- 9 Ocak 2016
- 101
- 40
- 13
- 38
- Konu Sahibi eymen seymen
-
Anlamadım bende hasta oldum ateşim onunkinden daha fazlaydi üç dört güne toparladım normalde neşeli bi insan her akşam eve hasta gergin surat beş karis geliyoDayak istiyor olmasin?
Nazli erkek de hic cekilmez bu ne ya
Sen hastaneye yatmadan duzelmeyeceksin kocacim deAnlamadım bende hasta oldum ateşim onunkinden daha fazlaydi üç dört güne toparladım normalde neşeli bi insan her akşam eve hasta gergin surat beş karis geliyo
Maddi sıkıntılarımiz oluyor her ay ucu ucuna yetiyo maaş geçim derdinden başka sıkıntı yok herşeyi paylasir benimle çalışma saatleri dolayısıyle başka doktora cikamadi ama bunaldım gerçekten sanki kendi gitti yerine başkası geldi en ufak şeylere bile sinirlenir oldu ne hastalık mis yaHerkesin hastalığa direnci farklıdır
İlaçlar etki etmediyse yeniden doktora gitseniz
İş yerinde canını sıkan birşey olabilir mi
Yada ailesiyle arkadaşlarıyla bir sorunu
Moralde vücut direncini etkiliyor
Eşim bir haftadır boğaz enfeksiyonu dolayısı ile rahatsız bi kaç gün atesi oldu şimdi düştü hapsirik öksürük falan yok ama bir haftadır her gün hasta her yerinin bütün eklem yerlerinin ağrıdıginı söylüyor ve bu yüzden de sinirli gergin oluyor doktora gitti ilaçlar da kullanıyor antibiyotik falan ama yok etki etmedi yaşam kalitemiz düştü resmen bu ne kadar devam edecek böyle bilmiyorum ama içim daraliyo
Eşim bir haftadır boğaz enfeksiyonu dolayısı ile rahatsız bi kaç gün atesi oldu şimdi düştü hapsirik öksürük falan yok ama bir haftadır her gün hasta her yerinin bütün eklem yerlerinin ağrıdıginı söylüyor ve bu yüzden de sinirli gergin oluyor doktora gitti ilaçlar da kullanıyor antibiyotik falan ama yok etki etmedi yaşam kalitemiz düştü resmen bu ne kadar devam edecek böyle bilmiyorum ama içim daraliyo
Burası sosyal paylaKocan hasta. Neyi olacak.
Demek ki üşütmüş agir bir hastalık geçiriyor.
Hastaneye gidip serum taktirirsaniz bir şeyi kalmaz.
Bunun için de buraya konu açmak bana garip geliyor.
Aranız da sorunlar var sanarak girdim konuya yine doktorculuk oynuyormusuz gibi hastalıktan bahsediliyor.
Burası sosyal paylasim sitesi ben burda sıkıntımi paylaştım bilinçli arkadaşlar vardır düşüncelerini söylerler diye niye ters yaklaşıyorsunuz ki he konuyu beğenmediyseniz okuyun geçin eleştiri yapmak zorunda değilsinizKocan hasta. Neyi olacak.
Demek ki üşütmüş agir bir hastalık geçiriyor.
Hastaneye gidip serum taktirirsaniz bir şeyi kalmaz.
Bunun için de buraya konu açmak bana garip geliyor.
Aranız da sorunlar var sanarak girdim konuya yine doktorculuk oynuyormusuz gibi hastalıktan bahsediliyor.
Konu onun rahatsızlığından ziyade her akşam eve gergin gelmesi buda beni strese soktu buraya içimi döktüm bunun nesi garipBurası sosyal payla
Burası sosyal paylasim sitesi ben burda sıkıntımi paylaştım bilinçli arkadaşlar vardır düşüncelerini söylerler diye niye ters yaklaşıyorsunuz ki he konuyu beğenmediyseniz okuyun geçin eleştiri yapmak zorunda değilsiniz
Ben de onu düşünmüşümdür ,o da bir foruma üye ve beni şikayet ediyor mu diyeBizim evde o yaşam kalitesi son 3 haftadır düşük . Umarım eşimde bir erkek forumunda beni şikayet etmiyordur
Bu aylarda sık sık hastalanıyoruz , ve son zamanlarda vücuda giren virüsler eskisi gibi hemen çıkmıyor . Sanırım yıllarca alınan antibiyotikler artık vücudumuzun direnç noktasını kırdı .
Ihlamur , ada çayı , zencefil çayı hazırla adama . Arada karanfil çiğnesin , boğaz ağrısına bire bir gelir . Soğan/ bal kürü de yap.
Hadi geçmiş olsun .
Sadece ilk gonderinizi yazmış olsaydınız sizin için üzülür ve tavsiye vermeye calisirdim. Ama şu yazdığınızı görünce esinizin yerinde olmak istemedim.Anlamadım bende hasta oldum ateşim onunkinden daha fazlaydi üç dört güne toparladım normalde neşeli bi insan her akşam eve hasta gergin surat beş karis geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?