SEN DE HIC ELESTIRILERE CEVAP YAZMIYORSUN. O KADAR KONU SAHTE DIYORUZ. INSAN YALANDAN DA OLSAİnsan konduramıyor işte,nasıl bileyim ki.Bu adam benim kocam ya
Bilmiyorum benim kafam çok karıştı.Çözülemeyen bir durum bu
Şimdi konu dışından gümlemek istemem kısa öz yazıp kaçacam
Birisi ben aklı başında bir memureyim efendime söyleyeyim hiç daha önce telefonuna bakmamıştım ama eşim uyurken 'merhaba canım' diye üste whatsapp mesajı çıktı da öyle gördüm kimdir necidir bana yardım edin dedi
3 gün millet seferber oldu, teknik destek program kurmalar takip vs kız avm den tanıdık bi satış elemanı imiş kocası da evet 1 yıldır yazışıyoduk ama başka bişey olmadı demiş
Millet ohooo 1 yılsa nasıl başka bişey olmaz yalan boşan derken
Çat diye bende 5 yıldır vajinismusum eşim dedi ki bu sebeple dışarıya kaydım beni affet kem küm
5 yıldır böyle bi sorun varsa bile çözülmez mi çözülmüyosa boşanılmaz mı konu fake galiba derken konu sahibi sıvıştı
Aman kısa olmadı yine ama neysesaf saf üzüldüğümüzle kaldık
Ben senin üzerine atlayacağım şimdi aaaNe yazık ki bazı kadınlar bu şekilde evli adam gördüm üstüne atlıyor
Ben size arabadan nasıl duydunuz diyorum,siz konduramıyorum diyorsunuz,neyi konduramadınız anlamadımki. Ben size sormadınızmı diyorum siz bambaşka birşey söylüyorsunuz. Taş olsa çatlar yahu, nasıl bu kadar sakin ve rahatsınız. Fake olduğunuzu düşünmeye başlıyorum artık.İnsan konduramıyor işte,nasıl bileyim ki.Bu adam benim kocam ya
Sonu degil ilk mesaj bir film senaryosundan ibaret. Fight club diye eski bir film, favori filmlerim arasındadır.nee o konunun sonuna bakmadım ,fakemi çıktı konu nasıl yani
Ne alaka konu sahibi?Ne yazık ki bazı kadınlar bu şekilde evli adam gördüm üstüne atlıyor
Ne alaka konu sahibi?
Sizde en az eşiniz kadar tuhafsınız. Öyle bir cevap veriyorsunuz ki "Dam üstünde saksağan,vur beline kazmayı"misali.
Mümkün mü ki böyle bişey"Mafya" geldi aklıma yani öyle bir işin içine girmiş olabilir..
İnşallah öyle bi durum yoktur bunca seneden sonra ne yaparım benAllah kolaylık versin. Normal olmadığı kesinde. Kötü işlere karışmış olmasın sakın?
Ailesiyle konuştun mu bu konuyu?
Ibadet eden insanlar boyle mi yapiyo?ya da namaz falan kilinca yuzunde morluk yara mi oluyo ?neyi ima ediyosunuz?bacım çok ilginç geldi,bence mafya değil,ama bişey sorucam,eşin ibadete fılan başladımı,yanı yanlış anlama eskıden yapıyormuydu bılmıyorum,böle bir fark varmı?
Soruyorum yoo ne tarikatı diyor.Telefonda hep çalıyor zatenTarikata falan mı girdi acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?