Kocamın mesajlari

Geyik muhabbeti yapmış ayrıca ne gereksiz bir samimiyet bu adam herkese karsı mı böyle yoksa bu kadın istisna mi onu bence siz daha iyi bilirsiniz

Orda baya baya adama sarıyo gitsin kadın arkadaşlarınla konuşsun ayıp ya adama naz yapıyo resmen ben sinir oldum eşindede suç var neden cvp veriyo kısa kesip kadının önünü keseb ilir eşinle konuş bu tarz konuşmalarınızdan rahatsız oldum de birdaha duymak ve görmek istemiyorum de gözünü korkut kendinle

Kızlar kuzen gitti evine, enişte bey iyidir aslında ailesine eşine çocuklarına düşkündür. Bir dediklerini ikiletmez. Gözümde örnek eşti ama yorumlayamadik

Kadın bildiğin adamı takip etmiş ve flörtleşmeye çalışmış, bir ara trip bile atmış, höh yani.
Her şeyi geç aynı ortamdaki insanlar bile tepki veriyorsa sizin fark edemediğiniz bir durum var demek ki aralarında normal olmayan.

Ama o zaman aklına sokmuş olur kadını. Adamın aklında bi şey Yok bence. Belki de kadında da yoktur ama rahattır ne biliyim sorun etmez mesajlaşmayı. Sen bence sessize al kendini izle şuna için abartı bi durum yok gibi. Yavaş yavaş hissettirmeden uzaklaştır kadını

şu beyaz fonlu yazan arkadaş kesinlikle ötekine adım atıyor ama çekingen çekingen.
önünü kesmelisiniz.

arkadaşlıksa bile otuz yaşında insanlar bu şekilde arkadaşlık etmez, sürekli mesajlaşma, sürekli her halini bilme, birlikte gezme şu bu...
lisede kankilerimizle böyleydik ya, şu yaşlarda herkes biraz kişisel alan peşinde. kimse kimseyi böyle sürekli dibinde istemez.

arada iş arkadaşıyla geyik de yapılır, özel muhabbet de yapılır, ama süreklilik arz ediyorsa hoş kokular gelmiyor bana da.
ben olsam eşimi uyarırım, adam olsun.

Kızlar kuzen gitti evine, enişte bey iyidir aslında ailesine eşine çocuklarına düşkündür. Bir dediklerini ikiletmez. Gözümde örnek eşti ama yorumlayamadik
Önünü kesmelisiniz, bunun bir adım ötesi sevgililiğe döner . Resmen aralarında bi çekim oluşmuş . Ben bile sinir oldum burda. Ya bekar adam mı yok , niye insanlar evli insanlara karşı bu kadar rahat davranıyor . Aradaki olması gereken sınır yok, bi süre sonra biz aşık olduk diye ortaya çıkarlarsa şaşmayın, çünkü mesafeyi ayarlayamamışlar

İşte ne t ispat yok. Adama dese ama fesatsin falan der kesin

flörtün bile ötesine geçilmiş bence. düşünüyorsm bir sebebi vardır gözkırpma, bir arkadaş dedi vs. aralarında konuşmuşlar demekki.

Eniste bey bence de pek masum gozukmuyor ama kadin resmen kur yapiyor. Allah yardimcisi olsun kuzeninin umarim bizim dusundugumuz gibi degildir ve kotu bir seyler olmaz. Ama erkek milletine guven olmaz hele ki elinin altinda hazir boyle hali hazirda bir bayan varken.

Bence kadin kisisinin ozguveni biraz dusuk birsey solugor gri adim agiyor, cekingen davraniyor, ama konismayi gereksizce devam ettiriyor, erkek kisisi de karsindakini kirmak istemediginden ve kibar davrandigindan dolayi kadin yuruyor bayagi bayagi konusmaya cabaliyor. Bir adim otesi tahlike sinyali. Bence olaya el konulmali.

bazen insan geyik gavasinda oluyor ana bu uzun surmuyor haftalardir ya da aylardir devam ediyirsa sorun ama 1-2 gunluk ise yakinda sikilirlar

İşte ne t ispat yok. Adama dese ama fesatsin falan der kesin

desin fark etmez.
şunu diyen arkadaşlar da haklı olabilirler, aklına sokmuş olursun diyorlar ya.
öyle olsa bile bunu görmek gerek bence. ben olsam eşim hata yapınca onu yakalamak yerine, hata yapmasının önüne geçmek isterim.
evet gerçekten hoş değil ama insanın kafası karışabilir, aklı kayabilir.
şu an bir aldatma durumu yok gibi görünüyor, bu yüzden bence silkelenmeyi hak ediyor.

Kadın kocanıza koşuyor. Kocanızda şaşkın ama bu gidişle boş kalmayacak gibi geldi bana.

Evet mesela seninle yemek yemek istiyorum diyemiyorda karnım acikti yemeğe gidelim diyor gibi

İnsan boş yere düşünmezmiş falan demiş sanki aralarında mevzusu olmuş gibi. Kuzeniniz dikkat etmeli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…