kocamın tavrına mı üzüleyim yoksa halime mi yanayım ??

Bir kere bile ultrasonda görmedi mi yani? Nasıl erkekler var Allahım? Özel sektör olması bir kere bile gelmemesini haklı çıkarmaz. Milyon tane insan var çalışan.
Sezaryen olacakmışsın en azından tarihin belli.
İsteme o zaman ondan bir şey. Bu modeller de böyle işte.
Bulursun merak etme. Aramaya devam et. Anadolu yakasındaki hastaneye de gidebilirsin ayrıca.

Ayol hele bir durun, neden doğuma yalnız gidesiniz?

Adamın başında işi vardır, patronu azarlamıştır, strestedir....o sebepten böyle gerzekçe bir tepki vermiştir.

Merak etmeyin yalnız gitmezsiniz. Siz seçin bir hastane herif gelir doğuma.

Öncelikle sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeginizi.
Eşiniz kabalık etmiş. Üzülmenizi anlıyorum ama lütfen yapmayın,9.aydasınız,üzüntü doğumu tetikleyebilir. Hastane bulamamışken birde erken doğum olmasın,yaşadım çünkü ben,üzüldüğüm bir günde doğumuma 1 haftadan fazla varken suyum geldi. Lütfen sakinleşin.
İş stresi vardır,sizin doğum stresinizi taşiyordur eşinizde,bu sebeple kabalık etmiş olabilir ,bu onu haklı çıkarmaz ama birde böyle düşünün. İsten gelince konuşursunuz,halledersiniz.

Gelmezse de insan değil zaten.

Sizin haklı olduğunuz yerler var ama ben eşinize de hak verdim.Gerçi eşiniz biraz kaba konuşmuş.Şimdi bu araştırma işini eşiniz size bırakmış.Uyumanız falan onun için sıkıntı değil bence ama sürekli arayıp hastane ismi söylemişsiniz galiba(Eşiniz öyle demiş.) İş yerinde sıkıntılı bir durumdaysa böyle sürekli aranmak ve değişik değişik hastane isimleri söylenmesi kızdırmıştır.İş yerinde aramak yerine eve gelmesini bekleyip seçtiğiniz hastane sayısını 2-3 indirip ona sunsanız daha iyi olur.
Ben devlette hasta olup hastaneye gidecekken sıkıntı yaşıyorum,eşinizin özel sektörde doktora gelmemesi bana çok garip gelmedi açıkcası.Eşiniz işten geç çıkıyor demek ki.Birbirinizi idare etmek zorundasınız.Umarım siz ve bebeğiniz sağsağlim kavuşursunuz.

Hangi hastaneleri düşünüyorsunuz .Sakin olmaya çalışın .Eşiniz başka birşeye sinirlenmiştir belki .

Son düzenleme:
Seni de doğacak bebisini de sveyim ben
Herkesi geç kimseden medet umma kimseden sana değer vermesini bekleme sen sana yetersin zaten hamilesin allah senin yardimcin al telefonu eline kendin çok işini kocama da lafı üstü kapalı yapistir bana bisey olursa da evlenirsen cocuguma iyi bak malum ben senin bulacağım gibi iyi hastane bulamam benim buldugumun şartları nasıl olur falan de

Esleriz cok benziyor benim esimde hic gelmedi doktora hic karnima dokunmadi isimini bile umursamadi hastaneye sen bilirsin dedi ama devlet olsun dedi en yakin devlet hastanesine gittim alisveris 1 hafta kala yapildi herseyim perisanlikti sorsan simdi oluyoo ogluna bosver sen sec hastaneni ona sorma gecmis olsun

adamı boşver, adamlar öküzdür. şu an düşüneceğin 2 şey var. KENDİN VE KARNINDA Kİ BEBEK! öyle yada böyle dokturunun sana tavsiye ettiği uzak dediğin hastaneye git doğumu yap. 9 ay boyunca seni gözetmiş kontrol etmiş doktordan ve tavsiyelerinden asla vazgeçme. çünkü sana bir şey olursa o bebeciğe kim bakacak ?
ağlamada doğuma az kalmış. dertlenme. herşey yoluna girer.
HADİ İNŞAALAH DOGUMUN SORUNSUZ GECER. BEBECİGİNİ SAGLIKLA HUZURLA MUTLULUK İLE KUCAGINA ALIRSIN :)

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Ben hastaneleri araştırıp eşime bilgi verme gereği duydum uzak kalmasın diye.ve de hastanelerin ücretlerindem haberi oldun diye. Üstelik her seferinde de sordum uygun musun yoğun musun diye. Eğer uygun değilse bana sen araştır eve gelince netleştirelim diyebilirdi ki bana dediği şu oldu bir an önce halledelim zaman kaybetmeyelim. Bu durumda haksız olmam mümkün mü?

M
Merhaba mutlaka araştırmışsınıızdır ama Üniversite hastanelerini düşündünüz mü?her açıdan donanımlı oluyorlar.avrupa yakasında bezmialem.çapa Cerrahpaşa... Bezmialem gerçekten tavsiye ederim.inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağında alırsınız

Ben durumumdan dolauı üniversite hastanelerinden biri olsun diye uğraşıyoru. Çapayı bilmiyorum ama Cerrahpaşa tam bir fiyasko oldu benim için. Hastanenin durumu içler acısıydı o yüzden hiç düşünmedim ama Bezmialem hiç aklıma gelmemişti. bir araştırayım onu da. Teşekkür ederim bilgilendirme için.

Doktorunuzun tavsiye ettiği hastane ile görüşün. Ne zaman yatış yapmanız gerekir öğrenin ve Oray'a gidin.

İçiniz rahat olsun çok temiz çok ilgili bir hastanedir

Evet, onun da demesi gerekirdi size ama o zaman da ilgisiz gözükeceğini sanmıştır.Dolup dolup size patlamış o zaman.Eve gelince haklayın onu ama kendinizi de üzmeyin, evde illa oluyor böyle şeyler.Düzelmeyecek bir şey değil.Kırıldığınızı da söyleyin bence bir daha densizlik yapmaz.

Böyle adamlari niye baba yapiyorsunuz? Bebek dogduktan sonrada "ya sustursana sunu" der bide. Bu sefer tek basina bebek büyüt, ise git, evi topla, yani hizmetci hayati yasa.. Niye hepsini icini atiyorsun? Adama cok daha önceden rest cekmen lazimdi.

Insan esi icin, özelikle hayat tehlikesi oldugunda en iyi hastane istemesi lazim. Esin eve geldiginde artik restini cek. Ne hali varsa görsün. Hatta annenlere git, en azindan annen sana bakmis olur. Dogumdan önce biraz rahatlamis olursun.

Gelmezse de insan değil zaten.

Valla ne yalan söyleyim, konu sahibini gaza getirmek istemiyorum fakat surda ultrasona bile bir defa gitmemis, esini hep yalniz yollamis doktora, esine bu hali ile isten sonra bide ev isi yaptiran birisi zaten insan degildir benim gözümde..

Öncelikle sahipsiz değilsin, seni yatatan allahımız cc var,ona sığın, ona dayan,,, bazen doktorlar gereksiz evham yaptırıyorlar,14 sene olmuş ameliyat olalı,9 ay boyunca neden söylemedi gittiğin hastane şimdi söylüyor,,,panik yapma daha günün var araştır,eşine gelince neden vurdumduymaz davranıyor bilmiyorum, belki iş yerinde sıkıntı vardır,kolay değil özel sektör ,her an cıkarılma korkusu bide bebek geliyor ,gerci bebiş rızkıgıyla gelir...dedidiğim gibi sen allaha cc dayan inşallah sağlıklı doğumun olur

Ya gerekirse baska yakada olsun ne olacak sanki onemli olan sizin sagliginiz degilmi. Bence doktorunuzu degistirmeyin kalp doktorunuzun tavsiyesini dinleyin, cok az kalmis nasil arastirip bulacaksiniz isi bilen birisinden tavsiye almadan, birde simdi ozel hastaneler isi ticarete dokmus sirf insanlarin parasini almak icin cevirmedikleri dolap kalmiyor o yuzden bildiginiz guvendiginiz yerden sasmayin derim. Calisiyormusunuz bilmiyorum ama esiniz belliki cok buyuk stres altinda, sizde surekli gun icin o stresinin icinde aradiginiz icin caresizliginden size patlamis olabilir. 9 ay boyunce gelememesine hic bir yorumum yok cidden calistigi yerden izin alip gelemedi mi orasini bilemeyecegim cidden. Istanbul gibi yerde ozelde calismak sizin saglik durumunuz, yasadiklariniz falan adamin stresten bu sekilde davraniyor gibi geliyor bana, hani siz onceden cok dusunceli dediginiz icin farkli yorumlamaya calisiyorum. Tabiki hakli demiyorum yaptiklari affedilir gibi degil en onemli donemlerinizde sizi her anlamda yanliz birakmis, ama durumu esiniz adina aciklamaya calisiyorum ve uzulmeyin diyorum. Gerekirse anneniz ailenizden biri yaniniza gelsin zaten 10 gun kalmis iyice stresede girmissiniz kalp rahatsizliginiz yuzunden ,o yuzden yaninizda destek olan biri olmali.
Gecmis olsun

Cnm üzme kendini boşuna, bebeğin sağlıkl gelsin gerisi boş.. 9 ay boyunca senle kontrole gelmemiş, bi kere bile merak etmemiş Ada'mdan fazla bişey bekleme, başka da çocuk yapma ona benden tavsiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…