O beni istemiyor. çok pişman en cokta bu benı uzuyor.Hih tabi eminim geldiğinde adama yapışırsın
Bence sen fakesinGenişlik konusunda sana katılıyorum. Benım yapımdan kaynaklanan bir şey. Çok rahatım. Aşırı derecede. Bu durumdan rahatsız bıle olmuyorum. O çok kotu bırsey ıste.
Keşke yalan olsaydıda bu kadar karektersiz olmasaydınKendımı rezıl etme cabasıında falan degılım. ıCIMDEN gelenleri aynı sekılde yazdım. bir tek kelimeside yalan degıl
Yemın edıyorum hepsi gercek yemınle.Bence sen fakesin
Sen iyi misin bunun icin mi üzulüyorsunO beni istemiyor. çok pişman en cokta bu benı uzuyor.
Zaten yalan olup olmaması inan umurumuzda bile değil yalan bile olsa belli niyeti bozuk bi insansin ama sen hala farkında değilsin galiba rezil olduğunun asagilandiginin yazık diyorum sana aciyorum. Sen o evladı hak etmiyosun yazık sanaKendımı rezıl etme cabasıında falan degılım. ıCIMDEN gelenleri aynı sekılde yazdım. bir tek kelimeside yalan degıl
Bir gun göz göze geldik ve onu dudaklarından opmeye calıstım izin vermedi. Sonra yine göz göze geldik onu yine opmeye calıstım, ne yapmaya çalışıyorsun diye tepki verdi. Tatilden donmeden oncekı onlarda son gecemiz. Yine göz göze geldik. Ve öpüştük. Hemen sonra pişman olmuştu benle öpüştüğüne. Bana aşık oldugunu söyledi oda.
Kötu bir insanım ben biliyorum. Ama kalbıme soz gecıremıyorum. Oglumu cok sevıyorum. O olmasa coktan bosanmıstım zatenSen iyi misin bunun icin mi üzulüyorsun
Sence üzülmen gereken vijdan azabı duyacağın başka şeyler yokmu
Kocam yatıyodu.İkide bir goz goze gelip öpüsmek istemis kocan napiyordu yoksa sizi bekar kuzeniyle yalnizmi birakti
Boşan arkadaşım zaten ya resmen eşını aldatıyorsunKötu bir insanım ben biliyorum. Ama kalbıme soz gecıremıyorum. Oglumu cok sevıyorum. O olmasa coktan bosanmıstım zaten
İntihar etmeyi dusundum bir kac kezKızım git işine arkadaşlar buna yazarak o güzel zamanınızı harcamayın
Şımdi bişey diycem olmucakİntihar etmeyi dusundum bir kac kez
kimle .???Kocam yatıyodu.
kimle .???
belkide o kadar masum degildir
ay sinirlerim bozuldu. Kocası masum masum uyuyormuş yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?