kocamin neyi var

AYYY aklıma domuz gribi geldi

Kış depresyonu belirtileri var

domuz gribi olmuştur.. şu an piyasadaki griplerin 99% u domuz gribi demişti doktorum.. bir hafta bu hastalık için az bir süre, siz 15 günü gözden çıkarın.. bol bol sıvı takviyesi yapın, ilaç da kullanıyormuş zaten.. o ilaçların etki etmesi 3-4 günü buluyor bir de cins erkek olunca 15 gün yeterli :) geçmiş olsun..

Benim de her tarafım ağrıyor bebeğim küçük bi de d vitamini eksikliği de eklem ağrısı yapar

Öksürük ateş hapşırma yok diyor tek başına halsizlik domuz gribi belirtisi olabilir mi ben de çok halsizim

Öksürük ateş hapşırma yok diyor tek başına halsizlik domuz gribi belirtisi olabilir mi ben de çok halsizim

ateş sonradan çıkabilir eğer ilaç kullanmıyorsa, ama önce halsizlikle başlayıp devam ediyor. genellikle öksürük, burun akıntısı falan olmadı bizde mesela. halsizlik ile başladı bir iki gün sonra ciddi ateş yükselmesi oldu. seneye aşı yaptıracağım herkese tek tek, bu sene mahvolduk.

Adam hasta, sık dişimi

Her an nasıl yüzü gülsün bir de ilacın yan etkisi de olabilir

Azıcık sabredin yani

Bence eşinizin naz yaptığı yok... Ben de hastalıktan yeni çıktım ilaçlar doğru düzgün fayda etmedi ve eklem yerlerim her yerim ağrıyordu. Yerimden kalkamıyordum. Başım da çok ağrıyordu. Bu yüzden agrasiftim.
Çevremde hasta olan insanlar da hep eklem ağrısından şikayet ediyordu. Sanırım bu yılki hastalık da bu.

esinizi tam tesekkullu bir hastaneye götürün bence domuz gribi veya baska bir hastaligin belirtisi olabilir allah korusun cunku grip belirtisi yasayip baska bir hastaligi cikan cok insan var ben ortaligi ayaga kaldirmistim bile.

nazlaniyo falan demeyin adam domuz gribi olabilir yada baska bir hastalik belirtisi olabilir
Adam hasta olabilir ona lafim yok zaten ama surekli sinirli olmasi sacma, konu sahibi de bundan sikayetci zaten
Hasta olursun yatar uyursun hayati ailene zindan etmen gerekmez

Adam hasta olabilir ona lafim yok zaten ama surekli sinirli olmasi sacma, konu sahibi de bundan sikayetci zaten
Hasta olursun yatar uyursun hayati ailene zindan etmen gerekmez
haklisinda bende hasta oldugunda cok agresif olurum bazen bir kere bardagi firlatip kimisligim var.

E

Ben aralık 15 te bir hastalandım tan 4 hafta ayağa kalkamadım. 3 kutu antibiyotik ve dünyanın ilacını içtim, her hafta hastanelik oldum. Bu sene virüsler baya sarsıcı, çevremdeki herkes aynı durumda iyileşemiyorum diyor. Doğru olabilir yani kocanızın hali.

E hasta yani iki hafta da surer gerekirse sabret nolacak gulmeyiversin ölmezsin
Ölmem evet ama benim kocam çok neşeli bizimle çok ilgili bi adam bu şekilde olmasına üzülüyorum burda sıkıntımi paylaştım çok güzel destek vermişsin sağol

eymen seymen
hala kendinizi dolduruyorsunuz. İlgili ve neşeli es/baba olan biri keyiften agresif olmamıştır. Belliki adamın derdi var. Birkaç hafta idare edebilirsiniz.
Kusura bakmayın kırıcı oluyorsa, şu an bende hastayım, kendimi daha kolay eşiniz yerine koyuyorum sanırım, 8 aylık ta bebeğim var, eşim benden dert yansa çok kirilirdim.

Sıkıntınıza çözüm sormussunuz daha anlayıslı yaklaşmak. İyileşmesine kıyas yaparak değil, elinizden geldiğince yardimci olmak.
Ama yine de içinizi rahatlatacak cümleyi kurayım,
'vay efendim nasıl da naz yapıp hastalığı bahane ediyor bak görüyor musun!'
Mutlu kalın.

ya klasik hasta nazli erkek modunda
yada doktor virus ve bakteri , enfeksiyon neyse dogru teshis edememiz kafadan yazmistir bir genel spektrumlu ilac. Yani 1 hafta bana biraz ilginc geldi normalde 3 gunde etki etmesi beklenir antibiyotigin.

ya klasik hasta nazli erkek modunda
yada doktor virus ve bakteri , enfeksiyon neyse dogru teshis edememiz kafadan yazmistir bir genel spektrumlu ilac. Yani 1 hafta bana biraz ilginc geldi normalde 3 gunde etki etmesi beklenir antibiyotigin.
Acil çok kalabalik olduğu için muayene bile etmemiş sadece boğazına bakıp bir iki ilac yazmış işte bugün baya sitem ettim çok şükür ki bu akşam biraz iyi

Çok içim rahatladı Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…