Merhaba uzun da olsa okuyun lutfen. Benim esim o kadar cok yalan konusdu ki artik guvenim yok. Artik sanki hastalik hali gibi. Defalarca soz verdi, yemin etti yine ayni. Ramazanda Kadir gecesinde dedimki gel tovbe et bir daha yalan soyleme. Tamam dedi ve tovbe etti. O gunden yalan gormedim ama 1 hafta once dediki bir is var insaat isi 15 gunde bir parayi aliyorsun. Neyse bu o işe sabah gidib aksam geliyor 1 haftadir. Eşim önceden oto yikamada calisiyordu. Bana dün bir çüphe geldi ve oto yikamaya gittim ki esim orada. Sinirden delirdim "nasıl yalan söylersin, tövbe boxarsın" falan. Yeminler etti ki ordaki işimden bayram olduğu için gunun yarisindan gonderdiler bende buraya geldim 3-5 para kazanayim diye. Dedimki gece yanimda ara o işe birlikte gittigin adami iş hakkında birşeyler sor ben duyayim. Aksam geldi aradi o ise gittigi adami sordu ki yarin butun gun mu is olacak yoksa bugünkü gibi yarım günmü olacak? Oda ordan dediki 100% bütün gün iş olacak. Yani ben duyayim diye öyle sordu eşim. Bugun de dedimki gittigin is yerini telefonla cek getir tamam dedi. Sabah cikti biraz geçti vana mesajla yazdiki o işte malzemeler alinacak diye bugun is yok. Yine kafamda suphe. Ben foto çek getir dedim diye mi yalan uyduruyor acaba? Aradim, kac kere soyledim yalan atiyorsun artik ama hep direniyor dogru dedigine. Inansam mi yoksa yalan mi sizce? Ortaya nasil koyabilirim yalan ya gercek oldugunu? Şüphe beynimi bitiriyor