Kocamın hatalarını kabullenmemesi :((

Bu değiştirilmiş hali bazen kadının düşmanı kadın maalesef gerçekten çok üzücü kadınlara hakaret bir yorum haklısın çok sakinim bugün sanırım
Helal olsun diyorum size sakinlik cok güzel birşey bazı durumlarda ama olmuyor işte klavyeyi kirasim geliyor bazen

Baban bu kadar doğru adamsa annen neden sert? Demek ki anneni mutlu etmeyen nedenler var. Bence bu durumda bırakta baban bi zahmet sessiz kalsın.

Baban bu kadar doğru adamsa annen neden sert? Demek ki anneni mutlu etmeyen nedenler var. Bence bu durumda bırakta baban bi zahmet sessiz kalsın.
Yapı meselesi arkadaşım annem herkese sert anladin mı?????

ben de bazı kadınları anlamıyorum! Ne biçim bir düşünce bu! Ne demek vurmayan erkek yok! Kadın mıyız köle mi! Gebersin bee allah allah yaranmaya çalışacakmış bir de! Boşan kız ne bekliyorsun 5 ayda bunu yapan sonra neler yapar!

Sans verme.

Yapı meselesi arkadaşım annem herkese sert anladin mı?????
Bak hiç görmediğin adını hiçbir şeyini bilmediğin bir insana (ben)ki bu kadar sinirleniyorsun, eşinle nasıl gider evliliğin? İşte bunu diyorum sakinlik her zaman iyidir. Herkes seninle aynı düşüncede olamaz. Bunu kimseden bekleyemezsin anlıyor musun beni.. o yüzden gidip biraz su iç ve sakinleş olur mu.

Ve seninle aynı düşüncede olmayan insanları kırmak yerine saygı duy.

Şimdi olayı farklı boyuta taşıyorsunuz siz. 35 yaşındayım 15 yaşından beri eşimle beraberim 13 yıllık evliyim. Nişanlıyken hamileyken v.s sudan sebeplerle esip gürlemelerimde dahi eşim bi kere el kaldırmadı yada hakaret etmedi çünkü insanlar konuşarak anlaşır. Kendisini doğuran da bir kadın bilen adam eşine ne hakaret eder ne küfreder... Erkek olmak ile adam olmak farklı şeyler Allah iyilerle karşılaştırsın.
Sizin örbeğinizden yola çıkınca yolda dokunup tartışma çıkaran kişiyi o anki ruh halimle konuşma üslubuna göre davranırım kadın da olsa erkek de olsa farketmez hiç! Etkiye tepki bu iki kelimeyi açarsanız siz yine yanlışsınız mini etek giy laf atarlar, gece dışarı çık laf atsınlar, tecavüz etsinler sonra evlensin boşanma adın çıkar bizler kadınız köle değil yobaz zihniyetine göre bunlar da etkiye tepki... Peki çocuklaravtecavüz edenler neyden etkilenip tepki veriyor bunu da bi açıklarmısınız bana çok merak ettim fikrinizi!!!

Ya bakın bir adamın vurmasını gerektirecek hiçbir etmen olamaz bunu bir kere netleştirin.Benım anam babam benı dünyaya getirirkne bu adamın önüne yem olarak atmak için getirmedi.Ben adamdan hakaret ve şiddet göreyim baskı altında kalayım diye evlendirmedi ki hiçbir annenin babanında cocuğunun acı cekmesine yüreği dayanmaz.Ki erkeklikten cok bahseden adamlar Kadına niteliği gereği güçsüz olduğu için el kalkmaması gerektiğini bilmeli .En basitnden düşünüyorum kadın niteliği gereği erkekten güçsz durumda olduğu için bile herseyi bir tarafa bıraktım.Onun için yok kadın güzel konuşmadı yok kadın Hakaret etti yok öyle yok böyle Hiçbir şart ve duruumda kadın a sert davranılamaz.Ben o şiddetti gördüm diye kendime olan özgüvenim sarsıldı travma geçirdim!!!Ben bunları Elin Oğluna tatlı dille yakınşamadığım için mi yaşadım sizce ?

Keşke bu zihniyetin bir süzgeci olsa da şu forumda yazamasa sizin gibiler başka bişey demiyorum.

Konu sahibine gelince bütün yorumları okudum boşanacağım dememişsiniz demek ki biraz daha dayak falan lazım canınız iyice bir tehliye girmeli bunun için değil mi? En kısa zamanda bu adamı çöp poşeti gibi kapı önüne koyacak cesareti diliyorum size de.

Rabbim benim evliliğim gibi herkese nasip etsin.. saygı nasıl duyayim bir erkek karısını dovsun kadının suçu mu diyeyim neyse gerçekten yazmayın hoşça kalın

Tugba Ekinci misiniz?

Helal olsun diyorum size sakinlik cok güzel birşey bazı durumlarda ama olmuyor işte klavyeyi kirasim geliyor bazen
Dur bak kafam karıştı biz şimdi etkiye tepki yapıp ablayı linç mi edelim burda brn soru sordum şimdi etkiye tepkiyse çocuk tecavüzcüleri neyden etkileniyor ablanın fikri ne bakalım cidden merak ettim izahı ne olacak?

Tabii ki kabul edilemez bir şey. Inşaallah elleri kırılır vuran erkeklerin. Ama anlatmak istediğim o değil, erkekler çabuk sinirlenen varlıklar. Kadınlar daha sakin. Ama çok konuşan. Demem o ki her an vurabiliyorlar. Bu hiç vuramaz dediğimiz adamda bile oluyor. Onların ellerini kaldırmasına izin verecek hale getirmemeliyiz.

Görmüyor musunuz ülkede kaç kadın ölüyor çünkü sahip çıkan yok. O yüzden kendimize biz sahip çıkacağız olayları o boyuta getirtmeyeceğiz.

Bana yazdığı yorumları okudunuz mu birde saygı duy görüşüme diyor gerçekten kelimeler kifayetsiz..

Hiçbir olay vurulacak boyuta getirilmez işte.Vurmak isteyen adam Sen A desende vuruur.Yani bu karşındaki kişinin psikopatlığı seviyeszliği karaktersizşiği ile alakalı bir durum Ben b desem o yine vuracak adam buna meyilli olayın noktasıyla alakalı değil .Adam mesela ben ağlıyorum diye boğazıma yapışıp eliyle ağzımı kapatıyor

Ya siz normalmisiniz? Sert yapıdaki bir kadın eşiyle ne ilgisi var erkek sert olacak diye birşey mi var karakter doğuştan gelir. bence ablacım sen acil bi doktora git burda nizi de hasta etme bak eşin kızmıyormy bu saatte telefonlaa oynamana gelecek tokat sana şimdi sen. Kızın ailesine girdin babasının sessiz kalmasından çıktın pardon ne hakla? Senin zihniyette erkek sert olur dimi unuttum ben ya...

Kadınlar da cabuk sinirlenn varlıklar sinir sadece erkeklere has bir durum değil ve her erkek cabık sinirlenmiyor.Siz sanırım Farklı karakterde kişilikler tanımadınız etrafınızda hep aynı kişilikler olduğu için bu şekilde düşünüyorsunuz

Sen boşanacak mısın peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…