kocamın telefonunda salak diye kayıtlıyım

P
Yok yok bildiğin sallıyor. Bu konuda 1,5 yıldır SALAK diye kayıtlıyım yazmış ki şöyle bir düşündüğümüzde adam haklı, diğer konuda evleneli 1 yıl oldu yazmış.
pes diyorum nasıl bir çıkarımdır bu el insaf

aynı IP'den aynı saatlerde bağlanıp, aynı konuya mesaj yazmak pek tesadüf olamaz gibi geliyor bana da...

bence hem kendi telefonunuzdan hem de eşinizin telefonundan aramaları engelleyin.... ne siz aradığınızda onun telefonunda SLK arıyor diye çıksın.... nede o aramak istediğinde SLK aranıyor çıksın... eşinize de tavrınızı bu şekilde koyun... ya düzeltirsin.... yada SLK olarak beni arayamazsın diyin.... siz onu aramayın... oda bir iki gün sizi aramaya çalıştığında ulaşamasın da görsün....

Madem konuşman işeyaramiyor al telefonun sil adını yerine "canım karıcım" yaz .

Alır o teli kırardım bi de 1,5 senedir böyle kaytlısınız yani adam bi an sinirle yaptığı bişey olsa değiştirdi şimdiye kadar böyle adamlar herseyi hakediyor

bu adamları uzaylılarmı kaçırıyor noluyor ya herkesin kocası ayrı bir tür:S

Evlilikte olmazsa olmaz dediğimiz niteliklerden biri olan "saygı" kavramı kuş olup uçmuş...

Bende onu başka bişe yazıp kaydederdim.Ve takmazsım onu..Ne halı varsa gorsun.

salak diye kaydedeni salak aşkım diye kaydedeni aşkım diye kaydedeceksin olcak bitcek karşılıklı bunlar kazen beyi ilk öğrendiğimde bende şaşırmıştım

Şu karaktersiz koca konuşmalarını gördükçe evlilikten soğuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…