Oncelıkle yorumlarınız ıcın tesekkur ederim. Kocamla severek evlendım. Gorucu usulude degıldı. Kocamla evlenmeden once 2 yıllık bir ilişkim vardı. Akrabamdı. Onu cok sevıyordum ızın verilmedi akrabam olduguı ıcın.profiline baktım daha 23 yaşındasın. 5 yıllık evliyim yazmışsın 18 yaşında evlenmişsin. 1 yıl içinde anne olmuşsun. hayatında herşey hızlı gelişmiş. merak ettim görücü usulü mü evlendiniz? tamam kocan iyi biridir ama arada sevgi bağı olmadan evlenme ihtimalini düşündüm. buna rağmen tabi ki olayı tasvipte etmiş değilim ama kalbinde eine karşı bir karşı cins sevgisi yoksa birbaşkasına aşık olmuş olabilirsiniz. ne bileyim yine de fazla cüretkar tavirlarınız.
erkekler malesef ilgiye ilgi ile yanıt verir başta senden kaçıp daha sonra sana yakınlaşması bence bundandır. şöyle düşünün "bana aşık biri" gözüyle size bakıyor olabilir. bu kişi uzağınızda galiba yazın geleek emişsin yaza kadar zaman çok aklınızı dağıtın bence. düşünmemeye çalışın. her zaman uyumlu eşine değer veren bir erkek bulunmuyor. sonra pişman olabilirsiniz.
Oncelıkle yorumlarınız ıcın tesekkur ederim. Kocamla severek evlendım. Gorucu usulude degıldı. Kocamla evlenmeden once 2 yıllık bir ilişkim vardı. Akrabamdı. Onu cok sevıyordum ızın verilmedi akrabam olduguı ıcın.
O korkuya rahat yazamiyom ya işte durup durup sinire geliyomKk keşke bazı konularda sövdüğümüzde ban yemesek
Sen kadınsın dizginleyemiyom ne demek yaa deli oldum şeref haysiyet diye bişey var onu da mı önemsemiyosun kıytırık bi herif yüzünden olmaz böyle şey yaYa kendımı dızgınleyemıyorum
İlk defa gordum onu. Kocam da 10 seneye yakın gormuyodu onuAşık oldun bari içinde tutaydın iyiydi
Bide 5 yıl içinde kocanın kuzenini hiç mi görmedin
İçimde tutamayıp soyledıgım ıcın pisman degılım. Ama opuşmekten bende pişmanımİşine gelene cevap veriyo arkadaş :) komiksin acinacak haldesin ve mide bulandirici Rabbim o hatalara dusurmesin kimseyi
Diyosunnnn peki bize ne bundan neden gelip tokat yemek kendini rezil etme ihtiyacı duydunİçimde tutamayıp soyledıgım ıcın pisman degılım. Ama opuşmekten bende pişmanım
Genişlik konusunda sana katılıyorum. Benım yapımdan kaynaklanan bir şey. Çok rahatım. Aşırı derecede. Bu durumdan rahatsız bıle olmuyorum. O çok kotu bırsey ıste.İnsan değer verdiği bir insana nasıl ihanet ederki aklım almiyo değer versen onu kırmaya cekinirsin vicdan azabından geberirsin ama sen gelmişsin burda bize anlatıp savunuyon bide bu nasıl değer vermek hadi buyur burdan bak bide. Bence sende acayip bi genişlik var kocan seni aldatsa hoşuna bile gidebilir
Hih tabi eminim geldiğinde adama yapışırsınİçimde tutamayıp soyledıgım ıcın pisman degılım. Ama opuşmekten bende pişmanım
Kendımı rezıl etme cabasıında falan degılım. ıCIMDEN gelenleri aynı sekılde yazdım. bir tek kelimeside yalan degılDiyosunnnn peki bize ne bundan neden gelip tokat yemek kendini rezil etme ihtiyacı duydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?