- 22 Ağustos 2015
- 280
- 284
- 53
- Konu Sahibi yasam_destek
-
güzel dileklerin için teşekkür ederim. tek sıkıntım sezeryan sonrası o yolu dönüp gelmek. Malum İstanbul trafiği. Ve hastaneden eve varmam 3 saatten fazla sürecektir. Ama mecbur kalırsam da yapılacak bir şey yok.geçmiş olsun inşallah sağlıkla doğumunu gerçekleştirirsin
şu an hamilesin eşin büyük bi ayıp etmiş bu bir gerçek ama erkekler hep böyledir kendini üzmene gerçekten değmez.
sonuçta sezeryan olacaksın karşıdakide olsa o hastane için gününü al gerekirse bir gün önceden gidersin bu çok zor değil
sevgililikteki gibi olmuyor hiçbir şey malesef. eşininde işleri ile ilgili canı sıkkındı büyük olasılıkla ve sana patladı lütfen üzme kendini
Ben de çalışıyordum 3 gün öncesine kadar. ama ben iş sıkıntımı ona hiçbir zaman belli etmedim. Üstelik hamilelik ve işi bir arada yürütmeye çalışan, yetmezmiş gibi ev işleriyle uğraşan sürekli arkasını toplayan benim. ben bu halimle ona kötü bir şey söylemiyorsam o neden sıkıntılarında bana çemkiriyor?? hakkı var mı sizce?Iş stresiyle gerilmis olabilir, size bir sey olma korkusu yasiyor olabilir... söylediği söz ve tavır kırıcı evet ama sizi yalnız bırakma tavrında olduğunu zannetmiyorum. Kendi de demis hem, zaten islerim düzgün gitmiyor diye. Bence kilit cümle bu
kendi doktoruma sordum o başka bir doktora yönlendirdi. yani kendisi gelmeyecek. durumun aciliyetinden çok gidiş geliş sıkıntısı olacak özellikle doğumdan sonra. sezeryanla onca yolu dönmek çok zor olur tek korkum o.bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah. eşiniz çok kaba davranmış, ayrıca 9 ay boyunca nasıl bir defa bile yanınızda olmazhadi iş şartları zor diyelim, durumunuz hassas, kendisi de hastane araştırmalı?
gittiğiniz hastanenin anadolu yakasında olanını tercih edin bence, kendi doktorunuz girer böylelikle doğuma?
uzak evet ama sezeryan olacak zaten acil ulaşmanız gerekmeyecek?
keşke dediğiniz gibi düşünüyor olsa da ben de bu söylediklerini makul karşılayabilsem ama inanın ki sorumluluk almak zor geliyor o yüzden böyle davranıyor. hamileliğimin ilk gününden beri bütün işlerime kendim koşturuyorum. bir kere bile ne hastaneyle ilgilendi ne de doktora gelip durumumuz hakkında bilgi aldı. her muayeneye gidişimde eşiyle gelenleri görerek imrendim onlara. kıymetimiz yokmuş ki hiç yanımızda olmadı dedim ama yine de içime attım ona hiç belli etmedim. belki de bu yüzden bu kadar rahat bu kadar umursamaz davranıyor. ne de olsa bütün işlerin üstesinden tek başıma gelebiliyorum. Oysaki onun desteğine öyle ihtiyacım oluyor ki belli etmesem de...O an patlama yasamis siz arastirmaya devam edin yada gerekirse bir gun once diger yakaya gidin. Unutmayin esiniz sizin icin calisiyor ve dogumdan once is problemi daha kotu olur yasadigi korku sizi kaybetme dusuncesi hepsine gerilmis olabilir dusundugunuz gibi sahiplenmeme degil bence sahiplenip sorumluluk alma ile geriliyor. Birbirinizi bosuna uzmeyin arastirin ortak bir karar alirsiniz geriye kirginliklar kalmasin.
Ben de bu yönde düşünüyorum ve hastane araştırmaya başladım bu yüzden. Ve her zaman olduğu gibi şimdi de tek başıma karar verip uygulayacağım. Durum bunu gösteriyor çünkü.Sezeryan olcaksan karşıya falan geçme. Eve dönüşte sıkıntı oluyo arabada. Evine yakın yerleri araştır.
Mal mal konuşuyor ilte takmayın.
Bir gece önceden gidip kalsanız olmaz mı, madem doğum yapacağınız tarih belli.
evet olmazsa öyle yapacağım artık. hayırlısı diyelim.arabanız vardır muhakkak yoksa bile taksi ile gidersiniz gece çıkarsınız yola trafik falan olmaz.
doğum yapacağım tarihi burdaki hastanedeki doğum doktorum önermişti. muhtemelen karşıdaki hastanede değişecektir tarih. bir de yol o kadar uzun ki inanın korkuyorum gidip dönmeye. ama başka seçenek kalmazsa mecburen gideceğim. tek başıma da olsa gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?