kocamın köye ev sevdası :S

Ben konuyu önce seninki gibi sandım. Eşi arada bir uzaklaşmak için kendine köy evi yaptıracak gibi.. ama konu çok farklı. Kb kendine ev yaptıracak oğlundan bir defade 25bin istiyor hemde size koymaz diyerek.. ben onların ağzının ortasına bi tokat koyacam o olacak

Ben artik calisamiyorum isi birakiyorum de, olmadi bir iki hafta rapor al gitme ise, bak bakalim yetistirebiliyormuymus kendi maasiyla. Affedersinde seni sal..k mi saniyorlar ki sen bu halinle calisacaksin, keyfini kp kv sürecek. Hemde senin 40 yilda bir gidecegin eve. Olmadi gercekden birak isi gör bak o zaman nasil oluyor.

ah canım vazgeciremezsin ailesi sizi düsünmez hep bana hep bana derler.baktılar ikinizde calısıyosunuz bunları yolalım kafasındalar.bak n dicem sende birikim yap gizli gizli o esinde nereye harcıyosa harcasın tabı evınede bakacak

Yazılanları okuyordum arkadaşlar.
Eşimle konuşmadık hiç, o geç geldi eve 1gibi ama arayıp nerde olduğunu söyledi.
Ben de duş alıp yattım. Çok bunalmıştım. Konu açılmadı açıkcası..

Ama benim konuşmamdan sonra babası hemen oğlunu aramış 1saat konuşmuşlar; ne konuştular bi fikrim yok ama benim dediklerimi anlattı sanırım. Nasıl anlattı acaba; kendi tavrını söyledi mi ne yaptı bilmiyorum.

Allah'a havale ediyorum.. Yazık arada olan eşime oluyor; bana ve bebeğime oluyor. Diğer tarafın umurunda bile değil

Şimdi o parayı verirsen yüz vermiş olacaksın ve omur boyu bunlar sizi kaz gibi yolar bence tavrını koy güçlü ol verme parayı bir kere araniz bozulur ama bir daha isteyemezler eşine de hiç taviz verme

Dün akşam hamile eğitimi vardı; gecen hafta birlikte gideriz diye söz vermişti gelmedi. Sonra da beni aramış arkadası eşiyle AVmye gitmiş Bebek ayakkabısında indirim varmış o da onlarla buluşmuş.. Beni de ondan aramış. Kendiliğinden alışverişe çıkmayan Ada'm (Bebek için hep ben dedim) arkadaşı ve eşiyle çıkmış şaka gibi. Aldığı ayakkabıyı çöpe attım tabii.. Sabah da çöpten almış iş çantasına koymus

O kadar mutsuzum ki; ben de dedim ne arkadaslarınla bir tercih yapman durumunda beni seçtin, ne de ailenin yanında yanımda olabildin. İş yerindeyim ama o kadar yıprandı ki sinirlerim tuvalette hüngür hüngür ağlıyorum şu an :/

Son düzenleme:

Canım ağlama lütfen çok hassas bir dönemdesin. Sadece kendini ve bebeğini düşün. İnsanoğlu bu ne yapacağı, nasıl davranacağı belli olmuyor. Planlarını eşine göre yapma fikrimce hayal kırıklığına uğramak istemiyorsan. Yaptığı gerçekten üzücü erkek milleti kökü kurusun diyesim varda neyse

Elinde mesleğin var ama senin yerinde olsam bir süre çalışmam bakalım o zaman da para biriktirip verebilecek mi sonuçta 25 binde senin de paran var eşine böyle bir ders şart,Kira,fatura,yeme-içme,kılık kıyafet,bebeğin masrafı kolaymıymış ögrenmesi gerek.

Çok üzüldüm cnm ya keşke hamileyken böyle şeyler yaşanmasa ve uzulmesek ama maalesef ki elimizde değil son durum nedir eşine üzüldüğünü belli ettiğinde anladığında kizdiginda napiyor gönlünü almıyor mu orta yolu bulmaya calismiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…