Kocamın Kuzenine Aşık Olduğumu İtiraf Ettim.

Ayrıca kadınlık gururu denen bişey var sizler böyle yaptıkça insanlar birbirine adres sormaz oldu kocasını kız kuzeninden bile kıskanır oldu karısını abisinden kıskanır oldu bu millet

Kendımı rezıl etme cabasıında falan degılım. ıCIMDEN gelenleri aynı sekılde yazdım. bir tek kelimeside yalan degıl
Zaten yalan olup olmaması inan umurumuzda bile değil yalan bile olsa belli niyeti bozuk bi insansin ama sen hala farkında değilsin galiba rezil olduğunun asagilandiginin yazık diyorum sana aciyorum. Sen o evladı hak etmiyosun yazık sana

Goz goze gelmek sende opusmeyi mi cagristiriyor? Her goz goze geldiginde opmek istemissin adami. Zorla opmekle dudak uzatmak arasinda mantalite olarak bir fark gormuyorum ben. Evli barkli kadinsin. Ha zorla opmussun ha dudak uzatmissin. Ayrica sen asik filan degilsin bu adama. Aranizda guclu bir cinsel cekim olusmus. Hepsi bu.. Aranizda demek hata olur belki sen ona karsi guclu bir cinsel cekim duymussun. Tamamen nefsanî bir durum yani kalbî olduguna inanmiyorum.

Sen iyi misin bunun icin mi üzulüyorsun

Sence üzülmen gereken vijdan azabı duyacağın başka şeyler yokmu
Kötu bir insanım ben biliyorum. Ama kalbıme soz gecıremıyorum. Oglumu cok sevıyorum. O olmasa coktan bosanmıstım zaten

Edep yahuuu!! Demesem çatlardım yani bu nasıl bîşey ya Arkadaşım eşin olsaydı bunu yapan buraya ne yazardın çok merak ettim
Ayrıca cinsellik olmadı falan aldatma yok diyorsun aldatma sadece yatakta olmuyor beyniylede aldatır insan ki sen onunda ötesine çıkmışsın boşan arkadaşım sen çocuğuda babasına ver mümkünse yazık o adamada çocuğada ağır olduysa kimse kusuruma bakmasın ama yok böyle bişey ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…