Kocamın mesajlari

Tatlım ya mesajlar kopuk kopuk aradan mı seçiyon napıyon.
Aslında sırayla koymaya çalıştık, arada ev arabayla ilgili konuşmalar falan vardı onları sildik. Üstelik eşle kadının bugün ortak toplantısı varmış anladığımız kadarıyla ayni toplantıda dahi mesaj çekmiş kadın. Napiyosun diye

peki eşiyle eşinin arası nasıl. Yani anlamıyorum ya kurumda mesajlaşacak kadın mımi bitmiş. Hemen değil ama kadından biraz uzaklaştır eşini. Ben pek karıyı sevmedim Allah affetsin

Eşinin de iş arkadaşının da iş yerinde canı sıkılıyor, kafa dengi birbirlerini bulmuşlar geyik muhabbeti çeviriyorlar. Bir şey olduğunu sanmıyorum.

İlk defa kadının samimiyeti bana fazla geldi, eşinizin pek ilgilendiğini söyleyemem. Yani art niyetli birisi hazır muhabbet varken uzattıkça uzatırdı. Pek öyle davranmamış. Kadın da sıkıntıdan eşinize sarmış gibi. Nasıl çözüm bulursunuz bilemedim. Mesajlara kızsanız eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek olacak, sessiz kalsanız nereye gideceği belli değil. Tavsiyede bulunamayacağım.

Keşke herkes böyle dese ya. Evet aslında olabilir. İkiside yeni odalarını ve oda arkadaşlarını sevmiyorlar çünkü.

Aynen durum budur. Aksi olsa zaten o iş yeri çekilmez.
Aşırı iyi niyetlisiniz...

Bunun iyi niyetle alakası yok, tecrübe. Tam tersi bu konularda gayet kötü niyetliyimdir ama ben burada sadece sıkılan iki insan gördüm. Ha bir de işgilli at arabası dingilder derler, eş bu durumu o kadar uzak görüyor ki mesajlaşmaları silme gereği bile duymuyor.

Özellikle düşündüğüm bir şey var lafında eş resmen yem atmış kadına gibi geldi bana. Karşılıklı alınmayalım falan noluyoruz yeni sevgili olma aşamaları sanki. Flörtümle böyle yazışırdım ben. Sonra ben sana aşık oldumla ta da iyice kapris ve nazla devam ederdi ilerleyen zamanlarda. Ben olsam fena arıza çıkardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…