Kocamın telefonu

Benim kuzenim de telefonunda mesaj,arama kaydı tutmaz.Mail adresinde de öyle sosyal paylaşım sitesinde de... "Neden siliyorsun?" dediğim de "Sevmiyorum gözüme çok kalabalık geliyor" der :KK14: huyu böyle yani ama ne bileyim ben de sizin yerinizde olsam eşimden şüphelenirim yine de. "Neden siliyor ki" :KK12:

Ne yani siliyosa bisimi karistiriyor arkadas ne kadar suphecisin kendine hayati boyle zindan edersin benim esimde siler bende silerim telefon karisikmis gibivgelir bana odacsikilincca siler hicde boyle bisibgelmemistir aklima nasil bi dunyaniz var yahu

Naptin baktin mi telime ?
Var mi bi gelişme

cnm vodafone olan hattından şifre aldım. turkcell den alamadım. bakmaya cesaret edemedim bazı arkadaşlar telefone arama kayıtlarınız incelendi diye mesaj gidiyor dedi. yapamadım. ben bir iki tel son aramalarını sildim baaktım bir haftadır oda silmemeye başladı heralde mesaj yerine ulaştı.

birde gereksiz yere evham yapıyorum galiba ne bilim

Sen içini ferah tut. Inancini zedeleme ve güven. Suistimal ederse de inan kendi kaybı olur zaten.

aynen cnm kendi kaybeder. zaten diğer mesajlarımda da bahsettiğim gibi hiçbir yanlışını görmedim. bana eve çocuğa çok düşkün ama aldatılanları görünce insan acaba diyor. ama şu günlerde daha rahatım.

yorumun için sağol cnm Allah kimsenin aile huzurunu bozmasın

Evet kızlar son günlerde iyice taktığım konu kocamın telefonu. Eşim yıllardır böyleydi ama nedenini bir türlü bulamıyorum. telefonunun son arama kayıtlarını ve mesajlarını durmadan siliyor. Buna anlama veremiyorum.

birkaç kez tartıştık . bişi yok dedi. sevmiyorum durmasını son aramaların dedi. niye karıştıyorsun. ben seninkini karıştırıyormuyum fln dedi. Ama böyle son aramalarını sildikçe daha cazip geliyor. meraklanıyorum. ne yapmam lazım . sizce neden siliyor olabilir.
canım konunu yeni görüyorum.
Ben de kendimden örnek vereyim. Şu akıllı telefonlar çıktığından beri tele istemsiz değince bir kaç kez istemediğim kişileri aramış oldum ve kızım telle oynarken son konuştuklarımdan iş bağlantılı kişileri aradı. ben de o zaman bu zaman mümkün mertebe konuştuğum numaraları kayıtta tutmuyorum. Akşam eve gitmeden silmeye çalışıyorum.
başka canını sıkan bir şey var mı?

canım konunu yeni görüyorum.
Ben de kendimden örnek vereyim. Şu akıllı telefonlar çıktığından beri tele istemsiz değince bir kaç kez istemediğim kişileri aramış oldum ve kızım telle oynarken son konuştuklarımdan iş bağlantılı kişileri aradı. ben de o zaman bu zaman mümkün mertebe konuştuğum numaraları kayıtta tutmuyorum. Akşam eve gitmeden silmeye çalışıyorum.
başka canını sıkan bir şey var mı?

teşekkür ederim:KK15: yok

cnm vodafone olan hattından şifre aldım. turkcell den alamadım. bakmaya cesaret edemedim bazı arkadaşlar telefone arama kayıtlarınız incelendi diye mesaj gidiyor dedi. yapamadım. ben bir iki tel son aramalarını sildim baaktım bir haftadır oda silmemeye başladı heralde mesaj yerine ulaştı.

birde gereksiz yere evham yapıyorum galiba ne bilim
telefon hızını yavaşlatıyor fazla mesaj resim kayıt, o yüzden de siliyor olabilir ayrıca tek başına bu bir şüphe konusu olmamalı biraz uzaklaşıp resme öyle tüm bak...

Back
X