Kocamın Kadın İş Arkadaşı ile Samimiyeti

Yani ben de çözemedim bu işi. Herif madem yaşıtlarını seviyor gitsin yaşıyı biriyle evlensin bu kızın hayatını neden karartmış ki???

Biz arkadaşla onu konuşumuyorduk ki siz sonradan dahil oldugunuz için anlamamişsiniz.. ben ceremesini cekmemesi için korunsaydi diyordum.. Kimse melek değil okey ama bizide aptal yerine koymasinlar. .

Yasal süreyi geçmiş.

Genelde bu gibi konularda dine dayali cok fazla ters yorum okumaktan olabilir

O zaman konuyu dine getirmeyin.
Önce konuyu dine çekip peygamber efendimiz yazıyorsunuz, insanlar cevap verince de peygambere hakaret ettin yazıyorsunuz...kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz. Sadece siz değil her konuya peygamber efendimiz peygamber efendimiz yazanlardan gına geldi artık.

Yani ben de çözemedim bu işi. Herif madem yaşıtlarını seviyor gitsin yaşıyı biriyle evlensin bu kızın hayatını neden karartmış ki???
Benim bir tanıdığım manken gibi bir kadınla evli. Boy kilo güzellik olağanüstü. Adam fantezi olsun diye ciddi anlamda şişman bir kadınla birlikte oldu ve yakalandı. Adam fantezi demedi tabii ama eşimle ancak fantezi olabilir diye düşündük. Çünkü eşi çok çok güzel.

Bir tanıdığımı da (adam o zaman 30 yaslarindaydi eşi daha genc) bir arkadaşlık sitesinde tesadüfen görmüştüm. Parantez açıp 35 üstü kadınlarla ilgileniyor yazmisti.adi ve soyadını kullanmış ustelik

Lisede çocuk gelişimi okumuş biri olarak daha 2.sınıfta anne çocuk sağlığı dersinde ayan beyan yumurtlama döllenme vs.gibi konular görülür derslerde.
Aile planlaması diye de bi modül vardı hatta tek tek tüm korunma yöntemleri açık seçik anlatılır bu derslerde.
Yani konu sahibi için yaşı küçük korunmayı bilmiyor diyemeyiz arkadaşlar.

Bir de bu hayatta biraz dişli olmak lazım.Pekala anne babanıza karşı gelebilirdiniz nikahta siz hayır deseniz kim zorlayabilir ki sizi.Ben okuyacağım rahat bırakın diyebilirdiniz.Ki kapıcılık da gayet bir meslektir ev kirası vs. yoktur avantajları da vardır.
Liseyi bitirip doğrudan bi markette işe bile girebilirdiniz geçim sıkıntısı varsa mesela.Seçenek çok aslında yeter ki insan mücadele etmek istesin bu hayatta.

Ama aldığınız nickten de anlaşıldığı üzre bu evcilik oyunu hoşuna gidiyor bence.Küçük annelik falan filan.
Biri daha vardı minicik anne diye.Küçük yaşta doğurmayı marifet sanıyormuşsunuz gibi hissediyorum böyle nicklerinizde falan da belirtince özellikle açıkçası ben.

Valla ben artık hiçbir şeyi anlamlandırmaya çalışmıyorum çünkü toplumun contası çıktı. Toplumun mayası bozuldu arkadaş.

Kelimelik diye bir oyun var oynamayı seviyorum ama erkek ismiyle nick aldım yazılmasınlar diye. Bu sefer de erkek sanan evli barklı çocuklu bir kadın yazıldı senaryo yazdım resmen evliyim 36 yaşındayım erkeğim çocukluyum dedim kadından ilk soru: eşini seviyor musun? Sırf erkeklerin değil kadınların da contası çıktı.

Hayır birde görüşseler sevgili olsalar neyse. Öyle bir durumda yok kızı zorla evlendirmişler.

Şöyle bir mantık gütmüş olabilir aslında adam.. bu kızı böyle buldu iyice istediğim kalıba sokarım, ezerim ne dersem yapar karşı koyamaz annesi babası da malum, evde oturur, erkeklerle bile tokalaştırmam diye düşünmüş olabilir.
Adam her ne kadar evlense de hiç de evli gibi yaşamıyor anladığım kadarıyla kafa gayet rahat bekar gibi öyle ki
kendi evinde karısının yanında bile kadınla gizli gizli konuşuyormuş. Yani konu sahibiyle evlenmesi onun dışarıda da istediği şekilde bir hayatı yaşamasına engel olmamış.
Diğer kadın gibi bir kadınla evlense onun bu erkeklerle tokalaşma vs gibi abuk sabuk davranışlarını çekmeyeceği gibi böyle aldatma gibi bir duruma, kendi ayakları üzerinde durabildiği için göz yummayacağından şuan böyle bir durumda görürdü dünya kaç bucak. İşte bunu adam gayet biliyor o yüzden olsa gerek diye düşünüyorum.

Hay ağzına sağlık! !!

Ay sen de mi o oyunu seviyorsun cherry :) ben de çok severim bana da hep yazarlardı şimdi profil resmimde çoluk çocuk resmi görünce daha az yazıyorlar ama yine de yazıyorlar. Eskiden (hani millet teslim olunca puanı düşmezken) profil resmimi gören teslim olurdu . Şükürler olsun kurallar değişti de oynayabiliyorum :) o kadin da pek fenaymis
Nickin ne kiz

Bizim memlekette nedense sıra kadın islerine gelince milletin aklina peygamberin sünneti geliyor. Bi kimse de cikip demiyor ki "lan serefs.z farzı yerine hakkiyla getirdin mi ki,sira sünnete geldi"
2-3 kadın alana bakiyorum o da 'peygamberimin sünneti' diyor.
İslami yaşantısına,genel ahlakina bakiyorum yogun bakimda can cekisiyor.
Bi insan olalım önce,insan...

Özelden yazıcam vaktin olduğunda istek gönder panpaaaa

Bu aldatan herifler kadını ne çalıştırır ne dışarı çıkartır ne de hayatını yaşatır ya....işte en çok buna bitiyorum. Kendin her b.ku ye kadın kuzeniyle konuşssa şüphelen bu neyin kafası???

off cherry ben sadece arkadaşlarımla oynuyorum artık o oyunu .. midem bulandı bu erkek milletinden ..

Eski konunuzu okudum ve çok çok üzüldüm. Tabi kk'nın çok vicdanlı (!) üyeleri anlamadan dinlemeden yine vurmaya başlamışlar. Bu saatten sonra yapacağınız şey kendinize yatırım yapmak. Eğitiminizi tamamlayın mutlaka, liseden mezun olmadıysanız tasdikname alın ve liseden mezun olun.Üniversiteyi bitirip iş bulunca da vurun tekmeyi gitsin. Size bu süreçte sabırlar diliyorum ve lüften bebeğinize iyi bakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…