• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın itirafı

ben tersi düşünüyorum .. konu sahibi haklı öncesinde fitil fitil burnundan getirilmeli ..
ama nasıl ;
cin fikirli ablalarmz fikir sunsun bi bakalım beraberce :)

Kendine güveniyosunki Övüneceksin tabiki, ne mutlu sana ki, bunların farkındasın kendinden eminsin..tabiki çok beğenilen birisin,gençsin güzelsin,tabiki kocan tırnağına değmez..değmemeli, çünkü bunları yapıyor..

Başka kadınlara kendini aslan gibi gösteren fare kılıklı erkekler! Sizi biz adam ediyoruz,biz insan kılığına sokuyoruz,Çorabınızdan iç çamaşırınıza kadar ütülüyoruz.Hem evde hem işte hem sokakta hanımefendiyiz..Başımızı kaldırıp başka bi erkeğe baktığımızda bunu kalçalarını kesmek için yapmıyoruz.

Çocuğunuzun annesiyiz,eve geldiğinizde güler yüzle karşılayan,kocam sevmez diye masaya koymadığımız pişirmediğimiz yemekten ve daha biçok alışkanlıklarımızdan sizin için vazgeçenleriz..
Dışarıya karşı sizi cesaretlendiren,güven veren,arkanızda duran,destek olanız..Kısacası şımartanız..

Yeri gelip yoklukla maddi manevi sıkıntılarla uğraşıp,darlanıp size belli etmeyeniz.Üç kuruşla geçinip kocam yüzüme gülüyor şiddet göstermiyor üstelik iki güzel sözde söyledi bu sabah, diye tüm gün polayanna gibi gezeniz..

Haa unutuyordum tüm iş güç geçim derdinin yanında bide kaynana kayınpeder elti görümce artık hangi cins akraba olacaksa onlarlada itina ile baş edeniz..

Çok şey istemiyoruz biz..

dikiş kursu, pasta kursu vs gidip, varsa yeteneklerini geliştirip para kazanabilirsin.
eşindeki bu tatminsizliğin ya da kompleksin senden kaynaklanabileceğini düşünüyorum. çok güzelsin, gençsin, sana yetmiyor vs.. muhtemelen bunu ifade ediyorsun kendisine. o da sadece sana değil, dışarı da yetiyorum bak mesajı veriyor. sen beğenmiyorsun ama bak başkasını bulmak zor değil diyor kendince.
bu arada giyinip, süslenip, bakımlı olmayı, evde de dışarda da şık ve kusursuz görünmeyi, özgüvenli ve dik durmayı sakın ihmal etme şu sıralar.

der giderim :KK52:

kaynının sana yazdığı ,pipi boyu muhabbetlerine bilmem kaç yaş boyutu getiren kocanın varlığı.senin dillere destan güzelliğin ile kocana yakıştıralamadığın bu dünyada ......
2 çocuğunun embesil olmasını istemiyorsan ne işe girişeceksen bir an önce girişip kurtulmanı ümit ediyorum.en azından annelik içgüdülerinle hareket edersen çocuklarının orada çokta mutlu olamayacağını ,bir anne olarak önceliğinin iki evladının huzuru olması gerektiğini ve bunun senin huzurunla sağlanacağını biliyosundur.
Yine siz ve yine baskasinin cocuguna alttan alttan hakaret. Bide yeminler etmistiniz güya... yahu sizin cocuklarla alip veremediginiz nedir milletin cocuguna saydiriyosunuz surekli?

Ya kizlar burda bir iki yardim isteyenin burnundan getiriyorsunuz.bir durun kadincagiz olayin sokunda.zor durum ailesi istemiyor.iki cocugu var.bunlarida dusunun.birde adam igrenclik yapmis bunu cocuklar neden bedel olarak verilsinki.tavsiyem evinde ve cocugunla mutlu olmanin yolunu bul.igrenc adam cehenneme kadar yolu var.sen dara dusme o yikilsin

Ayyy Allahım daha neler duyacağım... Allahım böyle kanı bozuk insanlardan korusun... Kendi mahremini başkasıyla paylaşmak ne igrenç birşey....Kocanız demeye bile dilim varmıyor resmen şaşmış şaşkoloz.... Böyle bir adamdan inşalah çoçugunuz yoktur...Hayatınızdan biran önce çıkarıp atın o adamlık sıfatına uymayan mahluku....

Bir arkadaşım İşkur meslek edindirme kursları varmış, işsizlere günlük bir ücret karşılığı eğitim kursları veriyorlar ve sonunda işe yerleştirme yapıyorlarmış.... Arkadaşım o vasıtayla işe girdi hala çalışıyor... Kursa gittiği dönemde maaşı devlet tarafından hesabına yatıyormuş. Küçük bir rakam ama en azından iş bulma imkanın varmış... Bir araştırın isterseniz..... Allah o adama yüzyüze baktıgınız müddetce size sabır versin....

Adi adam ,bir yolunu bulun kendi ayaklarınızın üstünde durun ve onuda kendi bataklığına bırakın.kadınlar konusunda da haklısınız bu ne karektersizliktir ya bir erkeğe kapağı atmak için çoluğu çocuğu var dinlemiyorlar,evli adamları baştan çıkarıyorlar,ikisinin de kafasına bir birlerine vurup vurup kıvılcım çıkarmalı.
:) :) :) :)

rezillik tavan yapmış senin kocam dediğin adamda..bu adamla değil bir ömür bir saat bile geçmez..mutlaka ama mutlaka boşanmalısın..hiç bir kurtarır yanı olamaz böyle bir şerefi eksikliğin..

malı mülkü yok diyosun, itici diyosun, anladığım kadarıyla yalancı ve ezik de bi adam sen niye evlendin ayol bunla? o_O
boşa gitsin valla gençliğine güzelliğine yazık daha iyilerini bulursun.

Yine siz ve yine baskasinin cocuguna alttan alttan hakaret. Bide yeminler etmistiniz güya... yahu sizin cocuklarla alip veremediginiz nedir milletin cocuguna saydiriyosunuz surekli?[gereksiz polemiklere girip ne ban alırım ne de bulunduğum yerden giderim başkalarına sarmanız ya da kimseye sarmamanız dileğim le ki merakınızı gidereyim (gerekli destekleri gördüğümden size pirim vermedim)
dipnot:gözardı ettiğim üyelerin mesajlarını görmüyorum tesadüflerde olmasa..sizede tavsiye ederim.

dipnot:gözardı ettiğim üyelerin mesajlarını görmüyorum tesadüflerde olmasa..sizede tavsiye ederim.
Ileride cocuklarinizin embesil olmasini istemiyosaniz lutfen daha duzgun konusmayi ogrenin.. simdi siz yine yaygaraya verirsiniz ortaligii cocuguma embesilll dediii vayyyy diye ama maalesef yine tutmayacak numaralariniz..siz ne soylediyseniz aynisini yazdim sizin zorunuza nasil gidiyosa baskasininda zoruna gider. Duzgun konusmak lazim..

Ileride cocuklarinizin embesil olmasini istemiyosaniz lutfen daha duzgun konusmayi ogrenin.. simdi siz yine yaygaraya verirsiniz ortaligii cocuguma embesilll dediii vayyyy diye ama maalesef yine tutmayacak numaralariniz..siz ne soylediyseniz aynisini yazdim sizin zorunuza nasil gidiyosa baskasininda zoruna gider. Duzgun konusmak lazim..
ya kardeş işine baksana sen..konu sahibinin zekası var çok şükür anladı beni..muhattabım konu sahibi ortalığı yaygaraya vermem merak etme tehlikeli insan türlerinden uzak durmayı öğrendim çok şükür selametle..

ya kardeş işine baksana sen..konu sahibinin zekası var çok şükür anladı beni..muhattabım konu sahibi ortalığı yaygaraya vermem merak etme tehlikeli insan türlerinden uzak durmayı öğrendim çok şükür selametle..
Cok sukurki dersinizi almissiniz.. selametle

ben artık sizin hikaye uydurduğunuza kanaat getirdim...
gençsiniz,güzelsiniz,alımlısınız,yaşınızı göstermiyorsunuz,
herkes size ilgi duyuyor...
bu ne narsistliktir???

Kadın güzel hissediyorsa güzelim der, ne var bunda :KK14:
Kesinlikle katiliyorumm... guzel lafini duymaya bile tahammul edemiyoruz ne kiskanciz yaa:KK12:

Back
X