Cuk diye oturdu gercektenMadem öyle , Ben de eşimi ÖKÜZ diye kaydederim.
Sen de onu öküz veya gerizekalı diye kaydet. Ya da onun gibi salak yaz.Fake diyen arkadaşıma cevap malesef böyle şeyler olabiliyor,kaç kere söyledim rica ettim değiştirmedi küskünlük sonrası koymuştu yaklaşık bir buçuk yıldır böyle.
Şaka değil gerçek
Fake diyen arkadaşıma cevap malesef böyle şeyler olabiliyor,kaç kere söyledim rica ettim değiştirmedi küskünlük sonrası koymuştu yaklaşık bir buçuk yıldır böyle.
2. Üyelik olduğu için banlandı.ana konu sahibi banlanmış hemde sadece 2 mesajı var..sahte konu muydu acaba salak yerine konulanlarda bizler miydik acep?
Bence eşiniz bu yaptığı sizi sinir etmeye devam ettikçe vazgeçmiyecek gibi.
Yani o çok önemsemiyor heralde bu ayıbını.
Ben sanırım hiç üşenmeden onun telefonuna kendi numaramı hergün farklı farklı güzel şeyler ile kaydederdim ,biricik sevgilin,tek aşkın...vb...
Bu arada telefon deyince aklıma geldi bende eski eşime kızınca birkaç kez onun telefonunun zil sesini değiştirip şöyle hoppala-yallah,eller havaya bir melodi yüklemiştim.
Tam ciddi bir görüşmede,toplantı da çaldığında(iş nedeniyle teli kapatamıyor)tüm dikkat ve ciddiyet kaybolur,görüşmenin havası bozulur ya...Ama o buna çok gülerdi...Yalnız eski eş yani önerebileceğim bir taktik değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?