KOCAMIN KEŞKELERİ

mandalinalimon

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
929
241
18
42
Benim nasıl keşkelerim varsa eşimin de var, istifa etmek istiyorum,çünkü işimde mutlu değilim ve eşim istifa et ya da etme demiyor sadece çocuğu kreşe yazdıralım işe başlayınca diyor, sen işe başlayınca arsa alırız diyor diyor da diyor, alttan alttan bir çalışma baskısı yapıyor,kendimi bir kapana kısılmış gibi hissediyorum,çünkü bu iş benim yapabileceğim bir iş değil, her gün ağlayarak gittiğim bir işim var, giderken ayaklarımgeri geri giden.İstifa etmek istiyorum ama karşımda beni anlayacak bir koca da yok, baba da yok, babam da istifamı asla kabul etmez.
Bugün eşim dediki KEŞKE İŞ SORUNU OLMAYAN BİRİYLE EVLENSEYDİM(daha önce de demişti bunu)
daha önce de demişti ki
SEN ÖNCE AİLENİ DÜŞÜNSEN,KAPATIRSIN ÇENENİ, ŞİKAYET ETMEZSİN, GİDERSİN KÖPEK GİBİ DE ÇALIŞIRSIN

Eşim hep böyleydi yani evlenmeden önce de böyleydi bu adam, kuruş hesaplardı mesela, evliyken otel paralarımızı ayrı ayrı ödemişliğimiz de var, saçmabiliyorum
Ruhum kaldırmıyor artık, normalde iyiyiz de sanki bu bir evlilik değil de ticari bir ortaklık gibi görüyorum, geçende geceçokkötüyüm demiştimkalkmamıştı,kusmuştum çokkötü, bu aralarokusuyor,midesikötü sadece diyorumkilavaboyu iyitemizle,hiçilgilenmiyorum, hamileyken son haftalarda sancım varsanırım demiştim de geçer demişti, doğumdan 1 hafta önce opsiyonel eğitime kararı bilealmışlığı var ve gitti de.
kısacası midem kaldırmıyor bu sözleri de aktif bir tartışmamız da yok, şiddet de yok, ama böyle işte tatsız tuzsuz
canım sıkkın,kusura bakmayın baş ağrıttıysam

hala iş sorunu olamayan kadınla evlenme şansı var, bunu hatırlatın, lakin bakımından yükümlü olduğu evladı ve maaşı kafasını kurcukluyabilir.

ne diye dır dır eden erkege katlanacaksınız ki?

tam olarak şöyleoldu, birkonu açıldı, doğaçlama öyle, her günkügibi tatsız tuzsuzduk, işten gelmişti ben selambile vermemiştimöyleişte, dırdırkonuşmuyor

evde oturunca başa taç takmıyorlar tevekkeli insanlar elindekinin kıymetini bilmiyor işiniz var mis gibi paranızı kazanıyorsunuz
evde oturup üç kuruş için bu cimri adama el açmak daha büyük keşkeler doğurur

Ne guzel bi isin var.
Kocanla sorunlar var ailen bosanmana karsi isi birakip adama niye muhtac olcan ki.
Ustelik cimriymis bide.
Memurmusun.simdi zor diyosun da yarin emekli olunca kimseye muhtac olmasin yada bosanirsan.

Huylu huyundan vazgeçmez ki.. Ya onu böyle kabulleneceksin ya da kesşnlikle çekemiyorum artık diyorsan yollarınızı ayıracaksın ki bu da zor bir seçenek

Cimri erkek çok zor ya

Laflarının altında kalmayın ama

Senin konularını biliyorum...lütfen git tedavi ol,senin tedaviye ihtiyacın var...eşini o kadar boğdunki artık adam ne desin sana...bence yine de merhametli adam...sen ne işe gidip çalışayım ne temizlik yapayım,ne de cinsel hayatım olsun demeyen,evliliği için çırpınmayan bayansın...baban da bu yüzden sana kızıyor...eşin haklı...eğer yanılmıyorsam o bayan sensin,lütfen tedavini ol

Bekara kari bosamak kolaydir. Ha deyince bosaniliyorda sanki.. ortada cocuklar varsa ustelik...bu erkeklerin iyisi yok bence!!

Aa ole birimiymis bu bayen? O zaman durum degisir

Kuruş hesabı yapan bi adamla evlenmeyeydin keşke.
Şuanki işyerinizden mi memnun değilsiniz?Başka bir işte çalışmayı da mı düşünmüyorsunuz?

İki taraf da mutsuz ve yanlış kişilerle evlenmiş gibi duruyor kusura bakmayın..
Siz çok daha anlayışlı duygusal içten bir evlilik istiyorsunuz.. esiniz önce kendini ve planladıklarını düşünüyor.. çok zor.. onu olduğu gibi kabul edip onun mantığı ile hareket etmezseniz yüzü gulmeyecek ve sizinkini de guldurmeyecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…