kocamin neyi var

eymen seymen

Evli mutlu iki çocuklu☺
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2016
101
40
13
38
Eşim bir haftadır boğaz enfeksiyonu dolayısı ile rahatsız bi kaç gün atesi oldu şimdi düştü hapsirik öksürük falan yok ama bir haftadır her gün hasta her yerinin bütün eklem yerlerinin ağrıdıginı söylüyor ve bu yüzden de sinirli gergin oluyor doktora gitti ilaçlar da kullanıyor antibiyotik falan ama yok etki etmedi yaşam kalitemiz düştü resmen bu ne kadar devam edecek böyle bilmiyorum ama içim daraliyo

Dayak istiyor olmasin?
Nazli erkek de hic cekilmez bu ne ya
Anlamadım bende hasta oldum ateşim onunkinden daha fazlaydi üç dört güne toparladım normalde neşeli bi insan her akşam eve hasta gergin surat beş karis geliyo

Anlamadım bende hasta oldum ateşim onunkinden daha fazlaydi üç dört güne toparladım normalde neşeli bi insan her akşam eve hasta gergin surat beş karis geliyo
Sen hastaneye yatmadan duzelmeyeceksin kocacim de
Hatta ambulans cagir paketle gonder
Her aksam hastaysa eve degil hastaneye gitsin bi onunki can sanki seninki degil

Herkesin hastalığa direnci farklıdır
İlaçlar etki etmediyse yeniden doktora gitseniz
İş yerinde canını sıkan birşey olabilir mi
Yada ailesiyle arkadaşlarıyla bir sorunu
Moralde vücut direncini etkiliyor

Herkesin hastalığa direnci farklıdır
İlaçlar etki etmediyse yeniden doktora gitseniz
İş yerinde canını sıkan birşey olabilir mi
Yada ailesiyle arkadaşlarıyla bir sorunu
Moralde vücut direncini etkiliyor
Maddi sıkıntılarımiz oluyor her ay ucu ucuna yetiyo maaş geçim derdinden başka sıkıntı yok herşeyi paylasir benimle çalışma saatleri dolayısıyle başka doktora cikamadi ama bunaldım gerçekten sanki kendi gitti yerine başkası geldi en ufak şeylere bile sinirlenir oldu ne hastalık mis ya

Bazen antibiyotikler işe yaramıyor. Vücudunun bağışıklık kazandığı bir antibiyotik olmaması lazım. Kültür testi yapıyorlar, hangi antibiyotikler işe yaramıyor ortaya çıkıyor. Belki öyle bir antibiyotik denk gelmiştir. Geçmezse ilacı veren doktora geri gidin kontrol amaçlı.

Bizim evde o yaşam kalitesi son 3 haftadır düşük . Umarım eşimde bir erkek forumunda beni şikayet etmiyordur

Bu aylarda sık sık hastalanıyoruz , ve son zamanlarda vücuda giren virüsler eskisi gibi hemen çıkmıyor . Sanırım yıllarca alınan antibiyotikler artık vücudumuzun direnç noktasını kırdı .

Ihlamur , ada çayı , zencefil çayı hazırla adama . Arada karanfil çiğnesin , boğaz ağrısına bire bir gelir . Soğan/ bal kürü de yap.

Hadi geçmiş olsun .

Normal, adamlar bir boğaz enfeksiyonuna yakalansın vay halimize
Yatak döşek YATARLAR ,benim eşimde böyle
İyleşene kadar hayatımız evde darma duman resmen
GEÇMİŞ OLSUN.....

Kocan hasta. Neyi olacak.

Demek ki üşütmüş agir bir hastalık geçiriyor.
Hastaneye gidip serum taktirirsaniz bir şeyi kalmaz.

Bunun için de buraya konu açmak bana garip geliyor.
Aranız da sorunlar var sanarak girdim konuya yine doktorculuk oynuyormusuz gibi hastalıktan bahsediliyor.

ilaçların yaninda ekstra biseyler yap bitki çayları zencefilli falan sonra guzelce bi kremle adami yakı al eczaneden viks buhari yap sıcak su torbasiyla battaniye altina girsin terlesin iyice.. bak nasil rahatliyo

valla herkesin vucut direnci farklı,benimde ateşim 1-2 günde düştü ama antibiyotik,iğne ve 2 ağrı kesicide içmeme rağmen vucud ağrılarımın geçmesi 1 haftaya buldu ki eşiniz çalışan birisi dinlenmeye dahi fırsat bulamıyor ve hastalığını ayakta geçirmeye çalışıyor.bende hastayken her müşteriye ayrı ayrı dövesim geliyordu.eşinizin Allah yardımcısı olsun.

Burası sosyal payla
Burası sosyal paylasim sitesi ben burda sıkıntımi paylaştım bilinçli arkadaşlar vardır düşüncelerini söylerler diye niye ters yaklaşıyorsunuz ki he konuyu beğenmediyseniz okuyun geçin eleştiri yapmak zorunda değilsiniz

Konu onun rahatsızlığından ziyade her akşam eve gergin gelmesi buda beni strese soktu buraya içimi döktüm bunun nesi garip

Ben de onu düşünmüşümdür ,o da bir foruma üye ve beni şikayet ediyor mu diye
Çok da meraklıdır ayrıca,biliyor üye olduğumu ama ayrıntıları yakalayamadı henüz,ne yazdığımı bilmek için can atıyor

Antibiyotik kullanmayin! virusle gelen grip antibiyotikle gecmez.
Viruse karsi savas vereceksiniz.
Yeni viruslere karsi direnc kazanmaniz lazim. Grip asisi dayanmaz ki, her yil evrim gecirip kuvvetlenen viruse.
Strep bogazin tek caresi bogazi nemli tutmak. Pastiller ve bogazi yormayan isida sivilarla.
Gribin tek caresi dinlenmek, terlemek ve sistemden cikmasini beklemek.
O da cabuk olmuyor, 15 gune sarkabaliyor.
Istah kapali, siddetli ishal, kusma olabiliyor ki- H1N1 (domuz gribi) bile degil bu virus.
En onemli nokta devamli sivi alarak vucudun kurumasini engellemek.
Vucut kururken tum mineral ve tuzlar da tukeniyor.
Ishal durumuna karsi tuz ve sekerli su bol bol uketilmeli.
Kaliteli zeytingina tuz ve limon atip glutensiz ekmekle yiyebilirler, cok iyi gelir.
Haslanmis pirinc, patates, yogurt ve kati yumurta yenebilir.
Ama asil kurtarici hafif sebzeli corbalar olmalidir.
Grip sirasinda cok siddetli depresyon, enerji yoklugu, kas yetmezligi ortaya cikabilir.
Parmagini kipirdtamaz hale gelinebilir. Hayatin anlami sorgulanabilir o derece yani.
Sasirmayin. Sinirlarimizdan savastan kacan zavalli insanlar cesit cesit hastalik getirdiler.
Olacagi buydu.

Sadece ilk gonderinizi yazmış olsaydınız sizin için üzülür ve tavsiye vermeye calisirdim. Ama şu yazdığınızı görünce esinizin yerinde olmak istemedim.
Adam hasta. İş yorgunluğu da binince gergin olması normal. Siz üstüne ben şu kadar zamanda atlatmiştim kıyasına girip kendi kendinizi dolduruyorsunuz. Evdeki gerginliği tirmandirmaktan başka bir işe yaramaz yaptığınız.
Daha anlayıslı olmaya çalışın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…