- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Psikoljik yardim aliyorum ilacta kullaniyorum diger konular cocuklarla iliskilerim filan duzelme yolunda..eskiye nazaran yolunda hersey.. bu konuda cok baska hakli oldugumu dusunuyorumSon mevzunuza bir şey diyemem de bence bir psikolojik yardım almalısın canım..konularının nerdeyse tamamı ev hayatını yaşamını şikayet üzerine..ki mutsuz kadın mutsuz aile mutsuz koca sonu hayıra çıksın.
Bu mevzuda haklısın zaten..çocuk bu duşe kalka buyur..sakınan gözede çöp batar bu kadar çocuklara düşerse kendi kendine nazar edecek farkında değil eşin..ama tepkiler çok uç.Psikoljik yardim aliyorum ilacta kullaniyorum diger konular cocuklarla iliskilerim filan duzelme yolunda..eskiye nazaran yolunda hersey.. bu konuda cok baska hakli oldugumu dusunuyorum
Suan calisma durumum yok cocuklara bakcak kimse yok buyugu etude versem kucuk 1,5 yasinda o nolcak zaten isim geregi vardiya var ve gece calismami esim istemiyorSen çalışmalısın bence çocuklardan da evden de bunalmışsın eşin sadece bu olay için bağırmadı bence, birikimi kusmuş
Suan calisma durumum yok cocuklara bakcak kimse yok buyugu etude versem kucuk 1,5 yasinda o nolcak zaten isim geregi vardiya var ve gece calismami esim istemiyor
Esimle aramiz cok iyidor o sakindir bende ustune duser ilgiyle sevgiyle yaklasirim dun bu olaya kadar iyiydik
Tuhaff bi algi sizdeki neyin havasini aticam ki adam cemkirdi bende sinirlendim icimi doktum kisa oz hepsi buBen sanki hava atar gibi yazmanizi anlayamiyorum, konunuz cozum degil de bakin ben kendimi ezdirmiyorum gununu gosteriyorum der gibi...neyse...
Bence ailenize gitmekle abartiyorsunuz, aksam oturup konusun yaptiginin yanlis oldugunu.
Yaşadığınız sorunlarda hep annenizin evine giderseniz bu ediniziiçin alışılmış bir durum olmaz mı? Yani anne evi sorundan kaçma yeri olmamalı bence. Eşiniz öfkesini kontrol edememis evet yüklenmiş size. Yani çocuk bu düşecek kanatacak morartacak Allah canlarına sağlık versin ama düşe kalka büyüyecekler çok abartmis. Ama siz de uzatmayın yaptığından darildiginizi belli edin tavrinizi koruyun yeterli bence. Sürekli ben annemin evine gidiyorum muhabbeti de sıkar insanı. Bence siz bugün bi yerlere gidin kafanızı dağıtın aksama daha salim kafa olursunuz
Evet basladi artik herseyden az da olsa yiyo ama emmeyede devam ediyoUfak ek gıdaya başladı mı artık
Evet basladi artik herseyden az da olsa yiyo ama emmeyede devam ediyo
Annemin evine daha ince gitmis bunu huy edinmis biri degilim sorun dun sinirlenmesi degil zaten dun uzatmadim gittim yattim cevap bile vermedim ne zaman cocuklar dusse aglasa cok yukleniyo bana arti birgun once ben yemek hazirlarken ona biraktik kendide dusurdu 5 dk da kafasini morartti ben sadece bak bide bana dersin demekki dusebiliyomus bir anda dedim yani bende insanim buda cocuk bunu anlamasi lazim her cocuk dusunce ayni tepkilerden vazgecmesi icin hatasini anlasin istiyorumYaşadığınız sorunlarda hep annenizin evine giderseniz bu ediniziiçin alışılmış bir durum olmaz mı? Yani anne evi sorundan kaçma yeri olmamalı bence. Eşiniz öfkesini kontrol edememis evet yüklenmiş size. Yani çocuk bu düşecek kanatacak morartacak Allah canlarına sağlık versin ama düşe kalka büyüyecekler çok abartmis. Ama siz de uzatmayın yaptığından darildiginizi belli edin tavrinizi koruyun yeterli bence. Sürekli ben annemin evine gidiyorum muhabbeti de sıkar insanı. Bence siz bugün bi yerlere gidin kafanızı dağıtın aksama daha salim kafa olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?