- 28 Ocak 2009
- 34.577
- 58.351
- 1.123
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
Turkcell'de geliyor,ve numaraların son sayıları çıkmıyor.vodafone da bildiri gitmiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Turkcell'de geliyor,ve numaraların son sayıları çıkmıyor.vodafone da bildiri gitmiyor
gidiyorrr. ben turkcell kullanıyorum kendi hattımdan dededim şimdi. bildirim geldi !!
Turkcell kapanmıyor canım,telefon sahibinin telefonuna gidiyor mesaj.ben vodafone kullanıyorum zaten yazarkende sadece vodafonunkini yazdım diğer operatörleri bilmiyorum elbet onu kapatamnında bi yolu bi yolu vardır die düşünüyorum
önce şifre aldım. Şifre geldi. Sonra o şifre ile giriş yapınca turkcell.com.tr üzerinden kullanım detaylarını incelediniz diye mesaj geldi !!
vodafone da bildiri gitmiyor
ay evet ayyy kk da bu tür konuları gördükçe içimde bişey sürekli dürtüklüyo "bak bak erkek değil mi yapar köküne kibrit suyu" diyip duruyobende başta kızıyordum. aslında kızmazdım da k.k. çok takılınca paranoyak oluyorsun. son yıllarda değişmen bundan dolaydır![]()
Naptin baktin mi telime ?
Var mi bi gelişme
Sen içini ferah tut. Inancini zedeleme ve güven. Suistimal ederse de inan kendi kaybı olur zaten.
canım konunu yeni görüyorum.Evet kızlar son günlerde iyice taktığım konu kocamın telefonu. Eşim yıllardır böyleydi ama nedenini bir türlü bulamıyorum. telefonunun son arama kayıtlarını ve mesajlarını durmadan siliyor. Buna anlama veremiyorum.
birkaç kez tartıştık . bişi yok dedi. sevmiyorum durmasını son aramaların dedi. niye karıştıyorsun. ben seninkini karıştırıyormuyum fln dedi. Ama böyle son aramalarını sildikçe daha cazip geliyor. meraklanıyorum. ne yapmam lazım . sizce neden siliyor olabilir.
canım konunu yeni görüyorum.
Ben de kendimden örnek vereyim. Şu akıllı telefonlar çıktığından beri tele istemsiz değince bir kaç kez istemediğim kişileri aramış oldum ve kızım telle oynarken son konuştuklarımdan iş bağlantılı kişileri aradı. ben de o zaman bu zaman mümkün mertebe konuştuğum numaraları kayıtta tutmuyorum. Akşam eve gitmeden silmeye çalışıyorum.
başka canını sıkan bir şey var mı?
sorun yok o zaman Palin.teşekkür ederimyok
telefon hızını yavaşlatıyor fazla mesaj resim kayıt, o yüzden de siliyor olabilir ayrıca tek başına bu bir şüphe konusu olmamalı biraz uzaklaşıp resme öyle tüm bak...cnm vodafone olan hattından şifre aldım. turkcell den alamadım. bakmaya cesaret edemedim bazı arkadaşlar telefone arama kayıtlarınız incelendi diye mesaj gidiyor dedi. yapamadım. ben bir iki tel son aramalarını sildim baaktım bir haftadır oda silmemeye başladı heralde mesaj yerine ulaştı.
birde gereksiz yere evham yapıyorum galiba ne bilim