ilk önce cevabınıza ve uslubunuza bayıldımBazı bayanlar cidden patavatsız olabiliyorlar. Arkadaşlar haklı olarak mesaj gelmesine tepki koymuşlar, sizin de birşeyler yapmanız gerek ama evinizde yersiz huzursuzluk olmaması için bu olayı çok profesyonelce, çok soğuk kanlı, sanki o kadar da önemsememiş gibi geçirmelisiniz. Çünkü eşinize güveniyorsunuz. Ayrıca arkadaşların tavsiyelerini bir anda değil, iç içe, yeri geldiğince yapmalısınız.
Eşinizle aranızdaki güvenin yıpranmaması için şu aşamada asla eşinize karşı ithamcı bir dil kullanmayın. Ben olsam ilkinde kadını da aramam, oldukça sakin bir dille arada bir eşimi yoklarım. Telaş yapmadan, çelişkiye düşmeden doğallıkla anlatıyorsa, olabilir, konuşmuşlardır, aynı yerde kaç saat duruyorlar. Kadın da patavatsızlık etmiştir. Özellikle de eşiniz boşanan adamı tanıdığı için bir nebze daha tolere edilebilir bir durum. Fakat siz de asla kenara çekilmezsiniz, telefonuna bu aralar sık bakarsınız, kadın nasılmış, iş yerinde yanına sık geliyor muymuş sorarsınız. "Ben çok rahatsız oldum o mesajdan, lütfen bu kadınla sınırını çiz,o da bunu bilsin, hiç mi kadın yok etrafında, başkasına anlatsın derdini" dersiniz. "Sana güveniyorum ama kadın beni huzursuz etti" ya da "gözüm üzerinde" mesajını verirsiniz. Gerekirse bazı arkadaşların tavsiye ettiği gibi çıkar işyerine gider, şöyle bi gözler önünde eşinizle muhabbet edersiniz, etrafa gözgezdirirsiniz.
Bu ilk yoklamadan sonra baktınız ki samimiyet ileri gibi geldi, elinize maşayı alırsınız. Ben olsam o zaman yolarım yani :)
...evlilik uzmanı gibi yazmışsam kusura bakmayın "ben olsam"ı yazdım belki kolaylık olur diye. Ukalaca gelmesin
hiç aklıma gelmedi
aslında ben yazsaydım keşke cevap
bu ne cürret diye..
dur bakalım şimdi boşanma falan düşünme hemen , bu işi nasıl çözmelisin ilk hedefin ! diyelim eşinle yakınlaşmış dertlesmek anlamında ki eşim sevmez dedin öyle şeyleri ozaman senı kaybedeceğini hissettirmelisin okadar emek yuva kolay kurulmuyor bir dengesiz pislik için değmez ! temkinli ve sakin olmalısın peşini bırakmadan
her sabah beni mutlaka arar eşim hatta öğlen hatta iş çıkışıevet olabilirdi, başka yollarda var . buhun konustunuz mu hıc ? mesaj falan yada başkabırsey
bana göre de çok genişlikbenim anlamadığım bir kadın, evli bir erkeğe, eşinin göreceğini bile bile neden sms atar? yani yarını bekleyemeyecek kadar önemli olan nedir? madem bu kadar dertleşmek için fırsat kolluyor neden arayıp açık açık konuşmaz da mesaj atar?
eşinize gelirsek, aralarında nasıl bir samimiyet var ki kadın fütursuzca mesaj atabiliyor.. boşanma gibi konularda kadınların erkeklerle dertleşmesini hiç anlamam..
Bizim insanımız mı kendine güvensiz anlamadım ki, güzel olan her kadın sanki av olarak görülüyor. Ya da kadının elindeki en güçlü silah. O zaman kocalarımızı iş hayatında güzel kadınlara karşı korumalıyız ana teması çıkarıyorum ben bundan.ben konuşmak istemiyorum ilk etapta
eşimin konuşmasını isteyeceğim bugün
kızı gördüm normal sıradan bir kız öyle güzel falan değil
canım benim bu işler öyle güzellikle yakışıklılıkla olmuyor yanlış anlama.. bence kesin eşin boşanacağı kişiyi tanıdığı için konuşmuşlar bu konuyu.. ama bence mesaj olayının peşini bıraka derim.. bişey yoktu belki ama be kadar yakın olduklarını görmüş olursun..
hiç aklıma gelmedi
bu ne cürret diye..
dur bakalım şimdi boşanma falan düşünme hemen , bu işi nasıl çözmelisin ilk hedefin ! diyelim eşinle yakınlaşmış dertlesmek anlamında ki eşim sevmez dedin öyle şeyleri ozaman senı kaybedeceğini hissettirmelisin okadar emek yuva kolay kurulmuyor bir dengesiz pislik için değmez ! temkinli ve sakin olmalısın peşini bırakmadan
keşke yazsaydın geçte kalmadın msjı yeni gördüm sorun ne diyebilirsin sakın peşini bırakma bu olayınhiç aklıma gelmedi
bu ne cürret diye..
o sizin görüşünüzdürHemen de kadını pislik yapmışsınız . Aklı başında erkekler zaten boşanmak üzere olan kadınlardan uzak dururlar .Kusura bakmayın ama boşanmak üzere ya da boşanmış kadınlara yani yaralı kadınlara yanaşan her ekrek muhakkak artniyetlidir .Aksi türlü olsa sıkılıyorsan eşimle arkadaşlık et vaktin geçer filan derdi .Pisliğin kökü erkekten gelir bunu unutmayın .
benim kocam abisinin dertlerini bile dinlemeyi sevmez kiBazi erkeklerde guzin ablaligi pek sevio acikcasi derdini dinlemeyen ilgisiz davranan birinede msj atcak hali yok demekki iste kizin problemini dinlio valla arkadasim erkekler bu numaralari hep yiyo kizin kaybetcek bisi yok benim babamada bole biri yaklasti kafasini eziverdik
Benimde başıma böyle bi sey gelmişti sinirden kudurdum resmen izin vermedim o ne öyle samimiyt bekar olsa anlarım da evli adamın ve kadinin böyle rahatlığı deli ediyor beni
inşallah öylediraralarında bişey olmadığı kesin bence
sadece eşiniz iş arkadaşlığında bir sınır koyamamış
gibi görünüyor.
Yoksa benim çalıştığım yerde de bir sürü erkek var.
hiçbirini ceple evdeyken işle alakalı zorda kalmadığım müddetçe aramam
ki özelim için arayayım demek ki iş yerindede bu sohbetler çok oluyor.
eşinizi yakın görmüş.
O cevabı kimin yazdığı belli olurdu. ve ortada cidden bir şey yoksa eşinizi çok zor durumda bırakırdı.
evet bunu yazacağım ona ..hayır öyle değil eşi konuşacak cevap verecek ne oldu falan zaten dökülürdü .... ben karısı alsın mesajlaşsın demedim iyimisin ne oldu ? bile yeterliydi dökülmesi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?