- 22 Ağustos 2016
- 929
- 241
- 18
- 42
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
tam olarak şöyleoldu, birkonu açıldı, doğaçlama öyle, her günkügibi tatsız tuzsuzduk, işten gelmişti ben selambile vermemiştimöyleişte, dırdırkonuşmuyorhala iş sorunu olamayan kadınla evlenme şansı var, bunu hatırlatın, lakin bakımından yükümlü olduğu evladı ve maaşı kafasını kurcukluyabilir.
ne diye dır dır eden erkege katlanacaksınız ki?
anlamadım dediğiniziKocanın tek keşkesi olsa olsa bu kadınla evlenmemiş olsaydımdır...
ayrıca ben de tarihleri evlenmedenönceye geri alsak kesinlikle evlenmezdimKocanın tek keşkesi olsa olsa bu kadınla evlenmemiş olsaydımdır...
Aa ole birimiymis bu bayen? O zaman durum degisirSenin konularını biliyorum...lütfen git tedavi ol,senin tedaviye ihtiyacın var...eşini o kadar boğdunki artık adam ne desin sana...bence yine de merhametli adam...sen ne işe gidip çalışayım ne temizlik yapayım,ne de cinsel hayatım olsun demeyen,evliliği için çırpınmayan bayansın...baban da bu yüzden sana kızıyor...eşin haklı...eğer yanılmıyorsam o bayan sensin,lütfen tedavini ol
sadece erkekler yanlış olmuyor bazen bizlerde yanlışlar yapıyoruzBekara kari bosamak kolaydir. Ha deyince bosaniliyorda sanki.. ortada cocuklar varsa ustelik...bu erkeklerin iyisi yok bence!!
hataydıevliliğimKuruş hesabı yapan bi adamla evlenmeyeydin keşke.
Şuanki işyerinizden mi memnun değilsiniz?Başka bir işte çalışmayı da mı düşünmüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?