• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocamın huylari

Arkadaslar kocamdan çok sıkıntı yaşıyorum fikirlerinize tavsiyelerinize ihtiyacım var bi kadının kocasına karşı yapması gereken görevleri nelerdir. Benim esim bazen çok aşırıya kaçıyor beni çok yoruyor istekleri hiç bitmiyor bazen yapamam falan dediğimde ise senin görevin yapmak zorundasın diyor bir kadın eşi ne isterse her istediğini getirip götürmek zorundamidir

maaşta veriyor mu?
yapmak zorundasın falan:KK53:

Kendisi getiriyor ama bana çok şey yüklüyor mesela bugün gidip hazır şu alcak damacana vermem gerekiyor ama Afedersiniz lavaboya acil girmem gerekti bırakmıyor girme bana damacana ver beni gönder sonra gir acil diyorum anlamıyor kendisi alsa alabilir ama almıyor senin görevin diyor
kısasa kısas yapıyor ve bu tür ufak hesaplar ne kadar çirkin :kahve:

Yani damacana getirmek zor olmasa gerek ? Sen bazı şeyleri abartıyor olabilir misin? Ya da bir kaç örnekle çoğalt ki biz de sana daha mantıklı şeyler soyleyebilelim ?
Örnek vermeyelim ama kisacasi çorabindan tutun da içtiği suyu yanındaki kanepe de duran şarj aletine kadar benden ister sürekli arkasını toplarim

Örnek vermeyelim ama kisacasi çorabindan tutun da içtiği suyu yanındaki kanepe de duran şarj aletine kadar benden ister sürekli arkasını toplarim
Kv ile yaşamaya şiddeti normal karşılamaya devam ettiğini sürece daha cooook görevlern var der emin ol...

Eşlerin birbirine olan görevleri elbet vardır. Eşiniz bunu hizmetçilik ile karıştırıyor sanırım.
Eşinine sağlığı yerinde iken eli ayağı tutuyor iken su alacak gücü oldugu halde su istemesi kul hakkıdır. Bunuda biliyor mu eşin?????
Elbet olur gun gelur su getirirsin gun gelir su bile taşırsın esin icin.... ama bunu senin görevin olarak görmesi ve sana dikte etmesi cok yanlış.

sıkıntı adamın uslübunda işte.. bana diyecek senin görevin getirmek diye bir daha o damacanaya elimi sürmem..
Anlamaya çalışmak için öyle sordum yoksa kimse emirden hoşlanmaz yani en azından bende aynı şekilde git al eline mı yapışıyor der tuvalete gider keyfime bakarım... Ben abartı bir durum var mı yok mu diye ölçmeye çalıştım ama arkadaş zaten kv ile yaşayip bir de esinden şiddet görüyor bir de evlatları var .... Suratının ortasına tokadı bastığı zaman alıp çocuğu anasının evine gidecekti bak bakalım o zaman kim kuzu oluyor ...

Yok ayrıldım kV den 4 aylık kısa bi süreliğine ordaydim şiddeti tetikleyen de kayonvalidemle r di tabi
Canım değişen bişey olmamış ki ? Hala emir kipleri ile sana bişeyler yaptırmaya çalışıyor neden dişini göstermiyorsun ? Kendisi dört dörtlük değil, kocalık görevini de yerine getirdiğini düşünmüyorum

yavrum ailem arkamda demişsin diğer konunda niye kendine bu hayatı reva görüyorsun?
adam dövüyormuşta nedir yani bu adamdaki ısrarın..

Anlamaya çalışmak için öyle sordum yoksa kimse emirden hoşlanmaz yani en azından bende aynı şekilde git al eline mı yapışıyor der tuvalete gider keyfime bakarım... Ben abartı bir durum var mı yok mu diye ölçmeye çalıştım ama arkadaş zaten kv ile yaşayip bir de esinden şiddet görüyor bir de evlatları var .... Suratının ortasına tokadı bastığı zaman alıp çocuğu anasının evine gidecekti bak bakalım o zaman kim kuzu oluyor ...
Keşke ailem yakın olsa hiç durmam başım sıkıştı mi giderim ama ben Iğdır'da ailem antalyada

çocukta mı varmış?
iyice sinir oldum adamcığa:sinirli:

yavrum ailem arkamda demişsin diğer konunda niye kendine bu hayatı reva görüyorsun?
adam dövüyormuşta nedir yani bu adamdaki ısrarın..
2 defa tokat attı oda ev içinde olduğum zaman ailesini örnek aldığı için ama ailesine de söyledim 3. Olursa çıkar giderim affetmem asla çok özür diledi çok pişman oldu

Keşke ailem yakın olsa hiç durmam başım sıkıştı mi giderim ama ben Iğdır'da ailem antalyada
Başın sıkıştikca giderim değil başım sıkıştı giderim diye düşün olur mu ? Otu b*ku ayağına isteyen birin beş dakika tahammül edemem... O da sana getiriyorsa istediği tamam ! Herşeyi geçtim o tokadı yediğin zaman çekip gidecektin güzel bir gözdağı verecektin... Şimdi adam nasıl olsa şiddet de görse baskı da yapsam gidemez diye düşünüyor... Şu elin adamlarına kocanız da olsa, saygı sevgi yoksa yüz vermeyin yaw... Sende ana kuzususun seninde anan baban var biliyorlar mı böyle cins bir eşin olduğunu ? Dayağı şiddeti emir kipleri ile konuştuğunu?

Sadakat ve yükümlülükleri ortak paylaşmak bence gorevin.

Hele şu cinselliği kadınlık görevi olarak görenler yok mu ot kafalılar.

Başın sıkıştikca giderim değil başım sıkıştı giderim diye düşün olur mu ? Otu b*ku ayağına isteyen birin beş dakika tahammül edemem... O da sana getiriyorsa istediği tamam ! Herşeyi geçtim o tokadı yediğin zaman çekip gidecektin güzel bir gözdağı verecektin... Şimdi adam nasıl olsa şiddet de görse baskı da yapsam gidemez diye düşünüyor... Şu elin adamlarına kocanız da olsa, saygı sevgi yoksa yüz vermeyin yaw... Sende ana kuzususun seninde anan baban var biliyorlar mı böyle cins bir eşin olduğunu ? Dayağı şiddeti emir kipleri ile konuştuğunu?
Bilmiyorlar bilseler 5 dakika bile bırakmazlar beni kocamın yanında ben el bebek gül bebek büyüdüm annem banam bile bana hiç vurmadi

Sadakat ve yükümlülükleri ortak paylaşmak bence gorevin.

Hele şu cinselliği kadınlık görevi olarak görenler yok mu ot kafalılar.
Yok cok şükür cinsellikle ilgili problem sadece getir götür işleri beni yoruyor çok şey istiyor arada kendisi kalkıp alsa tamam ama yok illa ben vercem

Back
X