- 25 Ağustos 2014
- 20.995
- 50.138
- 798
- Konu Sahibi gerekYokki
-
Herif?Kuzen evliliği asla tasvip edeceğim bir durum olmamakla birlikte rahmetli anneannem dedemin ismini söylemeye utanıp 'kendisi' filan derdi. Siz bu kuşaktan olduğunuza emin misiniz?
Bizim adam diyen de varHerif?
Sanırım bu kötü esprileri yüzünden ayrıldınız hdkskfjd
Yazdığımı bir kere daha okudum ve galiba bilmek istemeyeceğimi düşündüğün şeyi artık biliyorumBilmek istemezsin kuzum
Masum değiliz,hiç birimizYazdığımı bir kere daha okudum ve galiba bilmek istemeyeceğimi düşündüğün şeyi artık biliyorum
Hiç o açıdan düşünmemiştim.sjsjshs şu an kahkaha atıyorum.
ilk duyduğumda bile aklıma hiç öyle ayıplı bir şey gelmemişti safoz muyum neyim.Masum değiliz,hiç birimizheh işte ondan
Belki de safoz biziz,sen bizi denedin, olamaz mı? Olsun beilk duyduğumda bile aklıma hiç öyle ayıplı bir şey gelmemişti safoz muyum neyim.
Konu sahibinin kocama cilve yapamiyorum konusu vardi. Bu biraz hizli bi giris mi olur, bilemedimHamham diyin bari
Yanlış anlaşılacağını bilseydim emin ol yazmazdım.Belki de safoz biziz,sen bizi denedin, olamaz mı? Olsun be
Evet ya değil mi? Cahil işte kendisini birşey sanıyordu. Borsada iki kağıdı var diye twitter biosuna "Ekonomist" yazmıştı. Cahil cesaret çok tehlikeli gerçekten
Olur canım arada öyle şeyler ,kötü bir niyetin yok kiYanlış anlaşılacağını bilseydim emin ol yazmazdım.
Bu daha birşey değil.Offf iyi ki kurtulmussunuz. Tam kurtulunca adliye onunde 'YASASIN BOSANDIM' diyerek pankart acip, davul zurna ile oynamalik bir eski kocaymis
Ahahahah iğğğrenç. Bu oluşuma yıllarca nasıl dayandınız?Evet ya değil mi? Cahil işte kendisini birşey sanıyordu. Borsada iki kağıdı var diye twitter biosuna "Ekonomist" yazmıştı. Cahil cesaret çok tehlikeli gerçekten
AynenBizim adam diyen de var
Hem salak hem kötü şakalar, iyi yapmışsınSalaklığı canıma tak etmişti ya, kızım olmasa zaten çok uzun sürmezdi daha kısa zamanda sepetlerdim.
Onu bazen benim eşim de diyor ya güzel bence deAynen
Babam da hanım der hep, bence romantik
Ben eskiden hanim anlamini bilmiyordum ve eşim benden bahsederken hanım diyordu ve bir gun bana hanim diyip durma demiştim.Onu bazen benim eşim de diyor ya güzel bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?