Kocamın ismini söyleyemiyorum çok saçma ya

Sevgiliyken bir kere ismiyle seslendim diye çok kızmıştı. Evlendik bende adıyla seslenemedim zorlandım baya, aynı şekilde o da bana ismimle seslenince istemsiz geriliyorum

Bizim köyde eskiler kocasına seslencekse en büyük oğlunun adıyla sesleniyomuş. Ananem Rami Rami diye bağırınca şoka giirmiştim dayim yok orda ama bağırıyor, meğer dedemi cagiriyormuş

Bizim köyde eskiler kocasına seslencekse en büyük oğlunun adıyla sesleniyomuş. Ananem Rami Rami diye bağırınca şoka giirmiştim dayim yok orda ama bağırıyor, meğer dedemi cagiriyormuş
Çok tuhaf eskiler, ayıp falan karşılanıyordu sanırım.

Onlar iyiymiş yine hişt pişt baya saçma ben genelde isimle hitap ediyorum yapım bu cıvıtmak isteyince aşkım canım derim e eşimde öyle. Awm de bağırarak seslenmişliğim bile var duysun diye hişt desem 50 kişi bakar o daha sıkıntı

Kaynanam da rahmetli kocasına beni bak diye sesleniyormus.Ogluma rahmetlinin ismini koyduk diye bize kızmıştı ben söyleyemiyorum diye şimdi şimdi alıştı oğlum 7 yaşında

Tripli kavgalı ya da iş arkadaşlarının yanında değilsem hep "aşkım" derim zaten isme pek gerek olmuyor yani.

Ay yok artık.
Ama üzülüyorum da. Sonuçta isteyerek değil de birilerinin baskısı nedeniyle bu şekilde davranmışlar.

18 yaşında hala oğlu ile evlenmiş/evlendirilmiş, 7 senelik evli, iki çocuğu var, kocasına adı ile hitap edemiyor, eşi cinsel ilişki isteğini kabul etmiyor ama cilve yapamıyorum diye de sızlanıyor…..
Tek derdin kocana adı ile hitap edememek olsun …

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…