kocamın tavrına mı üzüleyim yoksa halime mi yanayım ??

Ohooo hala böyle kocalar kaldı mı ya..şimdikiler tüm kontrollere,doğuma falan girip destek oluyorlar.

Ben vicdansız adamdan tiksindiğim kadar kimseden tiksinmem ve herşeyide beklerim

Ne kadar yanlış bir tavır.Sen evlat sahibi olmak için canını ortaya koyuyorsun.O ne yapıyor?Hicbişey.Birlikte karar vermeniz gereken bir şeye sen ayarla beni uğraştırma diyemez.Oldu olacak hiç doğuma da gelmesin.Sen doğurur getirirsin eve bebeği.Onun işleri aksamasın.

Evet aynen öyle. Onun işleri bizim sağlığımızdan daha mühim çünkü. Bizim hiçbir şeyimizle ilgilenmedi hiçbir gün bebeğinin gelişimini takip etmedi. Ama sorsan onun evladı. Ne emeği var da sahiplenmeye yüz bulacak bilemiyorum. Bazen çok büyük pişmanlık duyuyorum hem evlendiğime hem de çocuk yaptığıma. Keşke zamanı geri sarabilsem...

Bağcılar medipolu tavsiye ederim donanımlı bir hastane
Ben orda doğum yaptım 3 yıl önce.
Çokta memnun kaldım
Hekimlerinden tutun da temizlik yapan bayanlara kadar
Aynı zaman da üniversite hastanesi
Eşler biraz doğum yaklaştıkça gerilir
Sebebi bulunamadı hala
Üzme kendini

kendinize ne guzel bir nick secmissiniz; yasam ve destek... yasamda her sey var, destek her zaman olamasa da.

kadin ve erkek hayata farkli cercevelerden bakiyor, bu bir gercek. esinizin ozetle demeye calistigi sey belki de su, 'evet yasam odum kopuyor ama bir halt beceremiyorum - bilmiyorum, zaten parasini nasil odeyecegim ayri dert, allasen sen begen bul bana bu de ben de parasini dusuneyim'...

caninizi sikmayin, sayili gun kaldi yavru yasam ve destek icin. hayirla omrunuze - kucaginiza alin.

esınız kesınlıkle hatalı sonuna kadar
ama ne kadar hatalı davrandıgını acıklayıp sizi doldurmak ıstemem zira bebısınız her stresı hıssedıyor sag saglım saglıkla kucagınıza almanızı nasıp etsın allahım
bellıkı sızın durumunuz esınızı daha fazka stres etmıs ve sacmalamıs ...
uzulmeyın gecıcek bugunler bebısınızı dusunun kendınızı dusunun sızın ıcın en dogru hastane neyse ona gıdıceksınız acıklama yapmak zorunda degılsınız
dıs cektırırken bıle en ıyı doktor hastaneye gıdılıyor dogum bu ustelık hassas durumunuz var canınızı sıkmayın :)

Esin duygularini aldirmis resmen....
insan ne kadar da destek gorse de dogum yaklastikca kendini cok yalniz hisssediyor...kaldi ki birde senin ozel durumun var ve yaninda da boyle bir koca
rabbim sana sağlık ve sifa versin...
ve bugunleri unutma olur mu?
Cunku emin ol cark donuyor....

Canım öncelikle İnşaalah sağ salim bebeğine kavuşursun.Hiç merak etme Allah seni ve yavrunu korur ama tabi ki tedbiri elden bırakma hastane konusunda.Kocana gelince tam bir öküzlük etmiş ki bu erkeklerde olan bir durum fazla takılma sen şu anda doğuma odaklan az kaldı yavruna kavuşmana bunun tadını çıkar.

esin dara duserse bugunleri hatirlatirsin ona. karnin burnunda doktor doktor gezerken, kalp gibi onemli bi hastaligin nuksetmesi soz konusuyken senin hastaneni mi dusunucem diyen adam dustugunde cocugumun babasi bile demem. allah bildigi gibi yapsin ama once bir de vicdan versin evladinin yuzu suyu hurmetine.

Sevgili konu sahibi öncelikle rabbm sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. Allah analı babalı byütsün.

Şurada bebeğini kucağına almaya sayılı günler kala kendini böyle hissetmen çok üzücü. Ama ne olur bardağın dolu tarafından bak. Bak hayatın bambaşka bir yönde değişecek ve sana ihtiyacı olan masum minnak bir yavrun olacak. Şimdi kendini koyverme zamanı değil tam tersi bir çok çok güçlü olma zamanı. Eşin seni kırıcı davranmış olabilir ama bunu bile isteye yapmamıştır inan buna. Yoksa kendin söylüyorsun sevgiliyken başından ayrılmayan adamın vereceği tepkiler değil bunlar. Onun da içerisinde yaşadığı bir takım sıkıntıları vardır. Senin sağlığınlada bebeğinlede ilgileniyordur kendince ama gösterme biçimi yanlıştır. Belkide içinde aşırı stres yaptı bir yandan baba olmanın telaşı bir yandan acaba yetebilecekmiyim psikolojisi bir yandan eşini riskli bir doğuma göndermenin düşüncesi içinde fırtına kopuyodur ama sana belli etmemek için belkide kabalaşmıştır. Bazı erkekler böyle maalesef duygularını belli etmek yerine umursamazı oynamayı tercih ediyorlar. Buda onların savunma mekanızması. Şimdi sen boşver onu bebeğin ve senin için en iyi olanına sen kendin karar verirsin zaten. Bahsettiğin hastaneler hangileri söylemenin sakıncası yoksa belirtebilir misin? Yada özelden yazarsan sevinirim.
Anadolu yakasının neresinde merak ettim. İki bebeğimi de avrupa yakasında doğurdum ama kendim anadolu yakasında oturuyorum. Üstelik ilkine normal doğum sancısıyla randevusuz ve sabah köprü trafiğinin en yoğun olduğu anda gittim. Sen nasılsa randevuyla gideceksin. Uzakta olmasını sorun etme bence. ama yinede içine sinmiyorsa istersen bilgilerini özelden yaz ben sana hastane araştırma konusunda yardımcı olur hepsinin detaylı bilgilerini alır paylaşırım. Birde nacizhane eğer A sınıfı bir özel hastanede doğurmayacaksan Cerrahpaşa yada çapa gibi bir üniversite hastanesini tercih edersen daha iyi olmaz mı?

Ay üzülmeyin ya. Erkek iste bazen odundan farkı olmuyor.
Allah bebeginizi sağlıkla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin.
Anadolu tarafına bir gece önce gidip kalın sıkıntı çekmezsiniz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…