pes diyorum nasıl bir çıkarımdır bu el insafYok yok bildiğin sallıyor. Bu konuda 1,5 yıldır SALAK diye kayıtlıyım yazmış ki şöyle bir düşündüğümüzde adam haklı, diğer konuda evleneli 1 yıl oldu yazmış.
Kocam beni telefonuna salak diye kaydetmiş...ben arayınca SLK çıkıyor...bu ne dedim salaksın ondan yazdıım beni kızdırıyorsun unutmayayım diye yazdım diyor...kaç kere rica ettim uyardım çıkar dedim insan karısını böyle kaydeder mi dedim değiştirmiyor ne yapsam bilemiyorum buyuk saygısızlık boşanayım desem boşanacak kadar buyuk bir olay değil sussam susulacak birşey değil akıl istiyorum
Ama ben gerçekten şaşırdım tabi :)) sizin üyeliğe bakınca şimdi baya eski olduğunu gördüm ben yeniyim buralarda ondan yeni yeni öğreniyorum da :))
Bende kazen erkek olduğunu bu konuda öğrendim kimse şaşırmayınca bi ben bilmiyorum sandım...Ben de aynı şaşkınlığı az önce başka bir konuya bakarken yaşadım hala da atlattığım söylenemez aslında :)
İyi bari yalnız değilmişim :)Bende kazen erkek olduğunu bu konuda öğrendim kimse şaşırmayınca bi ben bilmiyorum sandım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?