- Konu Sahibi gerekYokki
-
Abdurrahman galiba. Benim de vardı sevgilim, Apo diyordum herkes gibiben de sevgilimin ismini söyleyemiyorum uzun ve aşırı muhafazakar ismi sinirimi bozuyo
Bizim köyde eskiler kocasına seslencekse en büyük oğlunun adıyla sesleniyomuş. Ananem Rami Rami diye bağırınca şoka giirmiştim dayim yok orda ama bağırıyor, meğer dedemi cagiriyormuş+1
Anneannem dedeme .... Usta diye seslenirdi. Annem de babamı ... Paşa hadi yemeğe falan diye çağırır. Bir kere isimlerini söylediklerini duymadım, genetik herhalde.
Ben ne diye sesleneceğim ileride merakla bekliyorum.
Çok tuhaf eskiler, ayıp falan karşılanıyordu sanırım.Bizim köyde eskiler kocasına seslencekse en büyük oğlunun adıyla sesleniyomuş. Ananem Rami Rami diye bağırınca şoka giirmiştim dayim yok orda ama bağırıyor, meğer dedemi cagiriyormuş
Onlar iyiymiş yine hişt pişt baya saçma+1
Anneannem dedeme .... Usta diye seslenirdi. Annem de babamı ... Paşa hadi yemeğe falan diye çağırır. Bir kere isimlerini söylediklerini duymadım, genetik herhalde.
Ben ne diye sesleneceğim ileride merakla bekliyorum.
Benim abimin adı hamza. Ham çökelek diyorumBilmiyorum ki benim kocamın adıda hamza ama nasıl bir isim takabilirm ki zorlanıyorum valla sadece canım diyorum o kadar değişik bişeyim ya
Kuzen diyin o halde.Evet biraz öyle oldu ama olumlu baktım öyle ilerledik beraber olmayı halamın oğlu bide
Tripli kavgalı ya da iş arkadaşlarının yanında değilsem hep "aşkım" derim zaten isme pek gerek olmuyor yani.Ya kızlar çok saçma gelecek ama yav bir türlü kocamın ismini söyleyemiyorum gerçi zor söylenecek bir ismi yok ama bilmiyorum ağzıma alışkanlık haline getirmemişim ne diye sesleniyorsun dersenix hiç bişey seslenmiyoruda şiitt falan bu şekilde yani
arada gözgöze gelirsek söylüyorum ne diyeceğimi böyle nişanlandığımızdan beri söyleyemiyorum çok saçma ya neden bu duurmdayım bilmiyorum
Nasıl çözebilirim bu soruunu
Jenna kuşum sen ne anlamıştın ki1 fesat da ben
Ay yok artık.Bizim köyde eskiler kocasına seslencekse en büyük oğlunun adıyla sesleniyomuş. Ananem Rami Rami diye bağırınca şoka giirmiştim dayim yok orda ama bağırıyor, meğer dedemi cagiriyormuş
Hala oğlu bi bak deEvet biraz öyle oldu ama olumlu baktım öyle ilerledik beraber olmayı halamın oğlu bide
Bende herif diyom arada çok komik oluyor.Benim aklı evvel annem de babama adıyla hitap etmez, "herif", bizimki, bizim adam vs derdi. Siz de öyle bir evde büyüdüyseniz isimle hitap garip geliyor olabilir.
Bilmek istemezsin kuzumJenna kuşum sen ne anlamıştın ki
Merhaba size danışmak istediğim ve üstesinden gelemediğim bir konu var
Eşim sürekli cinsel ilişki istiyor bende geri çevirmek istemiyorum ama üşengeçliğime geliyor cinsellikden üşenmiyorum aslında sonrasında duşa girmek uykunu alamıyorsun sabah erken kalkıyorsun çocuklarla ayrı durum derken cinsellikden uzak duruyor gibiyim bunun üstesinden nasıl gelmem gerekiyor kocamın ilişkiye girmek istediğinde bende ona karşılık vermek istiyorum ama yapamııyorım ve 7 senelik evliyiz hep böyle devam ediyorum eşimde şikayet çi gibi ama belli etmiyor
18 yaşında hala oğlu ile evlenmiş/evlendirilmiş, 7 senelik evli, iki çocuğu var, kocasına adı ile hitap edemiyor, eşi cinsel ilişki isteğini kabul etmiyor ama cilve yapamıyorum diye de sızlanıyor…..Merhaba kızlar ya 7 senelik evliliğim var çok şükür güzelde gidiyo ama bende çok büyük bir eksiklik var ve 7 senedir hiç yapamadım ya içinizdede böyle olanlar varmı
Eşimden çekiniuor gibiyim herşeyi açık açık konuşamıyorım cilve işini hiç beceremiyorum yapamıuorım şöyle aşkımlı kocamlı güzel şeyler söyleyemiyorum sadece canım falan diyorum yani
Şöyle cilveler yapmak arada fantezi kıyafetler giyinip süprizler yapmak böyle onu şehvete getirecek cümleler kelimeler kurmak vs çok istiyorum ama yapamıyorum ya yenemiyorım bu durumu kendimde çok büyük bir sorunmuş gibime geliyor halbuki kocam bana hepsini yapar ben karşılık veremiyorum sadece sessiz kalıyorum sonrası zaten yatak odası
Tecrübelerinize fikirlerize öğütlerinize açığım teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?