Kocamın iş arkadaşından gelen anlamsız mesaj...

şimdi şöyle birşey var işyerindeki arkadaşlarla evdekilerden daha çok zaman geçiriyoruz eşiniz o kişiyi bir iki kere dinlediyse ki bu yüzü eşiniz vermiş olabilir şimdi kimse kimseye durduk yere msj atmaz biz mesela nişanlıydık işyerinden bi erkek arkadaş sevgilisiyle ayrılmıştı benimle dertleşirdi çok iyiydi aramız bir kaç kere eşim arayıpta meşgul gördüğü için akşam vaktinde olay çıkmıştı bende arkadaşıma uygun bir şekilde anlatmıştım olan biteni ona huzursuzluk yaşamıyım diye sadece iş saatlerinde dertleşir benimle

amin arkadaşım sakin davranmaya çalışıyorum .. inşallah kötü birşey çıkmaz..

yok öyle bir şeyler olmadı çok şükür..

bence de kendisi kural koymalı, sınır çizmeli
sonuçta bunu ben yapsam bana ne münasabet derdi
zaten ben çok üstünde durmadım oda açıklama yapmadı bana..

@e

evet bir yosma için töbe est. bozma hemen evliliği kaç yıllıksın cocuk faln varmı ilişkinizin kalitesi nedir bilmeden dedim

hımm belki bu olayda böyle olmustur.
ama bana çok saçma geliyor ya aksam vakti aramalar mesajlar falan
yani bence çok utanmazca..

valla bende huylandim simdi...
ne cesaret oyle bir mesaj atiyor
belli ki samimiler
umarim bisey yoktur aralarinda

ayol bende kocamı 23 senedir tanıyorum hiiç güvenmem..

Konu sahibine verdiğiniz tavsiyeler güzel. Peki ama kimseye çaktırmadan kimseyi kırmadan ipleri nasıl eline alacak ve nasıl kendi lehine çevirecek? Tavsiyeleriniz nelerdir?

Kadının kadına yaptığını hiçbir canlı yapmaz. Gerçekten çok tehlikeliyiz kendi içimizde..

Erkekler sütten çıkmış ak kaşık, hemen kadın suçlu bulunuyor. Erkek yüzü versin, karısının yanında umursamaz davransın. Kaldı ki aralarında hiçbir şey olmadan arkadaş olma durumları hiç ele alınmıyor. Kaldı ki konu eş hiç yalan söylememiş şimdiye kadar.

Burada kadının boşanıyor olması kesinlikle şu olasılıkları çıkarmak için bir neden.

Ama yarın ne olacağı bilinmez. Birinin başına gelir, tamamen masumca yapılan bir şey ya da bir konuşma ters anlaşılıp bu sefer zan altında kalınabilir.

kadını aramanız bence hiç uygun olmaz.eşinize tek söyleyeceğiniz şey;
iş yerinde teselli edebilirsin ama dünkü olay beni çok rahatsız etti
hiç uygun değil bir daha o şekilde aramasın diyeceksin. lütfen arana bir sınır koy,
sınırını anlasın diyeceksin o kadar.
dediğim gibi aralarında bişey olduğunu sanmıyorum.
kadın şuanda zor bir süreçten geçiyor.sanırım eşinizi de kendine yakın buldu.
ailesiylede konuşamıyordur.ama siz yine de dikkatli olun tabi.

Ben de bankada çalışmıştım .Çalıştığım şubede kıyamet kopmuştu bir defa nasıl mı?
Birbiriyle çok samimi iki bayan aynı şubede .Birisi diğerinin kocası ile aşk yaşıyor .Tesadüfen kadın yanlışlıkla redial (tekrar arama )tuşuna basıyor ve kocası çıkıyor .Kıyamet koptu.İKisini de başka şubelere verdiler ve olay doğru çıktı .

yok canım
1,5 yıllık evliyiz..

canım allah korusun yuvanızı melekler korusun bunlar ıyı dıleklerım içten kalpten bu mübarek cuma gününde. ama güzel arkadaşım aralarında birşeyler olmasa bile durum çok normal değil. çok sevıyorum dıyıpte eşini bağrına basma araştır ve çokkk rahatsız olduğunu bilmeli . Baktığında çok normal bir şey gibi durmuyor .

Arkadaşının masasındaki telefonda başka bir yeri arayacakken basıyor .Az evvel samimi bir şekilde konuşmuştu .Gerçek o zaman meydana çıkıyor

hayır öyle değil eşi konuşacak cevap verecek ne oldu falan zaten dökülürdü .... ben karısı alsın mesajlaşsın demedim iyimisin ne oldu ? bile yeterliydi dökülmesi için

Yok ben de sizden alıntı yapmadım zaten. Konu sahibi "Bu ne cüret" diye mesaja ben cevap verseydim keşke dediği için öyle yazdım. Yoksa iyi misin ne oldu mesajı tabiki de zor durumda bırakmaz.

Ailesiyle konuşamıyor bile olsa evli bir kadın evli bir adama mesaj atınca karısının rahatsız olabileceğini eşek gibi bilir .Bazı bayanlar evlilikleri bozulduğunda ve eşlerinden kaynaklı ise genelde aldatılmışsa her ne ise garip bir sendrom geliştirip mutlu evlilikleri bozma girişiminde bulunabiliyorlar . Bazı hemcinslerimiz maalesef bunu yaşıyorlar .Hormonları alt üst oluyor neticede .Lohusa sendromu gibi bir şey .

Allah korusun o nasıl bir çarpık ilişki öyle..

tabiiki zaten canım normal bulsam buraya asla konu açmazdım..
haklısın eşimle ilk konuşacağım bu akşam..

Zaten benim tepkim en çok kadına
beni huzursuz etti..

Bak diyorum ki kadının zaafı beğenilmek ilgi ve de hediyelerdir erkeğin ise bir tek zaafı vardır cinsellik .Dikkatli ol sadece .

şahsen ben iş için bile olsa aramam.iş yerinde öyle sohbetlere de girmem.
ama bu yapı meselesi.ben çok sosyal,hoş sohbet bir insan da değilim.
ama çevremdeki çok sosyal arkadaşlarıma baktığımda konu sahibinin yaşadığı durumu çok yadırgıyamıyorum da.
ben iş yerindeki samimiyetten kaynaklandığını düşünüyorum.dediğim gibi bana çok ters ötesi.
geçenlerde bir konu daha vardı eşim işe arabayla gidiyor,hergün işe giderken
iş yerinden bir bayanı da alıyor diye.
bunu bazıları normal karşıladı bazıları da anormal.bu yaşadığımız kültürle,nasıl yetiştirildiğimizle ilgili.
o yüzden kızın nedense kötü niyetli olduğuna da belki inanmak istemediğimden midir bilmiyorum,
boşanma arifesinde kendi derdine düşüp,biraz bencillik yaptığını düşünüyorum yani kız açısından bir art niyet
düşünmüyorum ben.inşallah da öyledir.

inşallah
bende sizin gibi düşünmek istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…