Kocamın içindeki canavar!!!

2. üyelik şeysi çıkmış ama ben de gerçek alıp yorum yapacağım.

Eşiniz uyuyunca, onu bir güzel karyolaya sabitleyin. Koli bandı olsun, naylon çamaşır ipi olsun, sağlamca eller ayaklar bağlayın. Şu malum Banu Alkan filmi var ya, onun gibi. Sonra da üzerine atlayıp basın tokadı "Fantezi zamaağnıı" diye. Artık Allah ne verdiyse, Banu Alkan filminden Sodum'un 120 gününe bağlarsınız.

Tövbelere "Ben ettim sen etme"lere gelene kadar yolu var.
Üzerine de mis gibi boşanırsınız. ^_^
Yine alacaklar mapus damına,
Hayır gözardı edeceğim ama benim bildiğim sevdiğin üyelere yapılmıyor ,etik değil :)

Böyle bir mevzu yakın akrabamın başında annesi hasta diye susmuş kız annesi toparlayınca herşeyi ortaya döküyor şimdi boşanma evresinde sizde ciddi anlamda bunu düşünürseniz iyi olur 2.ci üyelik ama belki kimliğini saklamak istemiştir umarım da fake bir konudur

Konu sahibi ban yedi..fake mi yani konu?
Ama nu tip insanlar yok degil dunyada..fantazi yapiyo diye karisina işkence eden manyaklardan dolu var.Bosanmak ta güzel bir çözüm

Mune Mune bu konu sahibinin ilk uyeligi neden ifsa edilmiyor?
bizimle dalga geciliyor burada , belki de baska bir konuda sohbet edip yazisiyoruz bu insanla
yonetim olarak bu kurali tekrar gozden gecirip , bizi kandirmaya calisan insanlari ifsa etseniz?
sonucta adini soyadini vermeyeceksiniz diger kullanici adini vericeksiniz

Mune Mune bu konu sahibinin ilk uyeligi neden ifsa edilmiyor?
bizimle dalga geciliyor burada , belki de baska bir konuda sohbet edip yazisiyoruz bu insanla
yonetim olarak bu kurali tekrar gozden gecirip , bizi kandirmaya calisan insanlari ifsa etseniz?
sonucta adini soyadini vermeyeceksiniz diger kullanici adini vericeksiniz

Kuralımız açık ve net dalga geçmek amaçlı olanların kullanıcı adları ifşa oluyor fakat bu üye dalga geçmek için mi açtı yoksa 2. üyelik alırken yönetim onayı alınacağını bilmeden mi yeni bir üyelik açıp derdini dile getirmek istedi henüz teyit etmemişken üyeliği ifşa etmek uygun olmaz.
Dalga geçildiğinden eminsek zaten ifşa ediyoruz ama değilsek karşımızdakini rencide etmekten kaçınıyoruz.

Kuralımız açık ve net dalga geçmek amaçlı olanların kullanıcı adları ifşa oluyor fakat bu üye dalga geçmek için mi açtı yoksa 2. üyelik alırken yönetim onayı alınacağını bilmeden mi yeni bir üyelik açıp derdini dile getirmek istedi henüz teyit etmemişken üyeliği ifşa etmek uygun olmaz.
Dalga geçildiğinden eminsek zaten ifşa ediyoruz ama değilsek karşımızdakini rencide etmekten kaçınıyoruz.
peki
tesekkur ederim cevap verdigin icin :KK200:

Back
X