Kendimi övmüyorum ama 20 yaş gibi duruyorum, kadın erkek beni beğenir, eşim yanıma yakışmaz itici biridir filan iyi de madem bu kadar güzelsin ve madem eşinin yanına yakışmadığını itici olduğunu düşünüyorsun neden evlendin o güzellikle o adamla? yani dışarıdakiler böyle söylüyor desen anlayacağım da sende kendi ağzınla bunu söylüyorsun yanıma yakışmayan biri diyorsun yani resmen tipsiz demeye getiriyorsun kendini çok beğeniyorsun ve bunu da eşine bence çok yansıtıyorsun eşini beğenmiyorsun burada da bunu söylüyorsun eh adama böyle yaparsan o da aşağılık kompleksine girer elalemin kadınlara kendini övüp takdir almaya çalışır egosunu tatmin etmeye çalışır evet eşinin yaptığı hiç hoş bir şey değil ama senin ona bakış açında da sorunlar var eşini asla sevmiyorsun ve dediğin gibi tamamen mecburiyetten yürütüyorsun ayrıca ne demektir maddi alt yapı oluşturunca ayrılıcam eşinin parasından birikim yapacaksın ya da kendi kazandığın parayı eve katkı sağlamayıp biriktireceksin işini sağlama alınca boşanacaksın peki bu çok mı etik sevmediğin bir adamla sırf maddiyat için aynı evde kalmak seviyormuş gibi yapmak beraber olmak boşanacaksanız boşanın herkes bir an önce yoluna gitsin eşinizin boşanma isteğinizden haberi var mı maddi alt yapı kurunca gidicem dediniz mi demediniz sadece şu an eşinize katlanıyorsunuz bu çok ikiyüzlüce bana göre.