Kocamın ismini söyleyemiyorum çok saçma ya

Anneannem dedeme ismiyle seslenmezdi, "dede" derdi. Ben kendimi bildim bileli oyleydi, oncesini hic bilmiyorum ne derdi.

Ben kizim konusmaya baslayana kadar esime askim derdim. İsim kullanmazdim hic. Bi gun kizima sordum, kızım annenin ismi ne dedim. "Akşım" dedi, babanın ismi ne dedim "Akşım" dedi. O günden sonra isim kullanmaya basladik. Sonra özümüze döndük tabi

Evet ya değil mi? Cahil işte kendisini birşey sanıyordu. Borsada iki kağıdı var diye twitter biosuna "Ekonomist" yazmıştı. Cahil cesaret çok tehlikeli gerçekten

Offf iyi ki kurtulmussunuz. Tam kurtulunca adliye onunde 'YASASIN BOSANDIM' diyerek pankart acip, davul zurna ile oynamalik bir eski kocaymis

Offf iyi ki kurtulmussunuz. Tam kurtulunca adliye onunde 'YASASIN BOSANDIM' diyerek pankart acip, davul zurna ile oynamalik bir eski kocaymis
Bu daha birşey değil.
Bana yaşattıklarini anlatsam değil davul zurnali kutlama, başkası olsa kırk gün kırk gece eğlence tertiplerdi

Evet ya değil mi? Cahil işte kendisini birşey sanıyordu. Borsada iki kağıdı var diye twitter biosuna "Ekonomist" yazmıştı. Cahil cesaret çok tehlikeli gerçekten
Ahahahah iğğğrenç. Bu oluşuma yıllarca nasıl dayandınız?

Eşinizin ismini çok merak ettim. Nadir bulunan dilinizin dönmediği bir isim mi? Ayıp olmazsa söyleyebilir misiniz ^⁠_⁠^

12 yıllık evliyim. Öncesinde 6 yıllık bir sevgililik durumumuz var. Eşime hiç adıyla seslenmedim. Başka bir hitap şeklim de yok. Aile içinde eşimden bahsederken söylerim ismini onun dışında hep “eşim” derim. Büyüklerimiz de eşlerinin ismini söylemez. Sanırım oradan kaldı. Mutlu mesut yaşıyoruz. Siz de bu kadar takmayın bence.

Onu bazen benim eşim de diyor ya güzel bence de
Ben eskiden hanim anlamini bilmiyordum ve eşim benden bahsederken hanım diyordu ve bir gun bana hanim diyip durma demiştim.
Ama hanim demek "hanim hanimcik"taki hanim değilmiş baska anlami da varmiş. Kadin yonetici, kralice gibi anlama da geliyormuş. Turkcedeki Han yani hukumdar kelimesinden geliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…