Kocamın mesajlari

Evet eşin ağırdan alıp yüz vermiyor ama kadın üstüne gidiyor..canı sohbet muhabbet istiyor...görüşmeyi azaltarak kesin bence gerek yok.. eşin sıkılıyorsan rehberinde ağzı laf yapan biriyle konuş demek istemiş resmen git başımdan anlamında..

Bende böyle düşünüyorum ama bu böyle devam ederse iki gün sonra sevgili olur bunlar, gidişat iyi değil

Hic altı boş mesajlar değil..
Bunun ilerisi şu:
-bugün hiç mesaj atmadın ne o küs müyüz?
-bu aralar soguksun bişey mi oldu
-seni kaybetmek istemem
-sen benim için ozelsin
-cok mücadele ettim ama olmadı, sana aşık oldum.
Blaa blaa blaaa....

Bariz bir şekilde flört var ortada..

Sabahları birbirlerine günaydın yazıyorlar mis, kuzen salaga yatıp sormuş aa farklı katlara mı düştünüz yoksa diye. Enişte ikimizde birbirimizin odadakileri sevmiyoruz, gitmiyoruz odalara o yüzden demiş. Allah aşkına ne gerek var ergen gibi günaydın yazmaya, yan oda ustelik

Bana şey gibi geldi. Erkek çok msj atamıyor ama atılmamasını da istemiyor. Ben olsam hiç iyi niyetli anlamazdım gereksiz bi şey şuan ayrıca flörtleşme hissettim ben
Sen kapat
Hayır sen kapat gibi

Benim böyle bi arkadaşım vardi kiz evli cocugu da var is arkadaşlarıyla gereksiz samimiyet ve sonrasi aldatma haliyle... ve hepsiyle de ailecek görüşürdü ne hikmetse!!
Acilen irtibatı kessinler eş kişisi zaten başkalarıyla yazış demiş bence kuzenin konussun hosuma gitmiyor geyikte olsa hoş değil istemiyorum desin. Adamda mesajlara cevap vermesin umduğunu bulamayinca vazgecer zaten

Kadın kocanıza sarkıyor kocanız bana masum geldi. Ama şöyle bir şey de var ki eğer kocanız bu yüzü vermeseymiş kadın da böyle yazmazmış fakat arsız kadınlar da yok değil. Artık nasıl olmuş, kim kime daha yakın onu siz çözeceksiniz. Fakat bu mesajlardan kadın resmen asılıyor.

Bana da birazz abartı bi samimiyet geldı. sonuctas bu devirde babana bile guvenme diye bir laf var. kocana güveniyorsan açık açık konuş ve bu kadar samimi olmamasını rica et.

bence tabiri caizse alan memnun satan memnun hayatından evet kadın resmen yürüyor ama enişte bey de bu durumdan hiç rahatsız değil istemem yan cebime koy modunda.

Off bu msjlar benimkine gelseydi varya düşünemiyorum..... ne kadar sabirlisiniz. Önlemini alın daha yolun basindayken gidişat hiç iyi değil, ailecek gorusmeniz bişey değiştirmez uzak durun.

Peki bu adam bu mesajları saklamaya çalışıyor mu ? Yoksa telefon öyle ulu orta eşi istediği zaman alıp okuyabiliyor mu mesajları ? Eşinin bu mesajları gördüğünü biliyor mu adam ?

Karşılıklı flörtleşiyolar. Sadece kadın ya da sadece adam değil.

Ortalığı ayaga kaldırmak gerek, bu mesajlarin görüntüsünü kadınin kocasına da göndersin, kocayı da kovsun evden.

Ikisi de zayıf karakterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…