- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
Yapı olarak öyle alışmış olabilir takıntı bu mesela bende nişanlımın dışında olan her aramayı mesajı silerim nedense başka bir arama mesaj acayip rahatsız ediyor gözüme batıyor 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm çaktırmadan yapıyordumda . bir gün odada çocukla oynuyor sonra eline telini aldı silindi yazısını gördüm tam ben girerken niye sildin ben geliyorum diyemi dedim tartışma başladı.
çaktırmıyorumda anlıyor karıştırğımı onun tel ile oyun oynuyorum
Yeni huy edinmis olsa , Supheli durum olurdu..
Ama yillardir boyleymis demekki gercekten sevmiyor.
online telefon hizmetlerini kullan şebekesine göre interaktif şifresini al ve netten gir bak kime yazmış kimi aramış
Insan oglu tabiki hersey olabilir, ama ne kadar gec yatsada .. o saate telefonla konusada bir yerde acik verirdi...benim yanımda ne bir arama ne bir gizli msj gelmedi olmadı. ama eşim aşırı geç yatar ben yattıktan sonra olabilir yani
hayır gitmio merak etmeyin :)
gidiyorrr. ben turkcell kullanıyorum kendi hattımdan dededim şimdi. bildirim geldi !!
Gitmez olur mu gidiyor,her incelemede gider telefon detaylarınız incelendi diye.hayır gitmio merak etmeyin :)
Yıllardır böyle demişsiniz o halde sorun ne anlamadım. Birden başlasa bu silme işi anlarım da, her zaman yaptığı şeymiş. Bana çok normal geldi bende silerim mesajları,mail biriktirmem , diğer platformlarda da silerim. Neden bilmiyorum ama rahatsız ediyor beni, belki böyledir eşiniz içinde.Evet kızlar son günlerde iyice taktığım konu kocamın telefonu. Eşim yıllardır böyleydi ama nedenini bir türlü bulamıyorum. telefonunun son arama kayıtlarını ve mesajlarını durmadan siliyor. Buna anlama veremiyorum.
birkaç kez tartıştık . bişi yok dedi. sevmiyorum durmasını son aramaların dedi. niye karıştıyorsun. ben seninkini karıştırıyormuyum fln dedi. Ama böyle son aramalarını sildikçe daha cazip geliyor. meraklanıyorum. ne yapmam lazım . sizce neden siliyor olabilir.
canım gece hangi operatörse self serviş sifresini al gündüz o yokken online selfservise gir son 6 ayın görüsme detayına bak, zaten tanımadıgın dk larca görüştügü numara varsada birinin tlfnundan ara kadınmı die zor degl.ona caktırma.kendine ne sıkıntı edionkiaynen öyle bende çok huylanıyorumne yani sırtında taşmı taşıyor. dört tane arama vardı baktım silmiş hemen. bir mesaj bile bırakmazmı insan.
vodafone da bildiri gitmiyorGitmez olur mu gidiyor,her incelemede gider telefon detaylarınız incelendi diye.