herşeyime yorum yapmalar beni kısıtlamalar basladı.Şiddet”ten korkuyordum kocam tartışma esnasında sesimi kesmek için boğaızımı sıkarak basladı.En son yüüzme tokat atarak seviyeyi yükseltti.Bende 1 hafta boyunca annemerlde kaldım o arada dilde pişman olduğunu dile getirip tehditler savurmaya basladı.Annemlerden İstanbul”a mesleki eğitimim olduğu için direk geldim.Ben istanbul”a geldikten sonrada benden izin almadan nasıl gidersin ben senden boşanacağım sen benım sözümü dinlemedin bunun bedelini ödeyeceksin senin ailen bunun bedelini ödeyecek gibi sözler savuruyor.Mağdur olan benım travma yasayan benım halen daha benım suclu oldupumu kendimden izin almadığımı söylenip duruyor.Kendisine daha bir şans vermeyi düşünen ben şuanda bunlarla karşılaşıyorum.Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.Bana fikir verebilirmisiniz ?
Bak hiç görmediğin adını hiçbir şeyini bilmediğin bir insana (ben)ki bu kadar sinirleniyorsun, eşinle nasıl gider evliliğin? İşte bunu diyorum sakinlik her zaman iyidir. Herkes seninle aynı düşüncede olamaz. Bunu kimseden bekleyemezsin anlıyor musun beni.. o yüzden gidip biraz su iç ve sakinleş olur mu.Yapı meselesi arkadaşım annem herkese sert anladin mı?????
Şimdi olayı farklı boyuta taşıyorsunuz siz. 35 yaşındayım 15 yaşından beri eşimle beraberim 13 yıllık evliyim. Nişanlıyken hamileyken v.s sudan sebeplerle esip gürlemelerimde dahi eşim bi kere el kaldırmadı yada hakaret etmedi çünkü insanlar konuşarak anlaşır. Kendisini doğuran da bir kadın bilen adam eşine ne hakaret eder ne küfreder... Erkek olmak ile adam olmak farklı şeyler Allah iyilerle karşılaştırsın.Düşünün sokakta bir kadın size dokundu ve tartışma çıkardı, siz kaçar mısınız illaki olay büyür değil mi? Demem o ki her zaman etki tepki meselesi vardır. Tatlı dil asla insanı yarı yolda bırakmaz.
Tabii ki canı istiyorsa boşanabilir, o beni hiç alakadar etmez. Sadece şunu diyorum ki hani eşleriyle anlaşan ve karısının her dediğini yapan erkekler, kadınları hep böyle davranıyor diye.
Yoksa boşan, o sana laf mı diyor altta kalma sen de söyle...kavga et bağır çağır bu çok kolay iş.
Ya bakın bir adamın vurmasını gerektirecek hiçbir etmen olamaz bunu bir kere netleştirin.Benım anam babam benı dünyaya getirirkne bu adamın önüne yem olarak atmak için getirmedi.Ben adamdan hakaret ve şiddet göreyim baskı altında kalayım diye evlendirmedi ki hiçbir annenin babanında cocuğunun acı cekmesine yüreği dayanmaz.Ki erkeklikten cok bahseden adamlar Kadına niteliği gereği güçsüz olduğu için el kalkmaması gerektiğini bilmeli .En basitnden düşünüyorum kadın niteliği gereği erkekten güçsz durumda olduğu için bile herseyi bir tarafa bıraktım.Onun için yok kadın güzel konuşmadı yok kadın Hakaret etti yok öyle yok böyle Hiçbir şart ve duruumda kadın a sert davranılamaz.Ben o şiddetti gördüm diye kendime olan özgüvenim sarsıldı travma geçirdim!!!Ben bunları Elin Oğluna tatlı dille yakınşamadığım için mi yaşadım sizce ?Baban bu kadar doğru adamsa annen neden sert? Demek ki anneni mutlu etmeyen nedenler var. Bence bu durumda bırakta baban bi zahmet sessiz kalsın.
Ben bazı kadınları anlamıyorum. Bu kez karışmasa diyeceksiniz ki kısa giyiniyorum ama bir şey demiyor kocam, acaba beni kıskanmıyor mu...
Sana yaşayan biri olarak diyorum ki özellikle erkeği tahrik edici şekilde konuşmamak gerekiyor.
Bundan istersen ayrılırsın o sorun değil. Sadece demek istediğim hangi erkek karşına çıkarsa çıksın tahrik edici konuşursan sonu hüsran oluyor. Sıkıntını kişiliğine değil sorunlara göre bildirmelisin. Yani demem o ki vurmayan erkek yok sadece konuşmasını bilen kadın var. Konuşmanı bilirsen eli kalkmaz saa ( tabi psikolojisi bozuk olmayan normal sinirlenmiş olan bir erkekten bahsediyorum)
Sen hep böyle yapıyorsun demek yerine, böyle yapman beni kırıyor gibi konuşmalısın.
Rabbim benim evliliğim gibi herkese nasip etsin.. saygı nasıl duyayim bir erkek karısını dovsun kadının suçu mu diyeyim neyse gerçekten yazmayın hoşça kalınBak hiç görmediğin adını hiçbir şeyini bilmediğin bir insana (ben)ki bu kadar sinirleniyorsun, eşinle nasıl gider evliliğin? İşte bunu diyorum sakinlik her zaman iyidir. Herkes seninle aynı düşüncede olamaz. Bunu kimseden bekleyemezsin anlıyor musun beni.. o yüzden gidip biraz su iç ve sakinleş olur mu.
Ve seninle aynı düşüncede olmayan insanları kırmak yerine saygı duy.
Tugba Ekinci misiniz?Ben bazı kadınları anlamıyorum. Bu kez karışmasa diyeceksiniz ki kısa giyiniyorum ama bir şey demiyor kocam, acaba beni kıskanmıyor mu...
Dur bak kafam karıştı biz şimdi etkiye tepki yapıp ablayı linç mi edelim burda brn soru sordum şimdi etkiye tepkiyse çocuk tecavüzcüleri neyden etkileniyor ablanın fikri ne bakalım cidden merak ettim izahı ne olacak?Helal olsun diyorum size sakinlik cok güzel birşey bazı durumlarda ama olmuyor işteklavyeyi kirasim geliyor bazen
Tabii ki kabul edilemez bir şey. Inşaallah elleri kırılır vuran erkeklerin. Ama anlatmak istediğim o değil, erkekler çabuk sinirlenen varlıklar. Kadınlar daha sakin. Ama çok konuşan. Demem o ki her an vurabiliyorlar. Bu hiç vuramaz dediğimiz adamda bile oluyor. Onların ellerini kaldırmasına izin verecek hale getirmemeliyiz.Ya bakın bir adamın vurmasını gerektirecek hiçbir etmen olamaz bunu bir kere netleştirin.Benım anam babam benı dünyaya getirirkne bu adamın önüne yem olarak atmak için getirmedi.Ben adamdan hakaret ve şiddet göreyim baskı altında kalayım diye evlendirmedi ki hiçbir annenin babanında cocuğunun acı cekmesine yüreği dayanmaz.Ki erkeklikten cok bahseden adamlar Kadına niteliği gereği güçsüz olduğu için el kalkmaması gerektiğini bilmeli .En basitnden düşünüyorum kadın niteliği gereği erkekten güçsz durumda olduğu için bile herseyi bir tarafa bıraktım.Onun için yok kadın güzel konuşmadı yok kadın Hakaret etti yok öyle yok böyle Hiçbir şart ve duruumda kadın a sert davranılamaz.Ben o şiddetti gördüm diye kendime olan özgüvenim sarsıldı travma geçirdim!!!Ben bunları Elin Oğluna tatlı dille yakınşamadığım için mi yaşadım sizce ?
Bana yazdığı yorumları okudunuz mu birde saygı duy görüşüme diyor gerçekten kelimeler kifayetsiz..Dur bak kafam karıştı biz şimdi etkiye tepki yapıp ablayı linç mi edelim burda brn soru sordum şimdi etkiye tepkiyse çocuk tecavüzcüleri neyden etkileniyor ablanın fikri ne bakalım cidden merak ettim izahı ne olacak?
Hiçbir olay vurulacak boyuta getirilmez işte.Vurmak isteyen adam Sen A desende vuruur.Yani bu karşındaki kişinin psikopatlığı seviyeszliği karaktersizşiği ile alakalı bir durum Ben b desem o yine vuracak adam buna meyilli olayın noktasıyla alakalı değil .Adam mesela ben ağlıyorum diye boğazıma yapışıp eliyle ağzımı kapatıyorTabii ki kabul edilemez bir şey. Inşaallah elleri kırılır vuran erkeklerin. Ama anlatmak istediğim o değil, erkekler çabuk sinirlenen varlıklar. Kadınlar daha sakin. Ama çok konuşan. Demem o ki her an vurabiliyorlar. Bu hiç vuramaz dediğimiz adamda bile oluyor. Onların ellerini kaldırmasına izin verecek hale getirmemeliyiz.
Görmüyor musunuz ülkede kaç kadın ölüyor çünkü sahip çıkan yok. O yüzden kendimize biz sahip çıkacağız olayları o boyuta getirtmeyeceğiz.
Ya siz normalmisiniz? Sert yapıdaki bir kadın eşiyle ne ilgisi var erkek sert olacak diye birşey mi var karakter doğuştan gelir. bence ablacım sen acil bi doktora git burda nizi de hasta etme bak eşin kızmıyormy bu saatte telefonlaa oynamana gelecek tokat sana şimdi sen. Kızın ailesine girdin babasının sessiz kalmasından çıktın pardon ne hakla? Senin zihniyette erkek sert olur dimi unuttum ben ya...Baban bu kadar doğru adamsa annen neden sert? Demek ki anneni mutlu etmeyen nedenler var. Bence bu durumda bırakta baban bi zahmet sessiz kalsın.
Verdim onu da cvp görüp şimdi erkrk sanırım bi kadın bunları yazmaz ya nası yazabilir?Bana yazdığı yorumları okudunuz mu birde saygı duy görüşüme diyor gerçekten kelimeler kifayetsiz..
Kadınlar da cabuk sinirlenn varlıklar sinir sadece erkeklere has bir durum değil ve her erkek cabık sinirlenmiyor.Siz sanırım Farklı karakterde kişilikler tanımadınız etrafınızda hep aynı kişilikler olduğu için bu şekilde düşünüyorsunuzHiçbir olay vurulacak boyuta getirilmez işte.Vurmak isteyen adam Sen A desende vuruur.Yani bu karşındaki kişinin psikopatlığı seviyeszliği karaktersizşiği ile alakalı bir durum Ben b desem o yine vuracak adam buna meyilli olayın noktasıyla alakalı değil .Adam mesela ben ağlıyorum diye boğazıma yapışıp eliyle ağzımı kapatıyor
Sen boşanacak mısın peki?Kadınlar da cabuk sinirlenn varlıklar sinir sadece erkeklere has bir durum değil ve her erkek cabık sinirlenmiyor.Siz sanırım Farklı karakterde kişilikler tanımadınız etrafınızda hep aynı kişilikler olduğu için bu şekilde düşünüyorsunuz
Gerçekten benim de beynim durdu yazık yani dediğiniz gibi belki de fake ve erkek..Verdim onu da cvp görüp şimdi erkrk sanırım bi kadın bunları yazmaz ya nası yazabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?