Kocamın Kuzenine Aşık Olduğumu İtiraf Ettim.

Oncelıkle yorumlarınız ıcın tesekkur ederim. Kocamla severek evlendım. Gorucu usulude degıldı. Kocamla evlenmeden once 2 yıllık bir ilişkim vardı. Akrabamdı. Onu cok sevıyordum ızın verilmedi akrabam olduguı ıcın.

Çok kötü birşey bu hem kocamı seviyorum diyosun böyle sevgi olmaz birde çocuğun var kocan neyine yetmiyor insanlara nasıl o gözle bakarsın bunun allah katında bile yeri olamaz sen böyle gidersen zinaya karışıp allahın gazabına ugrarsin aklını başına al ve tövbe etti o kuzeni dediğiniz erkek musfettesinede yazıklar olsun ne günlere kaldık ..

Bizden istediğin nedir bu kadar hakareti yedin doymadin mi psikopat misin sen hoşuna mi gidiyo ya da ilgi çekmeye mi calisiyosun Vicdanın mi rahatliyo burda bizden tokat yedikce bosan diyoruz bosan başka ne istiyosun kocani katil mi etmen kızım yazık değil mi o adama yahu madem yiyosun bi halt bunu alenen anlatmaktan ne zevk alıyorsun

Neden Vicdanın rahat mı sorusuna cevap veremiyosun y da çocuğunla kocanin yüzüne nasıl bakıyorsun sorusuna

Aşık oldun bari içinde tutaydın iyiydi

Bide 5 yıl içinde kocanın kuzenini hiç mi görmedin

Bunun gibiler yüzünden kimseye güvenemiyoz işte hayır napalım yani öpüştüysen hayattan soğudum şuan yeminle tiksindim iğrendim üzüldüm.

Bunu kocan yapsa ağlar zirlar mağdurum aldatildim derdin ama sen yapınca hiç birşey yok değil mi? Evliyken başkasına aşık olmanı anlarım ama içinde tutar önce boşanir sonra ne halt edersen edersin. Ne kadar rahat bi millet olduk yapılan haram ve zinalar sanki normal miş gibi anlatılıyor çok yazık gelecek neslimizden korkuyorum sizin gibiler yüzünden ne hale geldik yaa.. en çok neyi merak ediyorum biliyor musun çocuğunun yüzüne nasıl bakıyorsun?? Rabbim korusun bizleri ve çocuklarımızı inş..

İşine gelene cevap veriyo arkadaş :) komiksin acinacak haldesin ve mide bulandirici Rabbim o hatalara dusurmesin kimseyi

İnsan değer verdiği bir insana nasıl ihanet ederki aklım almiyo değer versen onu kırmaya cekinirsin vicdan azabından geberirsin ama sen gelmişsin burda bize anlatıp savunuyon bide bu nasıl değer vermek hadi buyur burdan bak bide. Bence sende acayip bi genişlik var kocan seni aldatsa hoşuna bile gidebilir

Genişlik konusunda sana katılıyorum. Benım yapımdan kaynaklanan bir şey. Çok rahatım. Aşırı derecede. Bu durumdan rahatsız bıle olmuyorum. O çok kotu bırsey ıste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…