- 19 Haziran 2014
- 1.082
- 953
- 208
- Konu Sahibi ResimdekiHayalet
-
Ağzına sağlık bacım...kaynının sana yazdığı ,pipi boyu muhabbetlerine bilmem kaç yaş boyutu getiren kocanın varlığı.senin dillere destan güzelliğin ile kocana yakıştıralamadığın bu dünyada ......
2 çocuğunun embesil olmasını istemiyorsan ne işe girişeceksen bir an önce girişip kurtulmanı ümit ediyorum.en azından annelik içgüdülerinle hareket edersen çocuklarının orada çokta mutlu olamayacağını ,bir anne olarak önceliğinin iki evladının huzuru olması gerektiğini ve bunun senin huzurunla sağlanacağını biliyosundur.
oyy. bu ihtimal olabilir bence..kadın değil travesti falan olmasın???
ben artık sizin hikaye uydurduğunuza kanaat getirdim...
gençsiniz,güzelsiniz,alımlısınız,yaşınızı göstermiyorsunuz,
herkes size ilgi duyuyor...
bu ne narsistliktir???
Kesinlikle katiliyorumm... guzel lafini duymaya bile tahammul edemiyoruz ne kiskanciz yaa
şu da var doğrudur konu sahibi gerçekten güzeldir ve bunun aşırı farkındalığı sebebiyle kocasını durmadan küçük görüp ona tipsiz çapsız kılıksız gibi muhtelif tabirler kullanıyorsa adamda özgüvenini yükseltebilmek adına dışarıya sarıyo olabilir dışardaki kadınların taktirlerini topladıkça da o aleme dalmışta olabilir..bu da ayrı bi bakış açısı tabi..ama kadın vajinasının mm lik ölçümünü ilk defa duyuyorum o nedirUydurmamı bilmem ama her konuda bunu söylemesi çok dikkat çekici o kadar konusu var güzelim,çok sevilirim şöyle genç gösteriyorum böyle genç gösteriyorum geçmeyen bir cümlesi yok.
Güzel olduğundan bahsetsin bahsetmesine de dozunda olsa eyvallah
Güzelsiniz diye herkes sizi sevmek zorunda değil yani bunu siz değilde bırakın etrafınızdakiler söylesin böyle itici oluyor.
Demek ki güzel olmakla birşey değişmiyor Allah çirkin şansı versin inşallah
şu da var doğrudur konu sahibi gerçekten güzeldir ve bunun aşırı farkındalığı sebebiyle kocasını durmadan küçük görüp ona tipsiz çapsız kılıksız gibi muhtelif tabirler kullanıyorsa adamda özgüvenini yükseltebilmek adına dışarıya sarıyo olabilir dışardaki kadınların taktirlerini topladıkça da o aleme dalmışta olabilir..bu da ayrı bi bakış açısı tabi..ama kadın vajinasının mm lik ölçümünü ilk defa duyuyorum o nedir
e yani bu duruma destek verecek insan çıktı mı kiBurada bile bu kadar bahsediyorsa evdeki halini düşünemiyorum ama yine de bu yaptığı o iğrenç adamı haklı çıkarmaz hiç bir şekilde.
Ben kendi adıma kıskandığımdan eleştirmedim konu sahibesini her konusunda ama her konusunda bundan vurgulayarak
Ben burada bahsetme amacini bu sekilde gormuyorum nedense. Daha cok olayi netlestirmek adina soylendigini dusunuyorum hani boyle boyle olmasina ragmen.. gibisinden konusuldugunu dusunuyorum.. diger konularini bilmiyorum bu konu icin yaptim yorumumuBurada bile bu kadar bahsediyorsa evdeki halini düşünemiyorum ama yine de bu yaptığı o iğrenç adamı haklı çıkarmaz hiç bir şekilde.
yok penis boyu,yok vajına ölçüsü,kaynının,mahalledeki gencin konu sahibine iştah kabartması falan bana inandırıcı gelmiyor artık...Uydurmamı bilmem ama her konuda bunu söylemesi çok dikkat çekici o kadar konusu var güzelim,çok sevilirim şöyle genç gösteriyorum böyle genç gösteriyorum geçmeyen bir cümlesi yok.
Güzel olduğundan bahsetsin bahsetmesine de dozunda olsa eyvallah
Güzelsiniz diye herkes sizi sevmek zorunda değil yani bunu siz değilde bırakın etrafınızdakiler söylesin böyle itici oluyor.
Demek ki güzel olmakla birşey değişmiyor Allah çirkin şansı versin inşallah
Kesinlikle katiliyorumm... guzel lafini duymaya bile tahammul edemiyoruz ne kiskanciz yaa
yok penis boyu,yok vajına ölçüsü,kaynının,mahalledeki gencin konu sahibine iştah kabartması falan bana inandırıcı gelmiyor artık...
Duymadiysan konuyu okuman yeterli bilmem anlatabildim mi ?hiç öyle bir ölçü birimi duymadım ben hayatımda yaa, daha neler okuyacağız bu kk.da biz..
haziran ayından beri açtığı konulara bakıp böyle bir tahminde bulundum açıkçasıOlmayacak şeyler değil ama haberlerde neler neler okuyoruz hem konu sahibesi istikrarlı bir üye anlattıklarının gerçek olma ihtimali çok yüksek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?