Kocamın iş arkadaşından gelen anlamsız mesaj...

ilk önce cevabınıza ve uslubunuza bayıldım
ayrıca evlilik uzmanı asıl biz evli bayanlar oluyoruz seneler geçtikçe...
dedikleriniz aklıma çok yattı...
aynen dediğiniz gibi yapacağım..
teşekkürler ellerinize sağlık arkadaşım

kadının rahatlığı ayrı bir konu .Ben de çok rahat biriyim ama evli bir herife de mesaj atmam yani .Mesaj çok özel bir şeydir .Çok acil durumlarda insan iş arkadaşını arayabilir kafasına bir şey takılır sorabilir ama mesaj çok samimi bir şeydir .

haklısın ama ben aldatmaya ve aldatılmaya tahammül edememm..

benim anlamadığım bir kadın, evli bir erkeğe, eşinin göreceğini bile bile neden sms atar? yani yarını bekleyemeyecek kadar önemli olan nedir? madem bu kadar dertleşmek için fırsat kolluyor neden arayıp açık açık konuşmaz da mesaj atar?
eşinize gelirsek, aralarında nasıl bir samimiyet var ki kadın fütursuzca mesaj atabiliyor.. boşanma gibi konularda kadınların erkeklerle dertleşmesini hiç anlamam..

bana göre de çok genişlik
fakat aklıma yeni geldi bu kadın zaten sürekli iş yerinde herkesin içinde ay sanırım hamileyim falan diye bir şeymiş
utanmaz yani..

Bizim insanımız mı kendine güvensiz anlamadım ki, güzel olan her kadın sanki av olarak görülüyor. Ya da kadının elindeki en güçlü silah. O zaman kocalarımızı iş hayatında güzel kadınlara karşı korumalıyız ana teması çıkarıyorum ben bundan.

Hemen de kadını pislik yapmışsınız . Aklı başında erkekler zaten boşanmak üzere olan kadınlardan uzak dururlar .Kusura bakmayın ama boşanmak üzere ya da boşanmış kadınlara yani yaralı kadınlara yanaşan her ekrek muhakkak artniyetlidir .Aksi türlü olsa sıkılıyorsan eşimle arkadaşlık et vaktin geçer filan derdi .Pisliğin kökü erkekten gelir bunu unutmayın .

Bazi erkeklerde guzin ablaligi pek sevio acikcasi derdini dinlemeyen ilgisiz davranan birinede msj atcak hali yok demekki iste kizin problemini dinlio valla arkadasim erkekler bu numaralari hep yiyo kizin kaybetcek bisi yok benim babamada bole biri yaklasti kafasini eziverdik

Benimde başıma böyle bi sey gelmişti sinirden kudurdum resmen izin vermedim o ne öyle samimiyt bekar olsa anlarım da evli adamın ve kadinin böyle rahatlığı deli ediyor beni

o sizin görüşünüzdür
teşekkür ederim cevabınız için hanfendi

aralarında bişey olmadığı kesin bence
sadece eşiniz iş arkadaşlığında bir sınır koyamamış
gibi görünüyor.
Yoksa benim çalıştığım yerde de bir sürü erkek var.
hiçbirini ceple evdeyken işle alakalı zorda kalmadığım müddetçe aramam
ki özelim için arayayım demek ki iş yerindede bu sohbetler çok oluyor.
eşinizi yakın görmüş.

benim kocam abisinin dertlerini bile dinlemeyi sevmez ki
hani kimsenin işine burnuru sokmaz
ama sanırım çocuğu tanıdğı için kız onla konuşmus...
nasıl ezdiniz acaba başını?

Benimde başıma böyle bi sey gelmişti sinirden kudurdum resmen izin vermedim o ne öyle samimiyt bekar olsa anlarım da evli adamın ve kadinin böyle rahatlığı deli ediyor beni

peki işin sonunda ne çıktı..
yani eşinize neden samimi davranmış

inşallah öyledir
bura da yazılan şeyleri şuan epey aklıma taktık stres oldum..

O cevabı kimin yazdığı belli olurdu. ve ortada cidden bir şey yoksa eşinizi çok zor durumda bırakırdı.

hayır öyle değil eşi konuşacak cevap verecek ne oldu falan zaten dökülürdü .... ben karısı alsın mesajlaşsın demedim iyimisin ne oldu ? bile yeterliydi dökülmesi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…