- Konu Sahibi mandalinalimon
-
şiddet yok diyorsunuz ama şiddetin bu türlüsü size çok daha fazla zarar verir özgüveniniz kaybolur kişiliğiniz ezilir iş konusuna gelince bende istemediğim işlerde çalıştım maalesef çoğumuzun yaşadığı bir durum eğer çalışmak zorundaysanız iş bulana kadar çalışın derim çünkü zaten eşinizin ekonomik şiddetide var ve sizin işiniz yokken bu dahada fazla olacak eşinizin size yaptığı aşağılamalara katlanmayın bence ayrılın ve kendinize yeni bir hayat kurunBenim nasıl keşkelerim varsa eşimin de var, istifa etmek istiyorum,çünkü işimde mutlu değilim ve eşim istifa et ya da etme demiyor sadece çocuğu kreşe yazdıralım işe başlayınca diyor, sen işe başlayınca arsa alırız diyor diyor da diyor, alttan alttan bir çalışma baskısı yapıyor,kendimi bir kapana kısılmış gibi hissediyorum,çünkü bu iş benim yapabileceğim bir iş değil, her gün ağlayarak gittiğim bir işim var, giderken ayaklarımgeri geri giden.İstifa etmek istiyorum ama karşımda beni anlayacak bir koca da yok, baba da yok, babam da istifamı asla kabul etmez.
Bugün eşim dediki KEŞKE İŞ SORUNU OLMAYAN BİRİYLE EVLENSEYDİM(daha önce de demişti bunu)
daha önce de demişti ki
SEN ÖNCE AİLENİ DÜŞÜNSEN,KAPATIRSIN ÇENENİ, ŞİKAYET ETMEZSİN, GİDERSİN KÖPEK GİBİ DE ÇALIŞIRSIN
Eşim hep böyleydi yani evlenmeden önce de böyleydi bu adam, kuruş hesaplardı mesela, evliyken otel paralarımızı ayrı ayrı ödemişliğimiz de var, saçmabiliyorum
Ruhum kaldırmıyor artık, normalde iyiyiz de sanki bu bir evlilik değil de ticari bir ortaklık gibi görüyorum, geçende geceçokkötüyüm demiştimkalkmamıştı,kusmuştum çokkötü, bu aralarokusuyor,midesikötü sadece diyorumkilavaboyu iyitemizle,hiçilgilenmiyorum, hamileyken son haftalarda sancım varsanırım demiştim de geçer demişti, doğumdan 1 hafta önce opsiyonel eğitime kararı bilealmışlığı var ve gitti de.
kısacası midem kaldırmıyor bu sözleri de aktif bir tartışmamız da yok, şiddet de yok, ama böyle işte tatsız tuzsuz
canım sıkkın,kusura bakmayın baş ağrıttıysam
anlattığım herşey doğru da şiddetkısmı yalan yani, değişik biryaklaşım amaolaylarıolduğu gibi anlatmazsam yorumlar da sağlıklı gelmicek, ozaman bana ne faydasıolucak bunun
avm ye git alışveriş yap geçer..üstünede bir bardak çay içtinmi tamamdır..
içimi döküyorum burada iyihissediyorum böylece,mesela siz beni biraz daha bana yaklaştırıyorsunuz, ayna oluyorsunuz, kendimi daha iyieleştiriyorum ve görüyorum yazdıklarınızla bazenkendimden nefret de ediyorum ne biliyim öyleiştesen konuyu fayda sağlamak için mi açtın ?
günlük olarak kullanıyorsun bence burayı..
senin kendinle ilgili bir özeleştiri yaptığını hiç görmedik ki biz.içimi döküyorum burada iyihissediyorum böylece,mesela siz beni biraz daha bana yaklaştırıyorsunuz, ayna oluyorsunuz, kendimi daha iyieleştiriyorum ve görüyorum yazdıklarınızla bazenkendimden nefret de ediyorum ne biliyim öyleişte
kendi içimde gerçekteneleştirimi yapıyorumsenin kendinle ilgili bir özeleştiri yaptığını hiç görmedik ki biz.
keşke bir faydası olsa.
sanmıyorum.
bitmiş heba olmuş hayatında debelenip duruyorsun.
iki kelime faydam dokunsun diye yazıp duran insanların yorumları keşke bir işe yarasa sende.
tedavinle ilgili sorulan soruları cevaplamaman durumunu gayet net ortaya koyuyor.
denecek pek bişey yok sana üzgünüm.
Bu devirde tek maasla gecinme hevesiniz niye?
Kocaniz sevmiyorum isimi istifa edicem dese ne dersiniz?
Sizde gecmeyen kocamaan bir tembellik var.
Bulasik yikamazsin evi temizlemezsin.
Sosyal fobim var diyip insanlarla gorusmez iki cift laf etmezsin.
Bir de isten cik. Iyice tuketici parazit bir hayata merhaba dersin artik.
bizimle paylaşabilirmisin peki?kendi içimde gerçekteneleştirimi yapıyorum
Hanım efendinin eski konularını olmadığınız için bu yorumu yapmışsınız. Konu işi ile alakalı değil. Başka bir birime ya da işe başlasa hatta evde dahi dursa da durum değişmeyecek. Hatta daha kötü olacakbu evlilik değil ki.
bence siz o işten çıkın
mutsuz bir ortam varsa, her zaman tercihinizi o ortamı terketmekten yana kullanın
ortama uyum sağlamaya çalışarak kendinizi boşa yıpratmayın
hakkınızda hayırlısını diliyorum
aa hemen okuyayımHanım efendinin eski konularını olmadığınız için bu yorumu yapmışsınız. Konu işi ile alakalı değil. Başka bir birime ya da işe başlasa hatta evde dahi dursa da durum değişmeyecek. Hatta daha kötü olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?