- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi kucukanneningunlugu
-
Yapmayin din alimlerinin bile cok tartistigi bir konuda fetva vermek size bana duamez bence. 12 yasindaki cocugunuzu gerdekte dusunebiliyor musunuz Allah askina? 12 yasindaki bir cocuktan zevk almasi bir erkegin size normal geliyor mu gercekten?12 yaşta ne varmış, biri kadın biri erkek,,, bunun neresi ahlaksızca,,, allahın en sevdiği kulu, peygamberi hz. muhammet eşi ayşe ile evlenirken aralarında kaç yaş fark vardı,,, şimdi hz. muhammedede hakaret etmiş oluyorsunuz
Ben evlendiğimde 25 yaşındaydım aslında 25 yaşında birinin 38 yaşında biri ile evlenmesi ile 18 yaşında birinin 30 yaşında biri ile evlenmesi biraz farklı kızın yaşı çok küçük olunca sanırım biraz rahatsız edici oluyor, yaş göreceli bir kavramAynen canm benm eşimde büyük ama böyle bi genelleme yapıp kesin konusulması cok saçma... Hatta ben eşimin büyük olusunun cok büyük avantajlarını görüyorum.. Eşim bilinçli mantıklı bi insan ve her konuda bilgisi tecrübesi var bana a dan z ye her konuda fikir verir yol gösterir.. Bütün yükü üzerimden alır.. Her zaman sag kolumdur kıyafetten yemeğe kadar fikirleri var sagolsun.. Herseyin en iyisin bana yapmaya calisir.. Daha bi sürü avantajları var.. Genç olup hiçbirsey bilmeyen biriyle hengameye gireceğime bu daha iyi.. Tabiki konu sahibini kasdetmiyorum.. Genelleme yapılmasını sacma buluyorum...
ben adamı savunmuyorum, üstelik ne sen ne ben nede şuan başkası bu adamın gerçekte nasıl bir kişiliği olduğunu bilemez, buradan bir kaç cümleyle anlatılan olaylardan bunu bilme şansımızda yok... bunu konu sahibinin kendi bilecek, bu adam nasıl biri diye...
benim konudan anladığım konu sahibi eşini kaybetmek istemiyor, içine korku düşmüş eşinin ilgisi tümden bu kadına kayacak, kendisini terk edecek diye,,, bense korkusu buysa özünde eşinden ayrılmak gibi düşüncesi yoksa, seviyorsa ve eşinden bu kadına olan arkadaşlığı hariç memnunsa,,, körükle ateşe gitmenin alamı olmadığını,,, işi zamana bırakmasını, korktuğu gibi olmayabileceğini yazdım,,, yoksa yıkıcı olmak kolay
Yani sen yine belli bi olgunluga erişmişsin ama kızın gözü daha acılmamis bile.. Ben mesela esimle 17 yasnda tanstım o 26 idi.. Smdi 21 im.. Bazen şakasına eşime beni cahil ken kandırdın derim.. Çok şükür pişman değilim ama biraz öyle oldu..Ben evlendiğimde 25 yaşındaydım aslında 25 yaşında birinin 38 yaşında biri ile evlenmesi ile 18 yaşında birinin 30 yaşında biri ile evlenmesi biraz farklı kızın yaşı çok küçük olunca sanırım biraz rahatsız edici oluyor, yaş göreceli bir kavram
12 yaşta ne varmış, biri kadın biri erkek,,, bunun neresi ahlaksızca,,, allahın en sevdiği kulu, peygamberi hz. muhammet eşi ayşe ile evlenirken aralarında kaç yaş fark vardı,,, şimdi hz. muhammedede hakaret etmiş oluyorsunuz
kızlar yazık kıza yaşı küçük üstüne fazla gitmeyingerçekte nasıl bir kişiliği olduğu reşit olmayan lise öğrencisiyle evlenmesinden belli..
30 yaşında kazık kadar adamın lise öğrencisiyle ancak bu çarpık zihniyetle işi olur..
Kızı yadirgamiyorum canım, ama zorla evlendirildiyse niye korunmuyor ki? 18 yaş bunu düşünebilecek bi yaş ki zorla kısmından dolayi buna daha fazla dikkat etmeliydi..Canm kızcagzı yadırgamayalım gercekten kücük. . Ben daha bi sene önceki halimi beğenmiyorum.. Ki ben kesinlkle yasıtlarım gibi değilken...Gercekten erken hayata atılmıs
Kız ne kadar bilinçli bilmyorum ama 18 yasnda korunma ne bilmezdim ben..Kızı yadirgamiyorum canım, ama zorla evlendirildiyse niye korunmuyor ki? 18 yaş bunu düşünebilecek bi yaş ki zorla kısmından dolayi buna daha fazla dikkat etmeliydi..
Ooooo kaka Random Access
Çok yerinde bir örnek olmuş gerçekten .
Ne de olsa erkekler peygamber ümmeti , her birisi pür-ü pak .
Kalpleri peeeek teemiz , zaten 4 nikah hakları var.
Sizinle ikili konuşmaya bir daha girmeyeceğim , son derece gereksiz.
Bakış açınız için de verdiğiniz çok olgun öğütler(!) için de utandım.
Şimdi işte ayrilirsam kucağımda çocuk çalacak kapım yok der.. Oysa tek başına kimseye ihtiyacı olmadan hayatını yeniden kurabilirdi..Kızı yadirgamiyorum canım, ama zorla evlendirildiyse niye korunmuyor ki? 18 yaş bunu düşünebilecek bi yaş ki zorla kısmından dolayi buna daha fazla dikkat etmeliydi..
Kaç yaşında evlendin de ne ara hamile kaldın? 16-17 yaşında kocaya varma derdi ne oluyor? Bir de 30 yaşında esin var. O adam ne demeye seninle evlenmiş? O tamam da senin annen - babanın derdi neydi? Bunların olacağı az- çok belliymiş.
Kusura bakmayin lutfen sizin yaşınızı bilmiyorum fakat suan yıl 2016 ve 18 yasinda biri korunma ne demek derse ben buna çok gülerim! !Kız ne kadar bilinçli bilmyorum ama 18 yasnda korunma ne bilmezdim ben..
E yanii o da dogru ama ben kız için cok duygulandım Allah yardmcısı olsunKusura bakmayin lutfen sizin yaşınızı bilmiyorum fakat suan yıl 2016 ve 18 yasinda biri korunma ne demek derse ben buna çok gülerim! !
Kı
kızlar yazık kıza yaşı küçük üstüne fazla gitmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?