- Konu Sahibi gerekYokki
-
Ben 10 yıllık evliyim, ismini söylerken hala tuhaf oluyor, aşkım, hayatım, hepp,şşşşt, falan çok kolayYa kızlar çok saçma gelecek ama yav bir türlü kocamın ismini söyleyemiyorum gerçi zor söylenecek bir ismi yok ama bilmiyorum ağzıma alışkanlık haline getirmemişim ne diye sesleniyorsun dersenix hiç bişey seslenmiyoruda şiitt falan bu şekilde yani
arada gözgöze gelirsek söylüyorum ne diyeceğimi böyle nişanlandığımızdan beri söyleyemiyorum çok saçma ya neden bu duurmdayım bilmiyorum
Nasıl çözebilirim bu soruunu
Kuzeni olduğu için içten içe çekindiğini ve utandığını düşünüyorum. Psikolojik destek almalı.18 yaşında hala oğlu ile evlenmiş/evlendirilmiş, 7 senelik evli, iki çocuğu var, kocasına adı ile hitap edemiyor, eşi cinsel ilişki isteğini kabul etmiyor ama cilve yapamıyorum diye de sızlanıyor…..
Tek derdin kocana adı ile hitap edememek olsun …
Bende herif diyom arada çok komik oluyor.
Biraz geç kalmış sanki psikolojik destek almak iÇin. Üçüncü çocuk öncesi alır inşallah.Kuzeni olduğu için içten içe çekindiğini ve utandığını düşünüyorum. Psikolojik destek almalı.
Böyle evlilikler çok var ama ben bir türlü kabullenemiyorum büyükte konuşmayalım çoluğumuz çocuğumuz var ama kuzenlerim benim öz kardeşimdir. Hazmedemiyorum yanlış bişey dediysem özür dilerim konu sahibinden de ama işte yani abimle de evlenmemBiraz geç kalmış sanki psikolojik destek almak iÇin. Üçüncü çocuk öncesi alır inşallah.
Ahahah benim kızımın babasının adı da volkan ve o bana evli iken volki tolki ne yaaa volkişotti diceksin ya da volkstoy diceksin, bana yakışan lakap kullan kızım diye posta koyardı
Bazi göçmenlerin gelenekleri ve kullandiklari kelimeler dogu ve iç anadoluyla ayni veya cok benzer. Muhtemelen cook daha eskiden icanadoludan vs o taraflara goctukleri için diye dusunuyorum.Biz Rumeli göçmeniyiz. Bizde de ayıp
Volkstoy muOfff sesli guldum. Egoya gel
2 gün sonra çok ağlarsın , bu devirde hala akraba evliliği mi yapılır bile bile lades resmen .Evet biraz öyle oldu ama olumlu baktım öyle ilerledik beraber olmayı halamın oğlu bide
sadakatsiz :)Hayatım,canım,aşkım falan deseniz.
Ya mesela benim eşimin adı Volkan ben adını tabii söylüyorum ama bazen volki yada volki tolki diyorum.
Öyle mi yapsanız acaba çok değişik bı durum
ne demek yahu 3 gün konuşmamakBen eşime ismiyle hitap ettim diye benimle üç gün konuşmadı.
Farklı nedenle de olsa ben de kocama adıyla hitap edemiyorum
18+ yazıyor, eşinizin adı hakkında kafamda deli sorular var
Bende 17yillik eşimin ismini söyleyemem oda benimkini.ne zaman bana kizarsa ismimi soyler ordan anlarım ,Ben de 17 senedir ilişkide olduğum kocamın ismini hiç söylemem diyebilirim.
Hayatım canım vs diyorum. Dışarıda bile seslenirken ismini söylemem genelde. Nadiren ismini kullanırsam şok olup bi sorun mu var bişey mi yaptım diye sorar :)
Ben de ismiyle hitap etmeyi sevmem hayatımdaki insana (birine ondan bahsederken kullanırım sadece ismini), aşkım balım sevgilim hayatım gibi kelimeler kullanırım, şişt pişt de demem yaniYa kızlar çok saçma gelecek ama yav bir türlü kocamın ismini söyleyemiyorum gerçi zor söylenecek bir ismi yok ama bilmiyorum ağzıma alışkanlık haline getirmemişim ne diye sesleniyorsun dersenix hiç bişey seslenmiyoruda şiitt falan bu şekilde yani
arada gözgöze gelirsek söylüyorum ne diyeceğimi böyle nişanlandığımızdan beri söyleyemiyorum çok saçma ya neden bu duurmdayım bilmiyorum
Nasıl çözebilirim bu soruunu
Sanırım bu kötü esprileri yüzünden ayrıldınız hdkskfjdAhahah benim kızımın babasının adı da volkan ve o bana evli iken volki tolki ne yaaa volkişotti diceksin ya da volkstoy diceksin, bana yakışan lakap kullan kızım diye posta koyardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?