- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.877
- 508
- 31
- Konu Sahibi melek_yuzluu
-
+1 köyde ev ne yakabul etmeyin
zorlarsa da "hayır.. eğer benden gizli gider parayı oraya hibe edersen asla helal etmiyorum" diyeceksiniz
madem dinen kredi olaylarını düşünüyor bunu da idrak edebilir bence
Naptiniz kp ile konuştunuz mu merak ettikkp simdi aradım; işi varmış.. uygun oldugunda arayacak..
ben de baba bazı sorunlar var aileme diyemecegım için seni de öz babam gibi görudugumden senle konusayım istedim dicem. ev yok araba yok bebek de geliyor üstüne oglun bu sekilde diyor ben yaptırmayalım demiyorum ama acele etmesek dedim sadece ortam gerildi. dicem...
bakalım ne olacak.. ama elim ayagım titriyor, heycanlandım :/
Üzülmeyin, bebeğinizi düşünün. Allah onları bildiği gibi yapsın. Siz eşinizle kötü olmayın onların yüzünden.Son durumu yazıyorum kızlar;
Evet kp ile konuştum makul olmasını beklerken ben şok.. Eşimle aramda huzursuzluk oldu evimiz arabamız olsun size destek olur yaparız beraber dedim. Bana ben bu sene yaptırcam yanımda görmek isterim dedi(bu da parayı isterim demek)
Maddiyatçı olma eşinin Mutlu olmasını istiyorsan engelleme dedi resmen. Ben bu Ada'mı böyle düşünmüyordum. 25lira size koymaz; 25e de ist da ev yok zaten, neden bekleyeyim dedi..
Ne diyeceğimi şaşırdım.
Bundan sonra çok da görüşmek istemiyorum artık; köye de gitmek istemiyorum..
Eşime diyeceğim; tamam ver parayı ama ekstra kuruş vermem ve faiz mi istemiyorsun eminevime başvuralım öde her ay dicem. Araba da al benim için zor oluyor dicem. Kendimi sıkmışım ben boşa kp in bi tarafında değil. Kuruş geçmedi şunca zamandır bana oğluna
Zaten aksi durum olmazdı. Siz de gerçek yüzlerini görmüş oldunuz. Eşinize tamam ver demeyin. Artık kendi maaşınızdan eve katkı yapmayacağınızı, evi geçindirmenin onun görevi olduğunu söyleyin. Kendi evini geçindirip 25 bin arttırıyorsa arttırsın.Son durumu yazıyorum kızlar;
Evet kp ile konuştum makul olmasını beklerken ben şok.. Eşimle aramda huzursuzluk oldu evimiz arabamız olsun size destek olur yaparız beraber dedim. Bana ben bu sene yaptırcam yanımda görmek isterim dedi(bu da parayı isterim demek)
Maddiyatçı olma eşinin Mutlu olmasını istiyorsan engelleme dedi resmen. Ben bu Ada'mı böyle düşünmüyordum. 25lira size koymaz; 25e de ist da ev yok zaten, neden bekleyeyim dedi..
Ne diyeceğimi şaşırdım.
Bundan sonra çok da görüşmek istemiyorum artık; köye de gitmek istemiyorum..
Eşime diyeceğim; tamam ver parayı ama ekstra kuruş vermem ve faiz mi istemiyorsun eminevime başvuralım öde her ay dicem. Araba da al benim için zor oluyor dicem. Kendimi sıkmışım ben boşa kp in bi tarafında değil. Kuruş geçmedi şunca zamandır bana oğluna
+1Hamileyken ve bebekliyken en önemli şey arabadir siz çalışın kazanın... Bence doğumdan sonra ücretsiz izne ayrıl esin de görsün evi nasıl gecindirdigini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?