Kocamın iş arkadaşından gelen anlamsız mesaj...

o sizin görüşünüzdür
teşekkür ederim cevabınız için hanfendi
O sizin görüşünüz demek düşüncen yanlış demek manasına geliyor .Siz bilirsiniz benden söylemesi .Arkamda ailem var filan geçin bu tavırları .Herkesin ailesi var .Kolay mı boşanmak . Erkekler kusura bakmayın ama pipilerinin doğrultusunda hareket eder bunu unutmayın .Kadınların zaaflarından da faydalanmayı iyi bilirler .Sizin zamanında yakalamanız iyi olmuş .Aralarında bir yakınlaşma olmadı ise bile kesin olacaktı .Şu kriz yönetimini iyi atlatırsanız lehinize olur .Benden söylemesi . Siz de boşanmak üzere olan bir erkeğe yakınlaşır mısınız eşiniz buna ne der ? Tepkisi ne olur .İstemez çünkü erkek erkeğin pislik olduğunu bilir .Ondan dolayı istemez .

ben böyle bir şey yapsam eşim deliye döner
yok haklısınız ama işte kötü düşünmek istemiyorum
çok seviyorum eşimi...

bu saatten sonra olur mu ? eşin bugun onu gormus soylemiştir dün karım gördü ne saçmaladın falan dıye uyarmıstır bu akşam öyle birsey yapmanız doğru olur mu? inandırıcı?
ne yapayım peki hanfendi
zamanı geri saramam maalesef..

Valla cnm annem acti teli bikac kere kocam musait deil bi durum mu var dedi kadin aramaya devam edince is yerine gittim bizi vakitsiz gec zamanlarda arayan bi kadin var adida su hanginiz dedim sen genelde calistigin erkekleri geceleri ariomusun bize ozel bi durum mu var dedim bilelim die geldim dedim bidaa babami ara saclarini elinde gorursun diyip geldim kadin tayin istemis sonra

öncelikle çalışıyormusunuz yani bir iş hayatınız iş çevreniz varmı ona göre yazacağım?

ev hanımıysanız iş hayatını anlayamazsınız belli ki eşinizi yakın buldu dertleşmek istedi her şeyde art niyet ararsanız olmaz.

evet iş hayatım var...
aynı durum benım başımada geldi burda bir erkek arkadaşımız boşanıyordu biz onu teselli ettik
ama peki ya mesaj atması?

İşyerinde mutlaka bu konu hakkında konuşuyorlardır. Yoksa durup dururken bu bayan neden mesaj atsın? Ama belki de eşin ayıp olmasın diye dinliyordur bir iki yorum yapmıştır durumla ilgili. Bayan da yüz bulup yazmıştır mesajı. İnanın çok çok değişik tipler var...

ben böyle bir şey yapsam eşim deliye döner
yok haklısınız ama işte kötü düşünmek istemiyorum
çok seviyorum eşimi...
Sevin tabi .Ne mutlu eşinizi sevmeniz sevmese zaten insan katlanmaz .
Erkekler bizden çok farklıdır ve zaafları vardır . Alın karşınıza konuşun ama bir şeyleri ima ederek değil .Deyinki ben seni çok seviyorum senden asla şüphem yok ama bir yanlışını duyarsam kahrolurum deliye dönerim filan deyin o da anlasın kıymetinizi yapacağı varsa da yapmasın .

evet iş hayatım var...
aynı durum benım başımada geldi burda bir erkek arkadaşımız boşanıyordu biz onu teselli ettik
ama peki ya mesaj atması?

ee mesaj atmışsa ne olacak ne diyor mesajda gel erkeğim seni özledimmi?
eşiniz yarın der ki zor durumdasın ama akşam mesaj atma eşim rahatsız oluyor der konu kapanır.
bu kadar dertlenecek bir şey yok.

tamam teşekkür ederim arkadaşım bu şekil konuşmayı bende düşündüm..

ee mesaj atmışsa ne olacak ne diyor mesajda gel erkeğim seni özledimmi?
eşiniz yarın der ki zor durumdasın ama akşam mesaj atma eşim rahatsız oluyor der konu kapanır.
bu kadar dertlenecek bir şey yok.
öylemi peki teşekkür ederim
içimi rahatlattınız

eşiniz sanırım şube çalışanı , bende bankada çalıştım o yüzden bi yorum yapayım dedim, şube küçüktür genel müdürlük gibi değil herkes herkesi tanır hele sen yokken işlerine bakan insanla samimi olmaman mümkün değildir-tabi arada böyle iş dışında hiç konusmayan tipler olabilir ben rastlamadım,neyse eşiniz iş yerinde samimi değil sert olan adamlardan olsa o kadının ona mesaj atmayı gözü yemezdi, yani demem o ki gayet de samimilermiş gecenin bi yarısı dert anlatcak kadar hem de

ne yapayım peki hanfendi
zamanı geri saramam maalesef..

canım ne yapaman gerekli en ıyı sen bılırsın kımseyı yonlendırmek istemem eşini tanımam etmem belki tepki veriri kadınla falan konuşsan, senın yerınde ben olsam eşimlede ciddi ciddi konusurum asla benı kandırmaya küçük düşürmeye kalkma derim o kadınada hesap sorarım : en iyi eşim anlarmış seni? bunu açıklarmısın diye .. benım kocam olsa izin verir sormama senın eşinin karakterini bilemem yanlış bir yöne doğru sokmak istemem seni, doğru gecmiş zaman için keşke şöyle yapsaydın dememde benim hatam af ola.

Rica ederim, ben de 1 senelik evliyim, gerçekten evlilik bir sanat. Sağlıklı bir evlilik için cidden uzman gibi davranmak gerekiyor. Bir anda çirkefleşmek uzun vadede işinize yaramaz. Yanlış birşey varsa erkeklerin bunu kendi kendine telafi etmesini sağlamak gerekiyor, yoksa erkeğin hatasını yüzüne açıkça vurmak veya ithamcı bir dil kullanmak onun sadece kaba davranmasına sebep olur. Sonuçta evlilik karşılıklı ilerliyor ve bu tür olaylardan ne kadar az yarayla çıkılırsa mutluluk, huzur o kadar çok yıllara yayılıyor.

Son bir şey,
-bu tarz durumlarda soğukkanlı olabilirseniz,
-eşinize hem güveninizi hem de onu sahiplendiğinizi aynı anda hissettirebilirseniz,
-kimseye çaktırmadan ve kimseyi kırmadan ipleri elinize alır, olayı çeker çevirir aileniz lehine döndürürseniz bu size eşinizden ekstra minnet ve bağlılık olarak dönecektir. Allah yardımcınız olsun, siz sakin olun yeter...

tamam teşekkür ederim arkadaşım bu şekil konuşmayı bende düşündüm..
en iyi sen anlarsın beni derken siz de boşanma evresı falan gecırdınız mı veya eşinizin ilk evliliği değil mi? eger bunlardan bırı değilse samımı olduklarını anlarım ve açıkçası kıllanırım

saçma bulan eşe,
derhal arayıp malum şahsa söyle bunu da,
bi dinliim ben de derdim..

ortada masum olmayan bir şey var
ancak kimde, nerde bilmiyorum..dilerim sizi incitecek bir şey çıkmaz..

ayrıca eşim rahatsız oluyor olayına sakın girmesin,
rahatsız olan kendisi olmalı ki böyle de yansıtmalı!!!
rahatsız etmekten korktuğu siz değil eşiniz olmalı..

yok canım eşim genel müdürlükte
ama kızla aynı birimdeler..
valla diyorum ya abisinin bile derdini dinlemek istemez sıkılır yani

sağolasın arkadaşım..
eşimle konusacağım ilk baktım ki kıvırıyor kadını arayacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…