Kocamın telefon sevgilileri

Konusunca hala beni suçluyor. Ben ona arkadaş olamamışım. Işten gelince ikimiz farklı yerlerde vakit geçirmişiz. Onun vakti tv tlf internette,benimki yemek bulaşık temizlik ütü. Ben olmasam hayalini bile kuramayacağı bir hayat sundum ona.

En bastan itibaren bile bile ateşe atmışsın kendini. Kendine kastın mi vardı bile bile evlendin bu adamla. Resmen gel beni kullan, seni besleyeyim karşılığında da beni aldat demissin. Bu arada kimseye bir açıklama borcun yok. Gec de olsa aklin basina gelmis. Sepetle gitsin.

Etrafına açıklama yapmana gerek yok ki. Soran olursa hayatımdaki asalaktan kurtulmaya karar verdim dersiniz. En doğru kararı vermişsiniz bence, Umarım artık çok mutlu olursunuz.

yemiş gibi yaptım evlendim.

Koskoca ülkede erkek mi kalmamıştı ablacım neden yaptın böyle bir şeyi? Sen hiçbir zaman sevgi saygı görmemişsin ki ilişkinde, adam her daim başka kadınları sana tercih etmiş bunu bir tür gurur meselesi haline mi getirdin bilmiyorum ama adamın sana bakışı sadece seni hayata devam edebilmesi için bir araç şeklinde görmek. Yemeğini, ütüsünü yapan, beslenmesini sağlayan, yeri geldi mi cinsel ihtiyaçlarını da karşılayan domestik bir araçtan ibaretsin onun için. Biraz olsun canını seviyorsan boşan ve bu süreçte rica ediyorum psikolojik destek al.

Bosanscagini soyle ver eline eşyaları gönder gitsin

Valla kusura bakmayın ama siz bence 'yemiş gibi' yapmamış, direkt yemişsiniz.
Son olayları da gecmise bağlayıp, yeni anlamışsınız . Aksini düşünmek istemiyorum .
Çünkü Bir kadın kendine niye böyle bir hayatı layık görsün? Hadi evli olsanız (ki bunda çok saçma) bazı kadınlar gibi , 'el-alem ne der' , dediniz diyeceğim de , evlenmeden benim ödediğim faturayla başkasıyla mesajlasacak , ben de yemiş gibi yapip evleneceğim. ? Sebep ?
Bence siz yine de yedim diyin iyi-saf kalpli olarak anılmak, gurursuz diye anılmaktan daha iyi bir secenek ... olan olmuş, olanla ölene çare yok demişler , siz niye düşünüyorsunuz 'millete ne diyeceğim' diye ? Siz olanı söyleyeceksiniz , bırakın o düşünsün. Siz neden birine bisey inandırmaya çalışıyorsunuz ki ? ...

Zaten siz de ne yapmamiz gerektigini biliyorsunuz ama destek olarak ben de buradan yazayim. Coluk yok cocuk yok, adamin isi yok, bi de utanmadan baskalariyla ne yapiyorsa yapiyor....Hadi o size deger vermemis, siz de mi kendinize deger vermiyorsunuz? Yol verin gitsin...Utanacak cekinecek biri varsa o da kocanizdir siz degil...

Eger ki sizi sevdigini soyleyip vazgecirmeye calisirsa da aklinizda bulunsun, yalan soyluyor. Karisini oyle veya boyle aldatmaya alismis adam cekinmeden yalan da soyler. Siz de askinizdan olseniz bile bosayin gitsin. Boyle sevgi olmaz olsun...

Tamam o zaman, annesinin evine gitsin ve sizi sevmeye orda devam etsin. Ayrica bitmesini isteyip istememesi onemli degil. Bu sizin karariniz olmali, bitirmeyi siz istemelisiniz.

Eger bu sefer de affederseniz kim bilir daha neler yapar bu adam size...

Boylelerini klozete atıp sifonu cekceksin üstüne. Tam bir asalak. Allah aşkına daha fazla zaman kaybetmeyin bu mahlukla.çok sinirlendm.

Aynı şeyleri konuşup kimsenin vaktini almak istemiyorum ama kalbim o kadar aciyor ki. Ben gerçekten iyi niyetli kimsenin canını yakmayan biriyim çok safım. Gözüm gibi baktım o salak herife bunu neden yasatti bana. Neden bu serefsizligi yaptı

Bunları düşünüp daha fazla uzmeyin kendinizi. Kaybeden siz değilsiniz, o. Bundan sonra çok güzel bir hayatınız olur umarım.

Daha bu adamı muhattap alıp niye tartışıyorsunuz ki. Tartışarak neyi çözmeyi hedefliyorsunuz yada ne değişecek? Yapacagınız şey çok basit ‘senin fikirlerinle ilgilenmiyorum, sana göre suçluyum ya da suçsuzum düşüncelerin umrumda değil. Bu evden hemen pılını pırtını topla defol.’ Bu kadar basit işte.

Adamı değiştiremezsiniz, eski konulariniza bakınca bosanacaginizi da pek sanmıyorum. Allah sabır versin, çocuk yapmayın bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…