KOCAMIN KEŞKELERİ

şiddet yok diyorsunuz ama şiddetin bu türlüsü size çok daha fazla zarar verir özgüveniniz kaybolur kişiliğiniz ezilir iş konusuna gelince bende istemediğim işlerde çalıştım maalesef çoğumuzun yaşadığı bir durum eğer çalışmak zorundaysanız iş bulana kadar çalışın derim çünkü zaten eşinizin ekonomik şiddetide var ve sizin işiniz yokken bu dahada fazla olacak eşinizin size yaptığı aşağılamalara katlanmayın bence ayrılın ve kendinize yeni bir hayat kurun

sen konuyu fayda sağlamak için mi açtın ?
günlük olarak kullanıyorsun bence burayı..
içimi döküyorum burada iyihissediyorum böylece,mesela siz beni biraz daha bana yaklaştırıyorsunuz, ayna oluyorsunuz, kendimi daha iyieleştiriyorum ve görüyorum yazdıklarınızla bazenkendimden nefret de ediyorum ne biliyim öyleişte

Eski konulari acmaktan nefret ediyorum ancak esinizle iliskiniz tum konularinizla bir bütün halinde degerlendirilmeli diye dusunuyorum. Adam yasayamadiklari icin bunalmis, öfkesini bu sekilde cikartiyor gibi geliyor bana.

kardeş herkes eski konu falan diyor ben üşenmedim okudum senin konularını şimdi temizlik konusuna geliyim eve bir kadın al madem çalışıyorsun...
çünk
ü ev öyle olmaz temizlenmesi lazı m o evde çocuk var insan yaşıyor bunun senin psikolojinle ilgili olduğunu düşünüyorum...
ayrıca bu kocayla kadın almak falanda zor senin paran için evlenmeiş gibi geldi...
bırak defolsun
ama sana şunu söyleyim işini bırakma hele anneysen hele engelli bir çıocuğun varsa iki kere düşün artık biz kendimizi deil çocuklarımızı düşünmek zorundayız...
ben yazdıkşlarını okudum ve eşin parana gelmiş gibi gördüm
bak bu satırları sen yazmışsın birde boşanırsan ne olur onu düşün çalışmalısın kardeş bunu o kalp hastası oğlun için yapmalısın

SEFALET
bugün örnekçift olarakgördüğüm 50 li yaşlardan yetişkin2 çocuklu ailenin dağıldığını öğrendim.Adam kendine ayrı bir ev tutmuş avukata vermiş ve boşanıyor, şoktayım,çünkü o güzelim kadıncağız bunları hiç hak etmiyordu, şu an bir işi de yok nasıl geçineceğini düşünüyor kara kara, faturalar vs, aşkmeşkkalmıyor sanırım 50lerde...Hayat bu kadar acımasız mı bilmiyorum, keşke sevdiğim bir işim olsaydı hep iki arada bir deredeyim.

Devlet memuru degilseniz mutlu olacagınız bir iş bulun, sonrada kocanıza fazla konuşma şansı vermeyin . Sizde ona keşke daha çömert ve kibar evini karısınï çocugunu baş tacı eden bir koca bulsaydım deyip susturun çenesini . Size destek olmayan bir kocaya fazla taviz vermeyin ve kendinize para biriktirin kocanızada söylemeyin zira bu koca sizi çok kolay yolda bïrakır sahiplenme duygusu yok çünkü .

Bu devirde tek maasla gecinme hevesiniz niye?

Kocaniz sevmiyorum isimi istifa edicem dese ne dersiniz?

Sizde gecmeyen kocamaan bir tembellik var.

Bulasik yikamazsin evi temizlemezsin.

Sosyal fobim var diyip insanlarla gorusmez iki cift laf etmezsin.

Bir de isten cik. Iyice tuketici parazit bir hayata merhaba dersin artik.

senin kendinle ilgili bir özeleştiri yaptığını hiç görmedik ki biz.
keşke bir faydası olsa.
sanmıyorum.
bitmiş heba olmuş hayatında debelenip duruyorsun.
iki kelime faydam dokunsun diye yazıp duran insanların yorumları keşke bir işe yarasa sende.
tedavinle ilgili sorulan soruları cevaplamaman durumunu gayet net ortaya koyuyor.
denecek pek bişey yok sana üzgünüm.

birde kadınlar hamal değil iki tarfcta çalışıyorsa ortak yapacak herşeyi temizlik kadının görevi değil

kendi içimde gerçekteneleştirimi yapıyorum

93 lüsünsanırım benden tam 10 yaşküçüksün ama cevabınçok anlamlı,doğru ve içten.teşekkürler

Bnce isinizi birakmayin.Esiniz cimri sanirim onun verecegi iki kurusa mi minnet edeceksiniz

kendi içimde gerçekteneleştirimi yapıyorum
bizimle paylaşabilirmisin peki?
eleştirilerin neler kendinle ilgili?
cidden kendine bakışını merak ediyorum.
bilmem cevaplamazssın heralde ama sormuş olayım:))
ve de hayatınla ilgili çizdiğin plan nedir?
bir boşanıcam diyıorsun.
bir boşanamam zamanı var.
bir işe dönecem diyorsun.
sonra işe dönemem çalışamam ki diyorsun.

Arkadaşım çok merak ettim hangi kurumda çalışıyosunda bu kadar sitem ettin :S en zor denen devlet bankalarından birinde çalıştım ama o bile özelden trilyon kat daha iyiydi .Şükürsüzsün.

bu evlilik değil ki.
bence siz o işten çıkın
mutsuz bir ortam varsa, her zaman tercihinizi o ortamı terketmekten yana kullanın
ortama uyum sağlamaya çalışarak kendinizi boşa yıpratmayın
hakkınızda hayırlısını diliyorum

Hanım efendinin eski konularını olmadığınız için bu yorumu yapmışsınız. Konu işi ile alakalı değil. Başka bir birime ya da işe başlasa hatta evde dahi dursa da durum değişmeyecek. Hatta daha kötü olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…