Kocamın itirafı

Arkadaşım senin bu heriften de bir cacık olmıcak ya
Bence çektiğine yazık bunca zaman her konunda sinirleniyorum adama
Kusura bakma artık

Bdv de zaten konu acmak artik bi olay
Direk oklari yoneltiyolar sizede oldugu gibi.
Siz yazdinizya evli adamlarla evli oldugunu bile.bile nasil konusuyolar vs diye

Aa olurmu butun suc esinizde onlar purupak istediklerini yaparlar esiniz yazmasaymis oluyo

Hickimse bu kadinlari suclamiyo
Adam suclu okey o namussuz kadinlar ne kudurmuslar

Azani tenesir paklasin diyorum

Öyle çok doluyum ki, evliliğimde böyle bişey başıma gelmedi.Allah korusun gelmezde inşaallah..Ama etrafımda o kadar çok aldatma vakasına şahit oldumki kimselere güvenim kalmadı..Belkide psikoloğa gitmem gerek..Fazlasıyla Güven problemi yaşıyorum..Öyle trajik hikayeler duyuyorumki..Çok hınçlanıyorum..
Karısını aldatan evli erkeklerde, evli adamla değil düşmek kalkmak, flört eden kadınlarda, cennet kokusu alamasınlar..

Yatakları ayırın. Sohbeti bıratın. Suratına bakmayın madem boşanamıyorsunuz o yokmuş gibi davranın. Güçlü olun, delil toplayın. Sonuç boşanma olacaksa tazminatınızı alın. Evliliğinizi uzatmayın, çocuklar bu durumdan çok etkileniyorlar...

Aaaah aaah Nerede O Eski evlilikler. Evdeki mahremiyet. Nerede O Eski erkekler. Yani biraz eski kafalilik gerekiyor saniyorum. Ya da bu insanlar modern cagi farklı algilamislar. Boşanma aldatolma sayısı neden bu kadar arttı. BenCe artık her kadının kendi ayakları üzerinde durması gerektiğini düşünüyorum. Artık eşlere tamamen bağlılık hissi ben onsuz olamam Söyleşileri tamamen maddiyat olduğunu düşünmeye başladım. Kadın güçlüdür kadin kendini ezdirmemelidir. Kadın tilkinin dönüp dolaşacagi yer Kürkçü dükkanı dememelidir. Gururunu bu kadar ayaklar altına aldirmamalıdır. Kadın fedakardir tabi ki kendine olan saygısını yitirmeyene kadar. Kadın güzeldir. Bir kocayi yetiştiren de kadındır. Kadın atadir. Ne zamana kadar aldatilicaz ne zamana kadar dayak yicez . Çocuk bizi eşlere bağlayan bir şey değildir. Hatam olduysa affola. .. biz ikinci sınıf insan değil bütün insanlığı doğurup yetiştireniz. Erkek ne ise kadında o dur. Kafamda deli sorular... 2014 te biz hala bunları konusuyirsak eğitim eksikligimi var acaba demekten alikoyamiyorum kendimi... !!!!!!

Ayyy herkes güzelim lafına takılmış ,konu sahibinin eşine sürekli bunu dediğini nerden biliyorsunuz hadi demiş olsun yaptığı iğrençlikleri haklı mı çıkarıyor o adam demeye bin şahit lazım yaratığın! Eşi tarafından güzelliği hiç övülmediği için bu konuda konu sahibi hiç şımartılmadığı içinde güzelliğini her fırsatta belirtiyor olabilir, insanlar taktir edilmek beğenilmek ister, çevresinde bunu yapan kimse olmayınca kendi kendini övmeye başlar, kadının derdi ne konu nereye çekiliyor!

madem hazır değilsin beklemekten başka çare yok...
madem ders vermek istiyosun uzak dur eşinden...
boşanana kadar yokmuş gibi davran ne hali varsa görsün..
ama yoook boşanmayacaksan hiiiç kurcalama..

madem hazır değilsin beklemekten başka çare yok...
madem ders vermek istiyosun uzak dur eşinden...
boşanana kadar yokmuş gibi davran ne hali varsa görsün..
ama yoook boşanmayacaksan hiiiç kurcalama..

Helal sana çok güzel düsünüyorsun. O son söze de sonuna kadar katılıyorm..

adam camış mübarekk fazla yemesin hazımsızlık yapar diycem ama sanal takılıo demek oluo ki ben karımı aldatmıyorum sanıo fazlasıyla sabırlısınız anladığım kadarıyla , allah korusun benim başıma gelse g.tünde koca bi delikle gezerdi domdom kurşunuyla vururdum tövbe yarabbi, allah kurtarsın kardeş, öyle kadınlara da lanet gelsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…