- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
- Konu Sahibi Sifremiunuttum2
-
Önemli olan erkegin hisleri
Aslında sırayla koymaya çalıştık, arada ev arabayla ilgili konuşmalar falan vardı onları sildik. Üstelik eşle kadının bugün ortak toplantısı varmış anladığımız kadarıyla ayni toplantıda dahi mesaj çekmiş kadın. Napiyosun diyeTatlım ya mesajlar kopuk kopuk aradan mı seçiyon napıyon.
Bir de gec cevap yazinca ya da kisa kesince trip yapiyor. Yazik adamcagiz da anlamiyor ne demek istedigini filan.bana da öyle geldi ya kadın sürekli takip ediyor ve muhabbeti ilerletmek istiyor...
+100000000Kadin da adam da gayet keyif aliyor bu durumdan , belkide birbirlerinden hoslanip evli olduklari icin uzak dueuyorlardir ama bu yazismalar tamamen flortlesme
Pekde adamcağız denemez sankiBir de gec cevap yazinca ya da kisa kesince trip yapiyor. Yazik adamcagiz da anlamiyor ne demek istedigini filan.
Fotoğrafları 2. sayfada tatlım. Yüklemiş resimleri.Nasıl mesajlar buraya koymadan içerik hakkında bilgi verebilirsin
Bencede bunun gidişatı hiç iyi değilValla ben kadın yanaşıyor demedim zaten, flört dedim ve bu da ayan beyan karşılıklı. "Toplantıda canın mı sıkıldı" vs. bunlar hiç arkadaşça değil bence.
peki eşiyle eşinin arası nasıl. Yani anlamıyorum ya kurumda mesajlaşacak kadın mımi bitmiş. Hemen değil ama kadından biraz uzaklaştır eşini. Ben pek karıyı sevmedim Allah affetsinAslında sırayla koymaya çalıştık, arada ev arabayla ilgili konuşmalar falan vardı onları sildik. Üstelik eşle kadının bugün ortak toplantısı varmış anladığımız kadarıyla ayni toplantıda dahi mesaj çekmiş kadın. Napiyosun diye
Valla ben bu yazılanlardan adamda cok suc bulmadim. Aslinda tabii hic bu kadar konusmamasi gerekir ama bence farkinda degil durumun. Safca mesajlastigi hissine kapildim. Ama an meselesi bence bir seyler olmasi icin.Pekde adamcağız denemez sanki
Keşke herkes böyle dese ya. Evet aslında olabilir. İkiside yeni odalarını ve oda arkadaşlarını sevmiyorlar çünkü.Eşinin de iş arkadaşının da iş yerinde canı sıkılıyor, kafa dengi birbirlerini bulmuşlar geyik muhabbeti çeviriyorlar. Bir şey olduğunu sanmıyorum.
Aşırı iyi niyetlisiniz...Eşinin de iş arkadaşının da iş yerinde canı sıkılıyor, kafa dengi birbirlerini bulmuşlar geyik muhabbeti çeviriyorlar. Bir şey olduğunu sanmıyorum.
Keşke herkes böyle dese ya. Evet aslında olabilir. İkiside yeni odalarını ve oda arkadaşlarını sevmiyorlar çünkü.
Aşırı iyi niyetlisiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?