KOCAMIN KEŞKELERİ

mülakata çağrılmadın sanırım, sınavı nasılkazanacaksın böyle laf yetiştirerekoraya buraya, mülakatı yapanlar yeterli tecrübede zaten, senialacaklarını hiç sanmıyorum :) göz ardı ettim seni, artıkmanipule edici yorumarını görmeyeceğim

Hayır, aksine iyi bir derece ile mülakattayım. :) Konudan sıyrılmak için hemen yine olayı bana çevirdin bakıyorum da. :) Tam tahmin ettiğim gibi henüz oraları hayal etmemişsin, hayal gücün bile tembel.

Siz bu sözde sosyal fobiyle memur olup çalışabildiyseniz, sürtünerek çocuk yapabildiyseniz herkes herşey olabilir bir de bu açıdan bakın derim.

üyeliklerle ilgilm bilgim yok dedin ama hepsi seninmiş mandalina, dürüstüm deme bana kalbimi kırdın yalan söyledin çok kötüsün

Eki Görüntüle 1943918 [/QUOTE]

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-24-19-23-37.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 145
Peki buna ne diyorsun mandalinacim?
Neden dalga gectin benimle, neden yalan soyledin bana?

Eki Görüntüle 1943918
Şimdi diyecek ki bunlarla benim alakam yok konuyu manipüle etmeyin lütfen. Hayret bu kelimeyi de yeni öğrenmiş galiba tüm yorumlara manipüle etmeyin yazmış. Bugün de bu kelimeyi öğrenmenin ve bir yerlerde kullanmanın verdiği mutlulukla çaylarını içebilir kupa kupa

böyle böyle kalbimizi kırıyor ekşi mandalina :) ama o çok dürüst tam bir hamfendi, gider üsküdarda bir çay içer geçer

Ohooooo konu da etiketleyip Ayşe banlansın, Fatma banlansın tartışması yapıp duruyorsunuz, kusura bakmayın hanımlar üyelikler sizlerin demesiyle banlanmıyor site kurallarına uyup uymadıklarına bakılarak banlanıyor.
Banlanacaklar listesi de yapın tam olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…