Kocamın nesi var?

iyi de bu kadar şeyden sonra ağzınızı açıp da soramadınız mı bu ne demek oluyor diye?
fake olduğunu iddia edenlere hak vermeye başladım kusura bakmayın ya da sizi yarım yamalak anlatıyorsunuz

Ee, sonra siz bu ne ya hu, diye cingar cikarmadiniz mi?
Hayir, hicbir sey olmasa insan meraktan catlar.
iyi de bu kadar şeyden sonra ağzınızı açıp da soramadınız mı bu ne demek oluyor diye?
fake olduğunu iddia edenlere hak vermeye başladım kusura bakmayın ya da sizi yarım yamalak anlatıyorsunuz
Adamın ağzından laf çıkmıyor ki.Sorsam ne fayda,garip bir durum bu vallahi anlaşılmaz

Kocan çok tuhaf
Sabun değil mafya işi diyorum, sorma etme dönülmez yoldyaım deyince
Eşya atma işine bakınca da tarikat diyorum
İkinin karışımını yapmış olamaz herhalde
Yeni üyesin bi de bilemedim

Adamın ağzından laf çıkmıyor ki.Sorsam ne fayda,garip bir durum bu vallahi anlaşılmaz
sorsam ne faydası mı var ya soracaksın sıkıştıracaksın gerekirse tehdit edeceksin bu kadar tedirgin edici bi durum var ortada sen bu kadar sakinsin bravo valla

Tarikat,cemaat,mafya bende bunları düşündüm ama araştırıyorum işe de gidiyor.günde 12 saat çalışıyo zaten.hangi ara yapacak

sorsam ne faydası mı var ya soracaksın sıkıştıracaksın gerekirse tehdit edeceksin bu kadar tedirgin edici bi durum var ortada sen bu kadar sakinsin bravo valla
Ahh,bacım ne sakinliği.Huzursuz bir evlilik.Kocam diyorum ya kocam,delirdi mi diye bile şüpheleniyorum.kolay mı ona bunları kondurmak

Tarikat,cemaat,mafya bende bunları düşündüm ama araştırıyorum işe de gidiyor.günde 12 saat çalışıyo zaten.hangi ara yapacak
Tamam araştırmaların sonuçlanınca bize de yaz
Az önceki konudan sonra hiç birşeye inanıp takip edesi gelmiyo insanın
İyi araştırmalar

Kaç gündür kk ya üyeyim. Ilk defa birine inanmadım . Sizin evde Canınız sıkılmış. Eğlence arıyorsunuz

aaaa hangi konu yine ne kaçırdım ben yaa
Şimdi konu dışından gümlemek istemem kısa öz yazıp kaçacam
Birisi ben aklı başında bir memureyim efendime söyleyeyim hiç daha önce telefonuna bakmamıştım ama eşim uyurken 'merhaba canım' diye üste whatsapp mesajı çıktı da öyle gördüm kimdir necidir bana yardım edin dedi
3 gün millet seferber oldu, teknik destek program kurmalar takip vs kız avm den tanıdık bi satış elemanı imiş kocası da evet 1 yıldır yazışıyoduk ama başka bişey olmadı demiş
Millet ohooo 1 yılsa nasıl başka bişey olmaz yalan boşan derken
Çat diye bende 5 yıldır vajinismusum eşim dedi ki bu sebeple dışarıya kaydım beni affet kem küm
5 yıldır böyle bi sorun varsa bile çözülmez mi çözülmüyosa boşanılmaz mı konu fake galiba derken konu sahibi sıvıştı
Aman kısa olmadı yine ama neyse saf saf üzüldüğümüzle kaldık

Tamam araştırmaların sonuçlanınca bize de yaz
Az önceki konudan sonra hiç birşeye inanıp takip edesi gelmiyo insanın
İyi araştırmalar
Ya konu epeyce garip. Sonunu en baştan tahmin edebildiğimiz filmler gibi dönülmez bir yola girdim demiş yüz göz yaralı falan

Allah bildiği gibi yapsın bu fake konu sahiplerini ne diyim
o kadar yorum yazıyoruz zaman ayırıp
sağol canım açıklaman için

Ayrılmak çözüm değil ki ne olacak sanki ayrılınca.Kötü günde de birlikte olmak demek değilimdir evlilij
İyi de bu anlatıklarının %50 si doğruysa sen niye hala bu adamlasın?
Ayrılmak çözüm değil ki ne olacak sanki ayrılınca.Kötü günde de birlikte olmak demek değil midir evlilik

Tamam birlikte ol ama araştır bize de yaz

SEN İŞE gittiğine eminmisin valla ağzım açık okudum ama tarikat işi gibi geliyor

sizin aileniz varmı bence onların yanına gidin bence canınızı güvenmeyin artık kocanıza umarım çocuk yoktur

Waay yeni öğrendim
Ya ne diyim okuyup durmuştum, üzülmüştüm kaçırdım demekki
Şu anda ben şok

İyi de korkmuyorsun? Seni insan yerine koyup sorularına cevap bile vermiyor, tuhaf anlamsız hareketler yapıyor, gece yarıları abuk sabuk yerlere getiriyor...seni orada bıraksaydı "hediye" diye, hiç böyle şeyler aklına gelmiyor mu?

Bir de sen benim timorümsün ne demek ya? Sen ayrılmak istemesen de ona göre kurtulacak bir habis misin? Ne çirkin laf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…