- 28 Temmuz 2011
- 19.707
- 7.488
- 448
- Konu Sahibi ResimdekiHayalet
-
şu da var doğrudur konu sahibi gerçekten güzeldir ve bunun aşırı farkındalığı sebebiyle kocasını durmadan küçük görüp ona tipsiz çapsız kılıksız gibi muhtelif tabirler kullanıyorsa adamda özgüvenini yükseltebilmek adına dışarıya sarıyo olabilir dışardaki kadınların taktirlerini topladıkça da o aleme dalmışta olabilir..bu da ayrı bi bakış açısı tabi..ama kadın vajinasının mm lik ölçümünü ilk defa duyuyorum o nedir
evet o da br bakış açısı ki ilk yorumum o bakış açısı ile yazıldı,ben bu duruma gelme sebebi ihtimalini yazdım zaten..Konu sahibi bunu yapıyormu yapmıyormu bilemem ama bu şekilde küçük düşürülen aşığılanan biçok kadın tanıyorum hiçbiride kendini ispatlamak için başka erkeklerin kollarına atılmıyor..
Aldatma aldatmadır..Nedeni niçini olmaz..Çok memnun değilse karısından ayrılır adam gibi..Hiç bir kadın veya erkek bunu hak etmiyor..
Benden alinti yapmissiniz o yuzden olabilirmi acaba ?pardon? cevaplarıma müdahale hakkını nereden alıyorsunuz acaba??
evet yapmışım alıntı ama niye terslediniz onu anlamadım ben, size ters bir şey yazmamışım ki... diyaloğun devamı şeklinde bir cümle yazmışım. yanlış anlaşılma oldu sanırım. banlanmayalım konu dışı polemikten.Benden alinti yapmissiniz o yuzden olabilirmi acaba ?
Size karşı yazmadım sadece aşağılamadan bahsettiniz diye alıntı yaptım yanlış anlamayın sakın beni..Demek istediğinizi anlıyorum ama bi düşünün erkekler aldatmak için yer arıyor sanki..evet o da br bakış açısı ki ilk yorumum o bakış açısı ile yazıldı,ben bu duruma gelme sebebi ihtimalini yazdım zaten..
ee niyetsiz olana bahane çok...hep diyorum androitleştik duygusuzlaştık robotlaştık ne derseniz deyin eskiden komşular birleşir kurban kesermiş şimdi birleşip voltranı oluşturcaz...Size karşı yazmadım sadece aşağılamadan bahsettiniz diye alıntı yaptım yanlış anlamayın sakın beni..Demek istediğinizi anlıyorum ama bi düşünün erkekler aldatmak için yer arıyor sanki..
ee niyetsiz olana bahane çok...hep diyorum androitleştik duygusuzlaştık robotlaştık ne derseniz deyin eskiden komşular birleşir kurban kesermiş şimdi birleşip voltranı oluşturcaz...
Tam kendine yakışan iştekadın değil travesti falan olmasın???
Hayır yokKendini ve çocuğunu geçindirecek ve güvenilir bir işin var mı?
İstediğiniz konulara girme ya da girmeme gibi bir seçeneğiniz var. Okumayın olur biterBen kendi adıma kıskandığımdan eleştirmedim konu sahibesini her konusunda ama her konusunda bundan vurgulayarak bahsetmesi çok itici geldi artık.
Bunu ben demiyorum, belirtmiyorum aksine her gün kendisi öfkeyle bana şöylesin böylesin diyor. Hani evlenirken kör değildi. Kendi kendine kuruyor sürekli şimdi sana şöyle demişlerdir. o gittiğin yerdee kesin bakmışlardır. Benden genç durmandan nefret ediyorum. aklıma gelmiyor şu an da ama. Ben susuyorum o anlatıyor günün 1 saati bu nutukla geçiyor. Hastaydım bi sıra öyle böyle değil hem de. Hastanede yatıyordum solgun bir şekilde. Hemşireye dr. ne zaman gelecek çıkmak istiyorum artık dedim. tedavi devam etmek zorunda ne oldu ki? Dedi ben de çocuklarımı özledim dedim. Hemşire de aaa siz evli misiniz? Ben sizi bekar sandım, hele çocuk hiç ihtimal vermezdim dedi. Eşim hemşireyle tartıştı orda kör müsün? günlerdir ben yanında neyciyim diye. Bu sözlerim şu '' Sen kocanı aşağılıyorsundur diyenlere'' bna fırsat bırakmaz merak etmeyinşu da var doğrudur konu sahibi gerçekten güzeldir ve bunun aşırı farkındalığı sebebiyle kocasını durmadan küçük görüp ona tipsiz çapsız kılıksız gibi muhtelif tabirler kullanıyorsa adamda özgüvenini yükseltebilmek adına dışarıya sarıyo olabilir dışardaki kadınların taktirlerini topladıkça da o aleme dalmışta olabilir..bu da ayrı bi bakış açısı tabi..ama kadın vajinasının mm lik ölçümünü ilk defa duyuyorum o nedir
Prensesim, ölçü değil mesele ama konu sahibi çok kaba kaçar diye kibarlaştırmış sanırım. Ama ben de yazamayacağım. Valla ben buradan utandım, evli, çocuklu adamın hala ergence pislikler peşinde olması tüyler ürpertici. Mahremini ha başkasına anlatmışsın, ha göstermişsin bir farkı yok. Eşini kıskanmayan, sakınmayan kocadan bir halt olmaz işte.kadının şeyinin ölçüsü nedir yaa, nasıl alınıyormuş bu hiç duymadım iğrenç pislikler ikisi de...
evemi döndün tekrarKonuyu açtığım gün ara vermiştim ya... Biraz toparlanıp dışarı çıktım kafam dönüyordu sürekli sonra kendim kendime fayda veremedim düşünemiyordum da gidip resmi bir kuruma yerleştim ( Otele falan gitsem iftiraya mahal vermemek için) O gün ölü balık gibiydim. ertesi gün telefonuna cevap verdim nerde olduğumu sordu ilk başta söylemedim. Sonra sadece konuşmak istediği söyledi. Kabul ettim çünkü kafam da ciddi kararlar vardı. Geldi konuştuk bu kez her zaman ki yüzsüzlüğü yok gibi, ben de aşırı ciddi olunca konuşmamız da farklıydı. Anlattı da anlattı. Eşşeklik ettim affet vs. vs. Her zaman ki klasik sözler ama bu defa benim şahlanmamı görünce ilk kez gözlerinde korku gördüm. Acımadım,acıyamadım. İnanın bu bi kaç gün de öyle şeyler yaşandı konuşuldu ki.. Balık hafızalı gibi hepsini bir ara da tutamıyorum. Sorulunca aklıma geliyorEve dönmemi istedi, kendisi gideceğini söyledi ve gitti de. bugün evdeyim o yok olmasında..
Peki bir mesleğin var mı?Hayır yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?