- 23 Ağustos 2012
- 51.872
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.621
- 898
- Konu Sahibi kucukanneningunlugu
-
Hayır adam da madem kendi yaşına uygun, olgun, işinde gücünde çalışan bir kadınla bu kadar uyumluysa ne demeye gidip 18 yaşındaki kızla evleniyor?
Bu anlattıklarınız sadece cinsellik filan değil. Çok şey paylaşıyorlar.
Buluşmalar, görüşmeler, uzun sohbetler, fısır fısır görüşmeler, gittiğiniz düğünde bile adam kalkıp gidip kadınla oturup sohbet ediyormuş.
Böyle bir adamda mantık, izan vs arıyorum bende..
Nasıl bir kötülük aklım almıyor.
Biz arkadaşla onu konuşumuyorduk ki siz sonradan dahil oldugunuz için anlamamişsiniz.. ben ceremesini cekmemesi için korunsaydi diyordum.. Kimse melek değil okey ama bizide aptal yerine koymasinlar. .Bakın bu kız 18 yaşında paraya kanıp evlenmiştir, eve bağlamak için çocuk yapmıştır vs....hata yapmış, genç, cahil kabul edilebilir. Çok süper maddiyatla büyümemişse parayı görünce gözü de dönmüş olabilir. Lakin kimse melek değil, herkes hata yapıyor. Bu çocuk 18 yaşında paraya kandı diye hayatboyu bunun ceremesini mi çeksin? Madem hata yaptı oh gitsin katlansın demek iyi değil bence zira hatasının bedelini zaten ödüyor.
Yasal süreyi geçmiş.Konu sahibesi evlat yasal süreyi geçmediysen çocuğu dünyaya getirme bence.
Öte yandan madem kocan varlıklı, ek kart iste kredi kartı iste. Kredi kartına her ay altın, döviz al bir şekilde mutlaka birikim yap. Yarın öbür gün dayanamayacak hale geldiğinde gidecek paran olsun.
Genelde bu gibi konularda dine dayali cok fazla ters yorum okumaktan olabilir
Benim bir tanıdığım manken gibi bir kadınla evli. Boy kilo güzellik olağanüstü. Adam fantezi olsun diye ciddi anlamda şişman bir kadınla birlikte oldu ve yakalandı. Adam fantezi demedi tabii ama eşimle ancak fantezi olabilir diye düşündük. Çünkü eşi çok çok güzel.Yani ben de çözemedim bu işi. Herif madem yaşıtlarını seviyor gitsin yaşıyı biriyle evlensin bu kızın hayatını neden karartmış ki???
Bir tanıdığımı da (adam o zaman 30 yaslarindaydi eşi daha genc) bir arkadaşlık sitesinde tesadüfen görmüştüm. Parantez açıp 35 üstü kadınlarla ilgileniyor yazmisti.adi ve soyadını kullanmış ustelikYani ben de çözemedim bu işi. Herif madem yaşıtlarını seviyor gitsin yaşıyı biriyle evlensin bu kızın hayatını neden karartmış ki???
Benim bir tanıdığım manken gibi bir kadınla evli. Boy kilo güzellik olağanüstü. Adam fantezi olsun diye ciddi anlamda şişman bir kadınla birlikte oldu ve yakalandı. Adam fantezi demedi tabii ama eşimle ancak fantezi olabilir diye düşündük. Çünkü eşi çok çok güzel.
Yani ben de çözemedim bu işi. Herif madem yaşıtlarını seviyor gitsin yaşıyı biriyle evlensin bu kızın hayatını neden karartmış ki???
Hay ağzına sağlık! !!Lisede çocuk gelişimi okumuş biri olarak daha 2.sınıfta anne çocuk sağlığı dersinde ayan beyan yumurtlama döllenme vs.gibi konular görülür derslerde.
Aile planlaması diye de bi modül vardı hatta tek tek tüm korunma yöntemleri açık seçik anlatılır bu derslerde.
Yani konu sahibi için yaşı küçük korunmayı bilmiyor diyemeyiz arkadaşlar.
Bir de bu hayatta biraz dişli olmak lazım.Pekala anne babanıza karşı gelebilirdiniz nikahta siz hayır deseniz kim zorlayabilir ki sizi.Ben okuyacağım rahat bırakın diyebilirdiniz.Ki kapıcılık da gayet bir meslektir ev kirası vs. yoktur avantajları da vardır.
Liseyi bitirip doğrudan bi markette işe bile girebilirdiniz geçim sıkıntısı varsa mesela.Seçenek çok aslında yeter ki insan mücadele etmek istesin bu hayatta.
Ama aldığınız nickten de anlaşıldığı üzre bu evcilik oyunu hoşuna gidiyor bence.Küçük annelik falan filan.
Biri daha vardı minicik anne diye.Küçük yaşta doğurmayı marifet sanıyormuşsunuz gibi hissediyorum böyle nicklerinizde falan da belirtince özellikle açıkçası ben.
Ay sen de mi o oyunu seviyorsun cherry :) ben de çok severim bana da hep yazarlardı şimdi profil resmimde çoluk çocuk resmi görünce daha az yazıyorlar ama yine de yazıyorlar. Eskiden (hani millet teslim olunca puanı düşmezken) profil resmimi gören teslim olurdu . Şükürler olsun kurallar değişti de oynayabiliyorum :) o kadin da pek fenaymisValla ben artık hiçbir şeyi anlamlandırmaya çalışmıyorum çünkü toplumun contası çıktı. Toplumun mayası bozuldu arkadaş.
Kelimelik diye bir oyun var oynamayı seviyorum ama erkek ismiyle nick aldım yazılmasınlar diye. Bu sefer de erkek sanan evli barklı çocuklu bir kadın yazıldısenaryo yazdım resmen evliyim 36 yaşındayım erkeğim çocukluyum dedim kadından ilk soru: eşini seviyor musun? Sırf erkeklerin değil kadınların da contası çıktı.
Bizim memlekette nedense sıra kadın islerine gelince milletin aklina peygamberin sünneti geliyor. Bi kimse de cikip demiyor ki "lan serefs.z farzı yerine hakkiyla getirdin mi ki,sira sünnete geldi"12 yaşta ne varmış, biri kadın biri erkek,,, bunun neresi ahlaksızca,,, allahın en sevdiği kulu, peygamberi hz. muhammet eşi ayşe ile evlenirken aralarında kaç yaş fark vardı,,, şimdi hz. muhammedede hakaret etmiş oluyorsunuz
Ay sen de mi o oyunu seviyorsun cherry :) ben de çok severim bana da hep yazarlardı şimdi profil resmimde çoluk çocuk resmi görünce daha az yazıyorlar ama yine de yazıyorlar. Eskiden (hani millet teslim olunca puanı düşmezken) profil resmimi gören teslim olurdu . Şükürler olsun kurallar değişti de oynayabiliyorum :) o kadin da pek fenaymis
Nickin ne kiz
Hayır birde görüşseler sevgili olsalar neyse. Öyle bir durumda yok kızı zorla evlendirmişler.
Şöyle bir mantık gütmüş olabilir aslında adam.. bu kızı böyle buldu iyice istediğim kalıba sokarım, ezerim ne dersem yapar karşı koyamaz annesi babası da malum, evde oturur, erkeklerle bile tokalaştırmam diye düşünmüş olabilir.
Adam her ne kadar evlense de hiç de evli gibi yaşamıyor anladığım kadarıyla kafa gayet rahat bekar gibi öyle ki
kendi evinde karısının yanında bile kadınla gizli gizli konuşuyormuş. Yani konu sahibiyle evlenmesi onun dışarıda da istediği şekilde bir hayatı yaşamasına engel olmamış.
Diğer kadın gibi bir kadınla evlense onun bu erkeklerle tokalaşma vs gibi abuk sabuk davranışlarını çekmeyeceği gibi böyle aldatma gibi bir duruma, kendi ayakları üzerinde durabildiği için göz yummayacağından şuan böyle bir durumda görürdü dünya kaç bucak. İşte bunu adam gayet biliyor o yüzden olsa gerek diye düşünüyorum.
Valla ben artık hiçbir şeyi anlamlandırmaya çalışmıyorum çünkü toplumun contası çıktı. Toplumun mayası bozuldu arkadaş.
Kelimelik diye bir oyun var oynamayı seviyorum ama erkek ismiyle nick aldım yazılmasınlar diye. Bu sefer de erkek sanan evli barklı çocuklu bir kadın yazıldısenaryo yazdım resmen evliyim 36 yaşındayım erkeğim çocukluyum dedim kadından ilk soru: eşini seviyor musun? Sırf erkeklerin değil kadınların da contası çıktı.
Özelden yazıcam vaktin olduğunda istek gönder panpaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?