KOCAMIN HİZMETÇİSİYİM

Ne iş yapiyorsunuz

Erken geliyorsunuz diye sofra kuruyorsunuz bir de eşiniz sürekli ayakta çalıştığını söylemişsiniz. Sevdiğiniz aşık olduğunuz ve evlilik birliğini sürdürmek istediğiniz adama bir sofra kurup kaldırmak zor olmamalı. Ev hanımlığına geçmeyi bile eşinize ya da yaşadığınız evinizi denetleyip toparlamayı evin hizmetçisi olarak gördüğünüzden dolayı vaz geçiyorsunuz. Eşinizin dışarı çıkma konusunda sizi sıkıyorsa izin alamadan çıkın. Sadece bir mesaj atın ben arkadaşınla park bahçe her neyse orda sandalyede oturuyorum bilgin olsun diyin. Çocuk gibi bir mesuliyet olsa sizi anlamam daha kolay olur. Çünkü ben yoğun bir işte çalışan, çocuğu olan ve keyifçi bir adamın karısıyım eşiniz birasını, fıstığını alıp tv karşında şuursuzca maç izlemiyorsa bence gayet iyi. Bizim temizlik günlerimiz olurdu mesala o gün o temizlik yapılacak yapılmaz ise büyük sıkıntı çıkartırım. Onun harici yemek bulaşık çamaşır katla kaldır ben yaparım. Eşimin yapmasını da sevmiyorum zaten

Yogun bir işte calışan cocugu olan keyifçi bir adamın karısı bayann . Her iki tarafta calışıyorsa evet zor olur sevdiği aşık oldugu adama her gün sofra kur kaldır tabiki iki kişi de çalışıyorsa her şey eşit olmalı birde çok iyi bir marifet yapıyor gibi övmüş kendini

Çalışmiyorum kocam edebildiği kadar yardım eder hiç bir beklentisi yoktur cuma gecesi arkadaslarimla dısari çikıcam kendinizi kandırmayın o arkadaslariyla hep evde mi bulusuyor,
Benimkide eder niye calismiyoruz diye ezdirelim kendimizi oda bu evde yasiyorsa her seye yardim etmek zorundalar

Kendimimi övmüşüm hanım efendi lütfen Türkçe dersi alın. Eşimin mutfakta olmasını sevmiyorum. Çamaşır katlamasını sevmiyorum çünkü yapamıyor. Benim hayatım senin neden zoruna gitti. Seni ilgilendiren bir durumun var olduğunu göremedim. Eşim keyifçidir bu yönü beni bazen beni delirtse de canı saolsun aynı zamanda benim de keyfimi düşünür. Sofra kurup kaldırmıyor çamaşır katlayamıyor diye de adamıma laf etmem. Siz kendi evlilik birliğinizde eşinizle istediniz işileri ortak yapabilirsiniz. Kendi evliliğinize odaklanın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…