Rica ederim, ben de 1 senelik evliyim, gerçekten evlilik bir sanat. Sağlıklı bir evlilik için cidden uzman gibi davranmak gerekiyor. Bir anda çirkefleşmek uzun vadede işinize yaramaz. Yanlış birşey varsa erkeklerin bunu kendi kendine telafi etmesini sağlamak gerekiyor, yoksa erkeğin hatasını yüzüne açıkça vurmak veya ithamcı bir dil kullanmak onun sadece kaba davranmasına sebep olur. Sonuçta evlilik karşılıklı ilerliyor ve bu tür olaylardan ne kadar az yarayla çıkılırsa mutluluk, huzur o kadar çok yıllara yayılıyor.
Son bir şey,
-bu tarz durumlarda soğukkanlı olabilirseniz,
-eşinize hem güveninizi hem de onu sahiplendiğinizi aynı anda hissettirebilirseniz,
-kimseye çaktırmadan ve kimseyi kırmadan ipleri elinize alır, olayı çeker çevirir aileniz lehine döndürürseniz bu size eşinizden ekstra minnet ve bağlılık olarak dönecektir. Allah yardımcınız olsun, siz sakin olun yeter...
en iyi sen anlarsın beni derken siz de boşanma evresı falan gecırdınız mı veya eşinizin ilk evliliği değil mi? eger bunlardan bırı değilse samımı olduklarını anlarım ve açıkçası kıllanırım
saçma bulan eşe,
derhal arayıp malum şahsa söyle bunu da,
bi dinliim ben de derdim..
ortada masum olmayan bir şey var
ancak kimde, nerde bilmiyorum..dilerim sizi incitecek bir şey çıkmaz..
ayrıca eşim rahatsız oluyor olayına sakın girmesin,
rahatsız olan kendisi olmalı ki böyle de yansıtmalı!!!
rahatsız etmekten korktuğu siz değil eşiniz olmalı..
yok canım eşim genel müdürlükte
ama kızla aynı birimdeler..
valla diyorum ya abisinin bile derdini dinlemek istemez sıkılır yani
sağolasın arkadaşım..
eşimle konusacağım ilk baktım ki kıvırıyor kadını arayacağım..
hımm belki bu olayda böyle olmustur.şimdi şöyle birşey var işyerindeki arkadaşlarla evdekilerden daha çok zaman geçiriyoruz eşiniz o kişiyi bir iki kere dinlediyse ki bu yüzü eşiniz vermiş olabilir şimdi kimse kimseye durduk yere msj atmaz biz mesela nişanlıydık işyerinden bi erkek arkadaş sevgilisiyle ayrılmıştı benimle dertleşirdi çok iyiydi aramız bir kaç kere eşim arayıpta meşgul gördüğü için akşam vaktinde olay çıkmıştı bende arkadaşıma uygun bir şekilde anlatmıştım olan biteni ona huzursuzluk yaşamıyım diye sadece iş saatlerinde dertleşir benimle
ayol bende kocamı 23 senedir tanıyorum hiiç güvenmem..Dün akşam 9 sıralarında kocamın telefonuna bir mesaj geldi
Telefon yanımda olduğu için ben ona uzattım. Uzatırken de ekrana gözüm kaydı birde baktım ki kocamın iş yerinde çalışan bir bayan..
mesajı açıktan okudu kocam baktığımı gördü çünkü ekrana
kız kocasından boşanmak üzere ve ne kadar kötü hissettiğini yazmış kocama
eşim cevap bile yazmadı hatta "amann banane "deyip kenara kaldırdı
ama aklıma takıldı akşamın o saatinde evli bir erkeğe bu durum neden yazılır..
Kocamla az önce konuştuk hüngür hüngür ağlıyormuş kız. Kocamla hiç bir samimiyetleri de yok
Yaşlarımız yakın beni en iyi sen anlarsın demiş, (bunu sanırım kocam boşanacağı adamı tanıyor diye demiş)
sizce bu ne demek ben çok rahatsız oldum bir sürü kadın varken neden benim kocam?
NOT: Bu arada kocam gerçekten epey yakışıklı , bakımlı ve kültürlüdür. Aşırı güvenirim daha bir kere bile yalanını yakalamadım 4 senedir tanıyorum..
yok canım@e
evet bir yosma için töbe est. bozma hemen evliliği kaç yıllıksın cocuk faln varmı ilişkinizin kalitesi nedir bilmeden dedim
Rica ederim, ben de 1 senelik evliyim, gerçekten evlilik bir sanat. Sağlıklı bir evlilik için cidden uzman gibi davranmak gerekiyor. Bir anda çirkefleşmek uzun vadede işinize yaramaz. Yanlış birşey varsa erkeklerin bunu kendi kendine telafi etmesini sağlamak gerekiyor, yoksa erkeğin hatasını yüzüne açıkça vurmak veya ithamcı bir dil kullanmak onun sadece kaba davranmasına sebep olur. Sonuçta evlilik karşılıklı ilerliyor ve bu tür olaylardan ne kadar az yarayla çıkılırsa mutluluk, huzur o kadar çok yıllara yayılıyor.
Son bir şey,
-bu tarz durumlarda soğukkanlı olabilirseniz,
-eşinize hem güveninizi hem de onu sahiplendiğinizi aynı anda hissettirebilirseniz,
-kimseye çaktırmadan ve kimseyi kırmadan ipleri elinize alır, olayı çeker çevirir aileniz lehine döndürürseniz bu size eşinizden ekstra minnet ve bağlılık olarak dönecektir. Allah yardımcınız olsun, siz sakin olun yeter...
inşallah arkadaşım..valla bende huylandim simdi...
ne cesaret oyle bir mesaj atiyor
belli ki samimiler
umarim bisey yoktur aralarinda
ayol bende kocamı 23 senedir tanıyorum hiiç güvenmem..
yok canım
1,5 yıllık evliyiz..
Arkadaşının masasındaki telefonda başka bir yeri arayacakken basıyor .Az evvel samimi bir şekilde konuşmuştu .Gerçek o zaman meydana çıkıyorBen de bankada çalışmıştım .Çalıştığım şubede kıyamet kopmuştu bir defa nasıl mı?
Birbiriyle çok samimi iki bayan aynı şubede .Birisi diğerinin kocası ile aşk yaşıyor .Tesadüfen kadın yanlışlıkla redial (tekrar arama )tuşuna basıyor ve kocası çıkıyor .Kıyamet koptu.İKisini de başka şubelere verdiler ve olay doğru çıktı .
hayır öyle değil eşi konuşacak cevap verecek ne oldu falan zaten dökülürdü .... ben karısı alsın mesajlaşsın demedim iyimisin ne oldu ? bile yeterliydi dökülmesi için
kadını aramanız bence hiç uygun olmaz.eşinize tek söyleyeceğiniz şey;
iş yerinde teselli edebilirsin ama dünkü olay beni çok rahatsız etti
hiç uygun değil bir daha o şekilde aramasın diyeceksin. lütfen arana bir sınır koy,
sınırını anlasın diyeceksin o kadar.
dediğim gibi aralarında bişey olduğunu sanmıyorum.
kadın şuanda zor bir süreçten geçiyor.sanırım eşinizi de kendine yakın buldu.
ailesiylede konuşamıyordur.ama siz yine de dikkatli olun tabi.
Allah korusun o nasıl bir çarpık ilişki öyle..Ben de bankada çalışmıştım .Çalıştığım şubede kıyamet kopmuştu bir defa nasıl mı?
Birbiriyle çok samimi iki bayan aynı şubede .Birisi diğerinin kocası ile aşk yaşıyor .Tesadüfen kadın yanlışlıkla redial (tekrar arama )tuşuna basıyor ve kocası çıkıyor .Kıyamet koptu.İKisini de başka şubelere verdiler ve olay doğru çıktı .
canım allah korusun yuvanızı melekler korusun bunlar ıyı dıleklerım içten kalpten bu mübarek cuma gününde. ama güzel arkadaşım aralarında birşeyler olmasa bile durum çok normal değil. çok sevıyorum dıyıpte eşini bağrına basma araştır ve çokkk rahatsız olduğunu bilmeli . Baktığında çok normal bir şey gibi durmuyor .
Ailesiyle konuşamıyor bile olsa evli bir kadın evli bir adama mesaj atınca karısının rahatsız olabileceğini eşek gibi bilir .Bazı bayanlar evlilikleri bozulduğunda ve eşlerinden kaynaklı ise genelde aldatılmışsa her ne ise garip bir sendrom geliştirip mutlu evlilikleri bozma girişiminde bulunabiliyorlar . Bazı hemcinslerimiz maalesef bunu yaşıyorlar .Hormonları alt üst oluyor neticede .Lohusa sendromu gibi bir şey .
Allah korusun o nasıl bir çarpık ilişki öyle..
tabiiki zaten canım normal bulsam buraya asla konu açmazdım..
haklısın eşimle ilk konuşacağım bu akşam..
Zaten benim tepkim en çok kadına
beni huzursuz etti..
şahsen ben iş için bile olsa aramam.iş yerinde öyle sohbetlere de girmem.Ailesiyle konuşamıyor bile olsa evli bir kadın evli bir adama mesaj atınca karısının rahatsız olabileceğini eşek gibi bilir .Bazı bayanlar evlilikleri bozulduğunda ve eşlerinden kaynaklı ise genelde aldatılmışsa her ne ise garip bir sendrom geliştirip mutlu evlilikleri bozma girişiminde bulunabiliyorlar . Bazı hemcinslerimiz maalesef bunu yaşıyorlar .Hormonları alt üst oluyor neticede .Lohusa sendromu gibi bir şey .
inşallahşahsen ben iş için bile olsa aramam.iş yerinde öyle sohbetlere de girmem.
ama bu yapı meselesi.ben çok sosyal,hoş sohbet bir insan da değilim.
ama çevremdeki çok sosyal arkadaşlarıma baktığımda konu sahibinin yaşadığı durumu çok yadırgıyamıyorum da.
ben iş yerindeki samimiyetten kaynaklandığını düşünüyorum.dediğim gibi bana çok ters ötesi.
geçenlerde bir konu daha vardı eşim işe arabayla gidiyor,hergün işe giderken
iş yerinden bir bayanı da alıyor diye.
bunu bazıları normal karşıladı bazıları da anormal.bu yaşadığımız kültürle,nasıl yetiştirildiğimizle ilgili.
o yüzden kızın nedense kötü niyetli olduğuna da belki inanmak istemediğimden midir bilmiyorum,
boşanma arifesinde kendi derdine düşüp,biraz bencillik yaptığını düşünüyorum yani kız açısından bir art niyet
düşünmüyorum ben.inşallah da öyledir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?