- 15 Mayıs 2016
- 2.470
- 4.784
- 133
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
Abi bu üyeye ban verilsin istemiyorum o yüzden kiblemedim. Sadece uyarsanız da konuya yönelik sorulara cevap verse.Kib butonu ile neden bildirmiyorsunuz ?
Sürekli manipule edici mesajlarınız var,bence siz benim konularıma yazmayın,özelden mesajatınkazenbeye,ne alaka konumun üzerinden böylemanipule edici yazışmalar yapabiliyorsunuz?Ben sizin manipuleedicisorularınıza cevap vermek zorunda değilim ayrıcaçBu üye lütfen banlansın ve konularıma yazmasın ltf.Abi bu üyeye ban verilsin istemiyorum o yüzden kiblemedim. Sadece uyarsanız da konuya yönelik sorulara cevap verse.
Ne alaka manipüle. Ingilizce bilmiyorum diyen siz, yüksek lisans yaptım diyen yine siz. Ben de soruyorum, ingilizce bilmeden nasıl yüksek lisans yaptınız? Banlanıyım da rahatça yalan söyleyin di mi, anlıyorum rahatsızlık nedeninizi.Sürekli manipule edici mesajlarınız var,bence siz benim konularıma yazmayın,özelden mesajatınkazenbeye,ne alaka konumun üzerinden böylemanipule edici yazışmalar yapabiliyorsunuz?Ben sizin manipuleedicisorularınıza cevap vermek zorunda değilim ayrıcaçBu üye lütfen banlansın ve konularıma yazmasın ltf.
bilmekzorunda değilimdedim,bu üyebanlansınNe alaka manipüle. Ingilizce bilmiyorum diyen siz, yüksek lisans yaptım diyen yine siz. Ben de soruyorum, ingilizce bilmeden nasıl yüksek lisans yaptınız? Banlanıyım da rahatça yalan söyleyin di mi, anlıyorum rahatsızlık nedeninizi.
bilmekzorunda değilimdedim,bu üyebanlansınMune sürekli manipule ediyorlütfenrica ediyorum
hayalürünü vs derken bile manipule ediyorsunuz, sayın kk yöneticileri süreklikışkırtıcı mesajlar atılıyor, lütfen banlayalımilgiliüyeyi,burası tartışmamekanı değil amasürekli dönüştürülmeye çalışılıyotMune abla okuyun lütfen son konuda da aynı konu varken kahve-fal diye geyik yapıp banlandı, ben konu üzerinden gidiyorum.
Yüksek lisans yapabilmek için İngilizce bilmek zorundasınız Yüksek lisans yaptığınıza emin misiniz? Yoksa bu da kocanız ve çocuğunuz gibi hayal ürününüz mü?
Konu sizin hayatınız ve derdiniz değil mi? Kökenini bulursak tak diye çözeceğimize inanıyorum. Sizin hayatınıza dair sorularla kökene inmeye çalışıyorum ben de, manipüle ya da tartışma nerede? Siz yoksa probleminizi çözmek istemiyor musunuz? Peki o zaman konu açmaktaki amacınız nedir?hayalürünü vs derken bile manipule ediyorsunuz, sayın kk yöneticileri süreklikışkırtıcı mesajlar atılıyor, lütfen banlayalımilgiliüyeyi,burası tartışmamekanı değil amasürekli dönüştürülmeye çalışılıyot
yazmayınkonuma, sizden yardımistmeiyorum,Konu sizin hayatınız ve derdiniz değil mi? Kökenini bulursak tak diye çözeceğimize inanıyorum. Sizin hayatınıza dair sorularla kökene inmeye çalışıyorum ben de, manipüle ya da tartışma nerede? Siz yoksa probleminizi çözmek istemiyor musunuz? Peki o zaman konu açmaktaki amacınız nedir?
bu üye banlanmıyor ya ben artık bişi demiyorumsevgiliMune abla okuyun lütfen son konuda da aynı konu varken kahve-fal diye geyik yapıp banlandı, ben konu üzerinden gidiyorum.
Yüksek lisans yapabilmek için İngilizce bilmek zorundasınız Yüksek lisans yaptığınıza emin misiniz? Yoksa bu da kocanız ve çocuğunuz gibi hayal ürününüz mü?
hayalürünü vs derken bile manipule ediyorsunuz, sayın kk yöneticileri süreklikışkırtıcı mesajlar atılıyor, lütfen banlayalımilgiliüyeyi,burası tartışmamekanı değil amasürekli dönüştürülmeye çalışılıyot
şizofren dene benim ve bu da minupilasyon, gey,k değil konunun devamıNeden? Geçen konunuzda siz bu üyeye şizofren imalarında bulunup dalga geçmiştiniz. İşinize gelince çok güzel konu dışına çıkıp geyik yapıyorsunuz. Konu sonuca bağlanmıyor yok parka gittim iyi hissettim yok falcı yok çay içtim. Yalanlarınız ortaya çıkınca mı rahatsız olmaya başladınız yorumlardan?
Ama kk kadınlarının sizin sorunlarınızın çözümlenmesine ihtiyacı var ve sizin sorununuzu çözebilecek bir ben varım.yazmayınkonuma, sizden yardımistmeiyorum,
şizofren dene benim ve bu da minupilasyon, gey,k değil konunun devamı
özelden bile mesajlaştığımüyeler oldu konuyla ilgili,bilmeden konuşuyorusnuzMilletle dalga geçmek için ikide bir konu açıp duruyorsun.. yeni görenlerde bilmeden yorum yapıyor..
bir amaç Yok bir gaye Yok çözüm Yok...
bomboş yorumlar
Sıktın ama cidden milleti kızdırıp kızıştırıp duruyorsun. Suç sende değil seni ciddiye alıp yorum yapan arkadaşlarımızda..
dikkate alınmaya değmeyecek kadar basit duruyorsun.
DüZgün yorumlara cevap vermiyorsun, Yok parka gittim kahve falı baktırdım çay içtim kafayı yedim bilmem ne..
ortada konu yok cevap vermeyin keyfi açıyor milleti geleyana getirmek için
Madem öyleyse niye hep aynı şey senin beynim yokmu arkadaşım... neden kullanma zahmetinde bulunmuyorsun? Bak ne güzel üniversite okumuşsun yüksek lisans yapmışsın üstüne evlenmişsin çoçuk yapmışsın.. hepsini yapmaya yetecek beyne sahipsin şimdi niye tıkanıp kalıyorsun..özelden bile mesajlaştığımüyeler oldu konuyla ilgili,bilmeden konuşuyorusnuz
Arkadaslar fal diyerek bu üye benle dalga geçti o günü, fal mevzusu bu.özelden bile mesajlaştığımüyeler oldu konuyla ilgili,bilmeden konuşuyorusnuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?