- 18 Ağustos 2013
- 2.574
- 1.745
- 333
- Konu Sahibi eymen seymen
-
AYYY aklıma domuz gribi geldiEşim bir haftadır boğaz enfeksiyonu dolayısı ile rahatsız bi kaç gün atesi oldu şimdi düştü hapsirik öksürük falan yok ama bir haftadır her gün hasta her yerinin bütün eklem yerlerinin ağrıdıginı söylüyor ve bu yüzden de sinirli gergin oluyor doktora gitti ilaçlar da kullanıyor antibiyotik falan ama yok etki etmedi yaşam kalitemiz düştü resmen bu ne kadar devam edecek böyle bilmiyorum ama içim daraliyo
Kış depresyonu belirtileri varEşim bir haftadır boğaz enfeksiyonu dolayısı ile rahatsız bi kaç gün atesi oldu şimdi düştü hapsirik öksürük falan yok ama bir haftadır her gün hasta her yerinin bütün eklem yerlerinin ağrıdıginı söylüyor ve bu yüzden de sinirli gergin oluyor doktora gitti ilaçlar da kullanıyor antibiyotik falan ama yok etki etmedi yaşam kalitemiz düştü resmen bu ne kadar devam edecek böyle bilmiyorum ama içim daraliyo
Öksürük ateş hapşırma yok diyor tek başına halsizlik domuz gribi belirtisi olabilir mi ben de çok halsizimdomuz gribi olmuştur.. şu an piyasadaki griplerin 99% u domuz gribi demişti doktorum.. bir hafta bu hastalık için az bir süre, siz 15 günü gözden çıkarın.. bol bol sıvı takviyesi yapın, ilaç da kullanıyormuş zaten.. o ilaçların etki etmesi 3-4 günü buluyor bir de cins erkek olunca 15 gün yeterli :) geçmiş olsun..
Öksürük ateş hapşırma yok diyor tek başına halsizlik domuz gribi belirtisi olabilir mi ben de çok halsizim
nazlaniyo falan demeyin adam domuz gribi olabilir yada baska bir hastalik belirtisi olabilirDayak istiyor olmasin?
Nazli erkek de hic cekilmez bu ne ya
esinizi tam tesekkullu bir hastaneye götürün bence domuz gribi veya baska bir hastaligin belirtisi olabilir allah korusun cunku grip belirtisi yasayip baska bir hastaligi cikan cok insan var ben ortaligi ayaga kaldirmistim bile.Eşim bir haftadır boğaz enfeksiyonu dolayısı ile rahatsız bi kaç gün atesi oldu şimdi düştü hapsirik öksürük falan yok ama bir haftadır her gün hasta her yerinin bütün eklem yerlerinin ağrıdıginı söylüyor ve bu yüzden de sinirli gergin oluyor doktora gitti ilaçlar da kullanıyor antibiyotik falan ama yok etki etmedi yaşam kalitemiz düştü resmen bu ne kadar devam edecek böyle bilmiyorum ama içim daraliyo
Adam hasta olabilir ona lafim yok zaten ama surekli sinirli olmasi sacma, konu sahibi de bundan sikayetci zatennazlaniyo falan demeyin adam domuz gribi olabilir yada baska bir hastalik belirtisi olabilir
haklisinda bende hasta oldugunda cok agresif olurum bazen bir kere bardagi firlatip kimisligim var.Adam hasta olabilir ona lafim yok zaten ama surekli sinirli olmasi sacma, konu sahibi de bundan sikayetci zaten
Hasta olursun yatar uyursun hayati ailene zindan etmen gerekmez
Sadece ilk gonderinizi yazmış olsaydınız sizin için üzülür ve tavsiye vermeye calisirdim. Ama şu yazdığınızı görünce esinizin yerinde olmak istemedim.
Adam hasta. İş yorgunluğu da binince gergin olması normal. Siz üstüne ben şu kadar zamanda atlatmiştim kıyasına girip kendi kendinizi dolduruyorsunuz. Evdeki gerginliği tirmandirmaktan başka bir işe yaramaz yaptığınız.
Daha anlayıslı olmaya çalışın lütfen.[/QUOTerkeklerin cani daha kıymetli oluyo daha nazlı oluyorlar adam iş yorgunu gelebilir hasta olabilir bu bağırıp agresif bi tavır sergilemesinı gerektimez evet kendimle kiyasliyorum 3 gün 40 derece yatak yorgan yattım iki küçük çocuk basimda ama kimseye surat asmadim
Ölmem evet ama benim kocam çok neşeli bizimle çok ilgili bi adam bu şekilde olmasına üzülüyorum burda sıkıntımi paylaştım çok güzel destek vermişsin sağolE hasta yani iki hafta da surer gerekirse sabret nolacak gulmeyiversin ölmezsin
Eşim bir haftadır boğaz enfeksiyonu dolayısı ile rahatsız bi kaç gün atesi oldu şimdi düştü hapsirik öksürük falan yok ama bir haftadır her gün hasta her yerinin bütün eklem yerlerinin ağrıdıginı söylüyor ve bu yüzden de sinirli gergin oluyor doktora gitti ilaçlar da kullanıyor antibiyotik falan ama yok etki etmedi yaşam kalitemiz düştü resmen bu ne kadar devam edecek böyle bilmiyorum ama içim daraliyo
Acil çok kalabalik olduğu için muayene bile etmemiş sadece boğazına bakıp bir iki ilac yazmış işte bugün baya sitem ettim çok şükür ki bu akşam biraz iyiya klasik hasta nazli erkek modunda
yada doktor virus ve bakteri , enfeksiyon neyse dogru teshis edememiz kafadan yazmistir bir genel spektrumlu ilac. Yani 1 hafta bana biraz ilginc geldi normalde 3 gunde etki etmesi beklenir antibiyotigin.
Çok içim rahatladı Allah razı olsuneymen seymen
hala kendinizi dolduruyorsunuz. İlgili ve neşeli es/baba olan biri keyiften agresif olmamıştır. Belliki adamın derdi var. Birkaç hafta idare edebilirsiniz.
Kusura bakmayın kırıcı oluyorsa, şu an bende hastayım, kendimi daha kolay eşiniz yerine koyuyorum sanırım, 8 aylık ta bebeğim var, eşim benden dert yansa çok kirilirdim.
Sıkıntınıza çözüm sormussunuz daha anlayıslı yaklaşmak. İyileşmesine kıyas yaparak değil, elinizden geldiğince yardimci olmak.
Ama yine de içinizi rahatlatacak cümleyi kurayım,
'vay efendim nasıl da naz yapıp hastalığı bahane ediyor bak görüyor musun!'
Mutlu kalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?