Kocamın telefonu

Yapı olarak öyle alışmış olabilir takıntı bu mesela bende nişanlımın dışında olan her aramayı mesajı silerim nedense başka bir arama mesaj acayip rahatsız ediyor gözüme batıyor :cool:

Ben de silerim. Hatta elime geçen her telefonun kayıtlarını silerim öyle manyağım. :) Çok şüphelendiyseniz kayıtlara bakabilirsiniz. Ama telefona şifre gelince bırakmayın hemen, Turkcell'se ardından hemen"detay incelendi" diye bir mesaj daha geliyor. Onu da silin öyle bırakın.

Eşimin mesajları dışındaki mesajları hemen silerim. Yine çok yakınlarım ve ailem dışındaki aramaları da rutin ve kısa aralıklarla temizlerim. Ailemi silmemenin nedeni ise aramak istediğimde hemen bulabilmek. Onun dışındakiler gözümü yoruyorlar, ruhum daralıyor. Eşim ise hiç silmez, mesajlar aramalar kalır öylece.

Demek istediğim, illa art niyet aramayın herkes farklı olabilir.

Son düzenleme:
Kızlar ben de silme hastalığı vardır. Bu bişi yapıyorum anlamına gelmiyor.
Son arama kayıtlarımı mesajlarımı açtığım uygulamaları anında silerim. Telefonumu elime aldığımda temiz görmek isterim :)

cnm çaktırmadan yapıyordumda . bir gün odada çocukla oynuyor sonra eline telini aldı silindi yazısını gördüm tam ben girerken niye sildin ben geliyorum diyemi dedim tartışma başladı.

çaktırmıyorumda anlıyor karıştırğımı onun tel ile oyun oynuyorum

online telefon hizmetlerini kullan şebekesine göre interaktif şifresini al ve netten gir bak kime yazmış kimi aramış

benim yanımda ne bir arama ne bir gizli msj gelmedi olmadı. ama eşim aşırı geç yatar ben yattıktan sonra olabilir yani
Insan oglu tabiki hersey olabilir, ama ne kadar gec yatsada .. o saate telefonla konusada bir yerde acik verirdi...
Vermemesi mumkun degil yani...

bende silerim mesaj gelince okuyup hemen siliyorum whatsap konuşmalırımıda silerim nedense rahatsız oluyorum durunca eşinizde öyle alışkanlık yapmış olabilir ...

Gelen aramaları ve gereksiz mesajları bende siliyorum anında boş yere telefon hafızasında niye beklesin.:KK73:

Evet kızlar son günlerde iyice taktığım konu kocamın telefonu. Eşim yıllardır böyleydi ama nedenini bir türlü bulamıyorum. telefonunun son arama kayıtlarını ve mesajlarını durmadan siliyor. Buna anlama veremiyorum.

birkaç kez tartıştık . bişi yok dedi. sevmiyorum durmasını son aramaların dedi. niye karıştıyorsun. ben seninkini karıştırıyormuyum fln dedi. Ama böyle son aramalarını sildikçe daha cazip geliyor. meraklanıyorum. ne yapmam lazım . sizce neden siliyor olabilir.
Yıllardır böyle demişsiniz o halde sorun ne anlamadım. Birden başlasa bu silme işi anlarım da, her zaman yaptığı şeymiş. Bana çok normal geldi bende silerim mesajları,mail biriktirmem , diğer platformlarda da silerim. Neden bilmiyorum ama rahatsız ediyor beni, belki böyledir eşiniz içinde.

Yorumları okumadan ben de şüpheyle bakmıştım ama oldukça çokmuş silen. Geçen bir geriye gideyim dedim arama/sms listesindr teeeee geçen bayrammdan da öncesine, yani nerdeyse 4 aya dayanıyor. Hala da silmedim. Eşim silse ben de işgillenirim açıkcası.

aynen öyle bende çok huylanıyorum:mad: ne yani sırtında taşmı taşıyor. dört tane arama vardı baktım silmiş hemen. bir mesaj bile bırakmazmı insan.
canım gece hangi operatörse self serviş sifresini al gündüz o yokken online selfservise gir son 6 ayın görüsme detayına bak, zaten tanımadıgın dk larca görüştügü numara varsada birinin tlfnundan ara kadınmı die zor degl.ona caktırma.kendine ne sıkıntı edionki

Back
X