Kocamın itirafı

Ağzına sağlık bacım...

ben artık sizin hikaye uydurduğunuza kanaat getirdim...
gençsiniz,güzelsiniz,alımlısınız,yaşınızı göstermiyorsunuz,
herkes size ilgi duyuyor...
bu ne narsistliktir???

Uydurmamı bilmem ama her konuda bunu söylemesi çok dikkat çekici o kadar konusu var güzelim,çok sevilirim şöyle genç gösteriyorum böyle genç gösteriyorum geçmeyen bir cümlesi yok.
Güzel olduğundan bahsetsin bahsetmesine de dozunda olsa eyvallah
Güzelsiniz diye herkes sizi sevmek zorunda değil yani bunu siz değilde bırakın etrafınızdakiler söylesin böyle itici oluyor.
Demek ki güzel olmakla birşey değişmiyor Allah çirkin şansı versin inşallah

şu da var doğrudur konu sahibi gerçekten güzeldir ve bunun aşırı farkındalığı sebebiyle kocasını durmadan küçük görüp ona tipsiz çapsız kılıksız gibi muhtelif tabirler kullanıyorsa adamda özgüvenini yükseltebilmek adına dışarıya sarıyo olabilir dışardaki kadınların taktirlerini topladıkça da o aleme dalmışta olabilir..bu da ayrı bi bakış açısı tabi..ama kadın vajinasının mm lik ölçümünü ilk defa duyuyorum o nedir

Burada bile bu kadar bahsediyorsa evdeki halini düşünemiyorum ama yine de bu yaptığı o iğrenç adamı haklı çıkarmaz hiç bir şekilde.

yok penis boyu,yok vajına ölçüsü,kaynının,mahalledeki gencin konu sahibine iştah kabartması falan bana inandırıcı gelmiyor artık...

yok penis boyu,yok vajına ölçüsü,kaynının,mahalledeki gencin konu sahibine iştah kabartması falan bana inandırıcı gelmiyor artık...

Olmayacak şeyler değil ama haberlerde neler neler okuyoruz hem konu sahibesi istikrarlı bir üye anlattıklarının gerçek olma ihtimali çok yüksek.

Dişe diş, kana kan yöntemi işe yaramaz gibi geldi bana bu durumda. Eşiniz güzel olduğunuzu biliyorsa normalden daha güzel gözükmenizin kıymeti yok, kendinizi ondan esirgeme yoluna (illa yataktan bahsetmiyorum - konu oraya gitmesin - devamlı tartışmanın yaşandığı bir ortam da hastalıklı ama yine de bir iletişim hali mesela) gitme veya sizin de benzer davranışlarda bulunmanızın kıymeti yok.

Yaptığına nasıl karşılık verilir konusu çok bilinmeyenli denklem gibi ortada çocuklar da olunca, biraz film vari olacak ama hiçbirşey olmamış gibi davranın boşanma altyapısını kurana ve ailenizi ikna edene kadar beklemediği bir anda darbeyi vurun. O zamana kadar ki kayıtsızlığınızın altında yatan intikam isteği dayanma gücü verir size. Sonrasındaki boşanma zaten kurtuluş. Durumun iyiye gittiğini görüp boşanma isteğinizi rafa kaldırmak sizin bileceğiniz iş tabii, yalnız artık genç olmadığınızda ve çocuklarınız büyüdüğünde geçmişi düşünecek zamanınız çok olur, ben de genç ve güzeldim ama bana bunlar yapıldı, dayandım artık yapamaz demek, nasihat olamaz bana göre, birinden dinlemek bile yüzümü ekşitir.

Olmayacak şeyler değil ama haberlerde neler neler okuyoruz hem konu sahibesi istikrarlı bir üye anlattıklarının gerçek olma ihtimali çok yüksek.
haziran ayından beri açtığı konulara bakıp böyle bir tahminde bulundum açıkçası
çünkü 4-5 ayda hangimizin başına böyle tuhaf olaylar zinciri gelebilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…