ay lütfen gelmesinburnuma kötü kokular geliyi.....kocana bu aralar göz hapsi yap
O sizin görüşünüz demek düşüncen yanlış demek manasına geliyor .Siz bilirsiniz benden söylemesi .Arkamda ailem var filan geçin bu tavırları .Herkesin ailesi var .Kolay mı boşanmak . Erkekler kusura bakmayın ama pipilerinin doğrultusunda hareket eder bunu unutmayın .Kadınların zaaflarından da faydalanmayı iyi bilirler .Sizin zamanında yakalamanız iyi olmuş .Aralarında bir yakınlaşma olmadı ise bile kesin olacaktı .Şu kriz yönetimini iyi atlatırsanız lehinize olur .Benden söylemesi . Siz de boşanmak üzere olan bir erkeğe yakınlaşır mısınız eşiniz buna ne der ? Tepkisi ne olur .İstemez çünkü erkek erkeğin pislik olduğunu bilir .Ondan dolayı istemez .o sizin görüşünüzdür
teşekkür ederim cevabınız için hanfendi
bu saatten sonra olur mu ? eşin bugun onu gormus soylemiştir dün karım gördü ne saçmaladın falan dıye uyarmıstır bu akşam öyle birsey yapmanız doğru olur mu? inandırıcı?evet bunu yazacağım ona ..
ben böyle bir şey yapsam eşim deliye dönerO sizin görüşünüz demek düşüncen yanlış demek manasına geliyor .Siz bilirsiniz benden söylemesi .Arkamda ailem var filan geçin bu tavırları .Herkesin ailesi var .Kolay mı boşanmak . Erkekler kusura bakmayın ama pipilerinin doğrultusunda hareket eder bunu unutmayın .Kadınların zaaflarından da faydalanmayı iyi bilirler .Sizin zamanında yakalamanız iyi olmuş .Aralarında bir yakınlaşma olmadı ise bile kesin olacaktı .Şu kriz yönetimini iyi atlatırsanız lehinize olur .Benden söylemesi . Siz de boşanmak üzere olan bir erkeğe yakınlaşır mısınız eşiniz buna ne der ? Tepkisi ne olur .İstemez çünkü erkek erkeğin pislik olduğunu bilir .Ondan dolayı istemez .
ne yapayım peki hanfendibu saatten sonra olur mu ? eşin bugun onu gormus soylemiştir dün karım gördü ne saçmaladın falan dıye uyarmıstır bu akşam öyle birsey yapmanız doğru olur mu? inandırıcı?
benim kocam abisinin dertlerini bile dinlemeyi sevmez ki
hani kimsenin işine burnuru sokmaz
ama sanırım çocuğu tanıdğı için kız onla konuşmus...
nasıl ezdiniz acaba başını?
peki işin sonunda ne çıktı..
yani eşinize neden samimi davranmış
evet iş hayatım var...öncelikle çalışıyormusunuz yani bir iş hayatınız iş çevreniz varmı ona göre yazacağım?
ev hanımıysanız iş hayatını anlayamazsınız belli ki eşinizi yakın buldu dertleşmek istedi her şeyde art niyet ararsanız olmaz.
çok zor bi durum umarım yanlış anlaşılmadır....peki sen sormadın mı bu ne diyeay lütfen gelmesin
o kötü kokular hele bir gerçek çıksın
o zaman işte benden korksun kocam..
Sevin tabi .Ne mutlu eşinizi sevmeniz sevmese zaten insan katlanmaz .ben böyle bir şey yapsam eşim deliye döner
yok haklısınız ama işte kötü düşünmek istemiyorum
çok seviyorum eşimi...
evet iş hayatım var...
aynı durum benım başımada geldi burda bir erkek arkadaşımız boşanıyordu biz onu teselli ettik
ama peki ya mesaj atması?
tamam teşekkür ederim arkadaşım bu şekil konuşmayı bende düşündüm..Sevin tabi .Ne mutlu eşinizi sevmeniz sevmese zaten insan katlanmaz .
Erkekler bizden çok farklıdır ve zaafları vardır . Alın karşınıza konuşun ama bir şeyleri ima ederek değil .Deyinki ben seni çok seviyorum senden asla şüphem yok ama bir yanlışını duyarsam kahrolurum deliye dönerim filan deyin o da anlasın kıymetinizi yapacağı varsa da yapmasın .
öylemi peki teşekkür ederimee mesaj atmışsa ne olacak ne diyor mesajda gel erkeğim seni özledimmi?
eşiniz yarın der ki zor durumdasın ama akşam mesaj atma eşim rahatsız oluyor der konu kapanır.
bu kadar dertlenecek bir şey yok.
ne yapayım peki hanfendi
zamanı geri saramam maalesef..
ilk önce cevabınıza ve uslubunuza bayıldım
ayrıca evlilik uzmanı asıl biz evli bayanlar oluyoruz seneler geçtikçe...
dedikleriniz aklıma çok yattı...
aynen dediğiniz gibi yapacağım..
teşekkürler ellerinize sağlık arkadaşım
en iyi sen anlarsın beni derken siz de boşanma evresı falan gecırdınız mı veya eşinizin ilk evliliği değil mi? eger bunlardan bırı değilse samımı olduklarını anlarım ve açıkçası kıllanırımtamam teşekkür ederim arkadaşım bu şekil konuşmayı bende düşündüm..
eşiniz sanırım şube çalışanı , bende bankada çalıştım o yüzden bi yorum yapayım dedim, şube küçüktür genel müdürlük gibi değil herkes herkesi tanır hele sen yokken işlerine bakan insanla samimi olmaman mümkün değildir-tabi arada böyle iş dışında hiç konusmayan tipler olabilir ben rastlamadım,neyse eşiniz iş yerinde samimi değil sert olan adamlardan olsa o kadının ona mesaj atmayı gözü yemezdi, yani demem o ki gayet de samimilermiş gecenin bi yarısı dert anlatcak kadar hem de
canım ne yapaman gerekli en ıyı sen bılırsın kımseyı yonlendırmek istemem eşini tanımam etmem belki tepki veriri kadınla falan konuşsan, senın yerınde ben olsam eşimlede ciddi ciddi konusurum asla benı kandırmaya küçük düşürmeye kalkma derim o kadınada hesap sorarım : en iyi eşim anlarmış seni? bunu açıklarmısın diye .. benım kocam olsa izin verir sormama senın eşinin karakterini bilemem yanlış bir yöne doğru sokmak istemem seni, doğru gecmiş zaman için keşke şöyle yapsaydın dememde benim hatam af ola.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?