Kocamın Kadın İş Arkadaşı ile Samimiyeti

Yapmayin din alimlerinin bile cok tartistigi bir konuda fetva vermek size bana duamez bence. 12 yasindaki cocugunuzu gerdekte dusunebiliyor musunuz Allah askina? 12 yasindaki bir cocuktan zevk almasi bir erkegin size normal geliyor mu gercekten?

Uzulerek yaziyorum;anlattiklarina gore yorumlayarak beraberler.takibe al gizli.kadini sen davet et oturmaya kocanin sana sevgisinden bahset caktirmadan;bakalım yüz ifadesı nasıl olacak.yada sen git kadin kadina oturalim diye.

Ben evlendiğimde 25 yaşındaydım aslında 25 yaşında birinin 38 yaşında biri ile evlenmesi ile 18 yaşında birinin 30 yaşında biri ile evlenmesi biraz farklı kızın yaşı çok küçük olunca sanırım biraz rahatsız edici oluyor, yaş göreceli bir kavram

gerçekte nasıl bir kişiliği olduğu reşit olmayan lise öğrencisiyle evlenmesinden belli..
30 yaşında kazık kadar adamın lise öğrencisiyle ancak bu çarpık zihniyetle işi olur..

Yan
Yani sen yine belli bi olgunluga erişmişsin ama kızın gözü daha acılmamis bile.. Ben mesela esimle 17 yasnda tanstım o 26 idi.. Smdi 21 im.. Bazen şakasına eşime beni cahil ken kandırdın derim.. Çok şükür pişman değilim ama biraz öyle oldu.. Ama tanstıgmdan beri onjnla birlkte o kadar olgunlastımki onun sözlerini dahi yadırgıyorum bazen

oha yani alakaya gelin ..
hz muhammed ne kadar beklemiş bir bilginiz olmadığı belli..

ayrıca 12 yaş fark değil önemli olan..
çocukla evlenen sübyancıdır bu kadar net..
30 yaşındaki kadın isterse 50 yaşındakiyle evlenir..

Canm kızcagzı yadırgamayalım gercekten kücük. . Ben daha bi sene önceki halimi beğenmiyorum.. Ki ben kesinlkle yasıtlarım gibi değilken...Gercekten erken hayata atılmıs
Kızı yadirgamiyorum canım, ama zorla evlendirildiyse niye korunmuyor ki? 18 yaş bunu düşünebilecek bi yaş ki zorla kısmından dolayi buna daha fazla dikkat etmeliydi..

Kotu ornekte dine dil uzatmayi biliyorsunuzda

12 yasinda civugun erkek arkadasi olmasi sevgili yapmasi niye tuhaf gelmiyor

Bilmediginiz konularda bence insanlarin inancina dil uzatmayi birakin
Inancsiz olmaniz ateist deist vs vs vs size baskasinin inancina degerlerine dil uzatma hakkini vermez

Kızı yadirgamiyorum canım, ama zorla evlendirildiyse niye korunmuyor ki? 18 yaş bunu düşünebilecek bi yaş ki zorla kısmından dolayi buna daha fazla dikkat etmeliydi..
Şimdi işte ayrilirsam kucağımda çocuk çalacak kapım yok der.. Oysa tek başına kimseye ihtiyacı olmadan hayatını yeniden kurabilirdi..

+1
Bu nedir yahu? Bu kıza yazık olmuş.

Bana lutfen kizma ama cocuk yastasin severekmi evlendin bilmiyprum ama isin gercekten zorr esin seni ciddiyealsa bnlari gozunun onunde bari yapmazlar seni cocuk olarak goeuyolar alenen aldatma resmen buna bi dur demen lazimm erkeklerolgun yasta kadin seviyolar bide guzel ve bakimli ve isi gucu yerinde ise tamam daha nedenir ki bence bu kisiyi evine gelmesine izin vermee ve kadinla ciddi konuss buney bole hangi dwvirde yasiyozz alenen terbiyesizlk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…