kocamın köye ev sevdası :S

kp simdi aradım; işi varmış.. uygun oldugunda arayacak..

ben de baba bazı sorunlar var aileme diyemecegım için seni de öz babam gibi görudugumden senle konusayım istedim dicem. ev yok araba yok bebek de geliyor üstüne oglun bu sekilde diyor ben yaptırmayalım demiyorum ama acele etmesek dedim sadece ortam gerildi. dicem...

bakalım ne olacak.. ama elim ayagım titriyor, heycanlandım :/

Kayınpederin anlayışlı birisi mi peki eşini sana karşı doldurur mu?

Rahat olun siz sonuna kadar haklısınız ve mağdur durumdasınız umarım vicdanlı insanlardır yine de üslubu yumuşak tutun ama net olun para vermeyi istemediğinizi tam anlasınlar darılacaklarsa da yapacak birşey yok onların torunu söz konusu

mantık insanıdır kendisi aslında.
genel anlamda severim kendisini hatta kv den daha cok severim.her zaman kızım diye hitap eder bana.
bu konuda ters düştük sadece işte
Parayı almaya takmışlarsa pek mantık ya da gzel konuşma olmayacaktır ama gerçekten iyi niyetlilerse hak verirler gbi evlndikten sonra geçim zaten zor bi de aileye yardım hırsı oldu mı pimi çekilmiş bmba gbi geziyorsun ortada

islami bankadan alsın o zaman beyfendi.. adama bak ya haklısın arkdşım sen..pes etme çocugunun geleceğini düşün

vermemli oparayı, tavrınızı koyun,sonuçta siz de çalııyorsunuz ya da maaşınızı vermeyin, kendi parasıyla ne yapıyors yapsın

Senin istememen normal ama söz konusu babası ve ailesi olduğu için ikna etmen biraz zor gibi bove verilmiş bi söz var diyosun olay buyudukce ailesine tepkili oldugunu düşünebilir yada sende calistigin için senin paran benim parama dönebilir mesele bence çok uçuk bi miktar değil azinsamiyorum yanlış anlama ama siz ev almak istediginizdede onlar yardim edebilirler

seni açta açıkta bırakmıyorum, gerisini de anama babama harcayabilirim diyor. ailemin refahını etkilemeycekse sorun olmaz kafasında..
sen de mayıs ayında ailene 20 bin göndereceğini söyle ve eşine verme maaşını. geçindirsin evi.
parayı bol bulan erkek saçmaya meraklı oluyor.

Canım benim madem dinen giremiyomuş eşin öle krediye faize o zaman eşinin rızası olmadan senin de hakkın olan parayı ailesine vermemesi gerektiğini de bilecek
ha verilir verilmez deil ama imkanın varsa senin evin varsa bi birikimin varsa onları da rahat ettirmek için ama sizinki saçma brz

Eşiniz bu kadar kitaba uygun yaşayacaksa , söyleyin sizin rızanız olmadan bunu yapamaz , ayrıca sizde maaşınızı ailenize göndereceğini zi yada şahsi yatırım yapacağınızı söyleyin, çünkü dinen size bakmakla hükümlü hatta siz ev işi bile yapmak zorunda değilsiniz çamaşırınj yemeğini yapmanız size sevap ama dinen mecbu değilsiniz

Ev kirası oduyorsunuz bebek geliyor.. söz verdim donemen diyorsa da umarım bu son olur..

Seni ac bırakmiyorum parayi veririm ne demek yahu. Zaten sen calisiyorsun. Diyemedin mi sende sanki sen mi karnımi doyuruyon diye. Baya saflik var galiba adamda. Asil ben para vermesem aileni doyuramazsin deseydin ya. Korkmayın . Boylelerine layik. Lafi çarpıcan suratina anlasin.

Bence havaya konuşmuş biraz .

Baba sen biriktir , söz bende 20-25 veririm diyerek .

Kayınpeder ev parasını biriktirine kadar.....

Diğer türlüsü zaten saçma .

Kiracıymışsınız . 25 bin peşinle eve girebilir . Kira öder gibi de öder .

Köye ev yaptırmak ne ya ?
Kalmıyorsunuzdur bile eminim.
Çok saçma ikna etmeye bak.
Baktın olmuyor bütçeyi ayır

sen maaşını kendin mi harcıyorsun. Eğer senin paranda. da yollayacaksa biriken parayı 2 ye bölüp kendi annene yolla senin için saklasın. çok sıkışmışlar dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…