Kocamın yalanları

Çok doğru bi karar vermişsiniz.. Allah yolunuzu açık etsin.. o insandan bozmalara da diycek lafım çok da.. yok..
Hayatta en nefret ettigim sey yalandir. Düsunun, evlendigimizda kankasi oldugunu idda ettiği o kizla bana asla bir daha gorusmeyecegine dair, ziyaret icin gittigimiz tarihi bir cami de yemin etti. Ben de inandim.
Sonra, o gun cumaydi. Ve cuma namazina gitmek istedigini soyledi. Ben de dısarda bekledim. Herkes namazdan cikti, bu cikmadi. Ben de basina bir sey mi geldi acaba dedim. Iceri bir girdim. Mesaj yaziyor birilerine. Gizlice yaklasitim ve baktim ve şokkk oldum. O kiza yani 1 saat once cami de bir daha asla gorusmeyecegim dedigi kizla mesajlasiyor ve gayet arkadaşca.

Üzülme hiç sukret ve bu adamla bi ömür heba etmeyecegine sevin. Gozunden dokulen 1 damla yaşa kurban olsun pis herif....

Üzülerek boşanmanın çok doğru olacağını düşünüyorum. Seni asla haketmiyor. Yazık binlerce kadın bu gibi insanların ihanetlerine kurban gidiyorlar. Hayatım güçlü ol senin saçların yerine başkası gelir ama karakter değişmez ve sen böyle karaktersiz insanlarla vaktini boşa harcama.

Nasi yeni fark ediosun bunlari bu kadar mi yumdun gözünü. Bu kadar mi guveniodun. O mu yapiodu hesaplari hep. Resmen soymus dolandirmis seni yillarca tobe yarabbi
Ben acayip saf bir insanimdir. Cok seversem cok guvenirsem koşulsuz guveniyorum. Ilk 3 sene hep o yapti ben maaaimin yarisini gonderdim ona. 2013 te ev alalim diye baski yaptim. Cunku bir terslik vardi ortada. Bana yapamayacagimizi cok zorlanacagimizi, saatini akvaryumunu satmasi gerektigini soyledi( evi aldiktan sonra daha buyuk bir akvaryum ve 2 saat aldi kaliteli markadan) Ama cok direttim almak icin ve kerdiye girdik. Yoksa odedigimiz kredi parasi da gidecekti bir yerlere. Yani 2013 aonrasi o bana para gonderdi ve ben yaptim harcamalari.

Cok icim aciyarak daha dogrusu kizimin psikolojisinin etkilenmesini goz onune alarak bu karari verecegim. Ben alopesi hastasi oldugum.icin kizimda da üzuntuden cikabilir diye cok korkuyorum.

Bu adam size yalnızlık ve mutsuzluktan başka bir şey vermemiş. Gerçekten bu adamla devam etmek zorunda mısınız? Kendi başınıza bile bu kadar yalnız ve sevgisiz olmazsınız. Umarım her şey sizin için daha güzel olur.

Kesinlikle ve benim yerimde baska biri olsa, bu kadar umursamazliga sevgisizlige karşin cok yanlis yollara bile gidebilirdi. Bunu ona da soyledim kac kere. Ama hic bir sekilde umurunda degil

güçlü olun
boşanmak istiyorsanız haklısınız
size haksızlık etmiş eşiniz ve bence sizi haketmiyor

Bu kankasiyla evlenseymis emin olun bu defer sizle yazisirdi. Adam aldatmayi seviyor.karakter yoksunu!

Sahtekar herif

Cok icim aciyarak daha dogrusu kizimin psikolojisinin etkilenmesini goz onune alarak bu karari verecegim. Ben alopesi hastasi oldugum.icin kizimda da üzuntuden cikabilir diye cok korkuyorum.
Hayatım birkaç yıla kadar kızında artık bunlara aklının erecegı bir yaşa gelecek. Ve maalesef evli kaldigin sürece bu sorun büyüyerek devam edecek işte o zaman kızın daha çok üzülecektir. Korkularını anlıyorum ama bunu engellemek için biraz daha fedakarlık yapman gerekecek emin ol. Sen annelik duygusunun doruklarını yaşıyorsun şu an. Kızının hastalanmaması için elinden geleni yapacağına eminim. Ve son olarak şunu eklemek istiyorum yalanlar belki affedilir ama hastalık ile dalga geçilmesi yahut insanın yüzüne sürekli vurulması karaktersizliğin göstergesinden başka birşey değil. Buna katlanmak zorunda değilsin henüz çok gençsin kızın ile önünde çok güzel günler var.

Kesinlikle ve benim yerimde baska biri olsa, bu kadar umursamazliga sevgisizlige karşin cok yanlis yollara bile gidebilirdi. Bunu ona da soyledim kac kere. Ama hic bir sekilde umurunda degil

%90. Kadinlar ilgisizlikten aldatır. Karsidaki umursamıyorsa kiskanmiyorsa koruyup kollamiyorsa %90 aldatir. Ya da aklindan geçirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…