kocamın telefonunda salak diye kayıtlıyım

ne ayıp ya

sende salakla evlenen avanak diye kaydet onu o zaman,karısına salak diyen bi adam avanağın önde gidenidir.

Bu nasıl bişeydir ya...Ne diyeceğimi şaşırdım...Sessiz kalıp hiç tepki vermeyin...Soğuk ve mesafeli olun...

Aklıma amcam geldi yengeme sinirlenmiş yengemin teldeki bütün no silmiş.yengem çok muzevazi kibardır,onu sinirlendirmek için kendini büyük harfle herşeyimmm die yengemin annesini anam olacak avrat,bababsını babam olacak herif die kaydetmiş tabi tel çalınca yengem kendi telinde görünce bunları çıldırdı baı erkekler sırf sinir etmek için yapabiliyor

Sende onu paçalı güvercin diye kaydet.. dengesiz bir kocaya sahipsin, hırsını oradan çıkartmış demek..

sen sipastik diye kaydet.

Fake diyen arkadaşıma cevap malesef böyle şeyler olabiliyor,kaç kere söyledim rica ettim değiştirmedi küskünlük sonrası koymuştu yaklaşık bir buçuk yıldır böyle.

Fake diyen arkadaşıma cevap malesef böyle şeyler olabiliyor,kaç kere söyledim rica ettim değiştirmedi küskünlük sonrası koymuştu yaklaşık bir buçuk yıldır böyle.
Sen de onu öküz veya gerizekalı diye kaydet. Ya da onun gibi salak yaz.

Sen de onu MAL diye kaydet o zaman. Sorarsa "malsın ya unutmayayım ona göre konuşayım" dersin.

ana konu sahibi banlanmış hemde sadece 2 mesajı var..sahte konu muydu acaba salak yerine konulanlarda bizler miydik acep?

Bence eşiniz bu yaptığı sizi sinir etmeye devam ettikçe vazgeçmiyecek gibi.
Yani o çok önemsemiyor heralde bu ayıbını.
Ben sanırım hiç üşenmeden onun telefonuna kendi numaramı hergün farklı farklı güzel şeyler ile kaydederdim ,biricik sevgilin,tek aşkın...vb...

Bu arada telefon deyince aklıma geldi bende eski eşime kızınca birkaç kez onun telefonunun zil sesini değiştirip şöyle hoppala-yallah,eller havaya bir melodi yüklemiştim.
Tam ciddi bir görüşmede,toplantı da çaldığında(iş nedeniyle teli kapatamıyor)tüm dikkat ve ciddiyet kaybolur,görüşmenin havası bozulur ya...Ama o buna çok gülerdi...Yalnız eski eş yani önerebileceğim bir taktik değil

ahahahaa
cok tatlı anlatmıssınız,
gerek biricik sevgili onerileri,
gerekse hoppala yallah eller havaya sarkılarınız

Neden sinir ettinki kendini , sana oyle dedigi an ..

Sende onu OKUZ diye kayit rtseydin , öküzsün ya boylelikle unutmam deseydin.

1 buçuk yıldır öyle kayıtlıysan bence bu konu gayet de boşanmalık bi konu..
saygısız herif...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…