kocamin yaptigi hayvanlik !!!

bigunmutlaka

;)
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
3.494
2.755
133
36
Simdi basta kendimle ilgili bilgi veriyim ki neden bu kadar sinirlendigimi anlayin
Ben 7 yillik evliyim ve asla kendime ufacik yuksek sesle bisey demesine bagirmasina bile musade etmedim ona bu konuda hic taviz vermedim bana hakaretmis bagirmaymis terslemeymis yapmaz cunku fazlasiyla karsilik verir vok buyuturum yani kendime laf ettirmem oda bunu bilir
Gelelim konuya dun esim buyuk kizima ders yaptiriyodu bende icerde 1 bucuk yasindaki kizima bakiyodum cocuk susadi bende mutfaga suyu almaya giderken arkami donmemle parkeye yuz ustu dustu esim bir hışım geldi ama delirmis gibiydi ( cok sakin bi adam olan esim cocuklar dusunce kafayi yemis gibi deli dana gibi oluyo) kostu cocugun yanina..yumrugunu sıktı basladi bagirmaya allah hepinizin belasini versin sen ne lanet bi insansin niye kucagindan birakiyon ben zaten oburuyle ilgileniyom bi bebege bakamiyon mu vs... vs... ama uzattida uzatti nasil bagriyo gorsen cinnet geciriyo dersin daha komigi dusen kizim memeye tuttum sustu hemen..bizim deli dana koltuklari itekliyo bi o yana bi yana kosusturuyo :) saka gibi sinirden guluyorum
Cocuklar her dustugunde sinirlenir surat asar bid bid soylenir ama dun aksam iyice abartti ki ben hayatta sessiz kalamam abinda annemgile gitcektim yada satascaktim ama cocuk kucagimda uyudu sabahta okul var dedim agzimdan donusu olmayan bisey cikmadan yatiyim gittim kizimin odasinda yattim
Sabah oldu...normalde ozur diler abarttim sinirden ne dedigimi bilemedim filan der
Dun bu olaylar olmadan is yerine gotursun diye borek yapmistim unutmasin diyede dis kapinin koluna asmistim baktim bu sabah bana hala tripli konusmuyo..hem suclu hem guclu
Hic bisey demeden acti kapiyo gidiyo poseti alsana dedim istemiyom demez mi artik koptum bende
Insanliktan cikma senin icin yaptik iste dedim iyi ver dedi aldi borekleri eline..bende tam kapiyi kapatirken tüü yaziklar olsun sana dedim oda sana yaziklar olsun dedi ve gitti
Suan sinirden köpuruyorum alamadim hirsimi! Ne yapiyim mesaj attim
Asil lanet senmissin sen once insan gibi davranip adam ol ben gidiyorum cok arican beni yazdim daha tık yok
Gitcem aksam annemgile basta taviz verip altan aliyim aman huzurum kacmasin deyince adamlar anlamiyo bastan bilecek boyle yaparsam bu bu olur diyecek ki insan olsun bakalim nolcak aksam gelir annemgile...isterse gelmesin zaten evime cocuklarima ona kendimi feda etmisim kendime bi saat bile ayiramiyorum uykusuz yorgun deli gibi kosturuyorum bide karsiligi bu mu olacak hiiiiccc kusura bakmasin herkes ofkesini kontrol etsin haddini bilsin!!!

Esin çok abartmis tamam ama bence sende şuanda çok abartiyosun böyle ufak sorunlarda dahi annenin evine gidiyosan evliliginiz rayına oturmamis demektir bi kaç gün mesafe koy ama anneninide telaslandirma boşuna bana buyutulecek bişey yok gibi geldi klasik erkek modeli...

Psikoljik yardim aliyorum ilacta kullaniyorum diger konular cocuklarla iliskilerim filan duzelme yolunda..eskiye nazaran yolunda hersey.. bu konuda cok baska hakli oldugumu dusunuyorum

Psikoljik yardim aliyorum ilacta kullaniyorum diger konular cocuklarla iliskilerim filan duzelme yolunda..eskiye nazaran yolunda hersey.. bu konuda cok baska hakli oldugumu dusunuyorum
Bu mevzuda haklısın zaten..çocuk bu duşe kalka buyur..sakınan gözede çöp batar bu kadar çocuklara düşerse kendi kendine nazar edecek farkında değil eşin..ama tepkiler çok uç.

Sen çalışmalısın bence çocuklardan da evden de bunalmışsın eşin sadece bu olay için bağırmadı bence, birikimi kusmuş
Suan calisma durumum yok cocuklara bakcak kimse yok buyugu etude versem kucuk 1,5 yasinda o nolcak zaten isim geregi vardiya var ve gece calismami esim istemiyor
Esimle aramiz cok iyidor o sakindir bende ustune duser ilgiyle sevgiyle yaklasirim dun bu olaya kadar iyiydik

Yaşadığınız sorunlarda hep annenizin evine giderseniz bu ediniziiçin alışılmış bir durum olmaz mı? Yani anne evi sorundan kaçma yeri olmamalı bence. Eşiniz öfkesini kontrol edememis evet yüklenmiş size. Yani çocuk bu düşecek kanatacak morartacak Allah canlarına sağlık versin ama düşe kalka büyüyecekler çok abartmis. Ama siz de uzatmayın yaptığından darildiginizi belli edin tavrinizi koruyun yeterli bence. Sürekli ben annemin evine gidiyorum muhabbeti de sıkar insanı. Bence siz bugün bi yerlere gidin kafanızı dağıtın aksama daha salim kafa olursunuz

Ufak ek gıdaya başladı mı artık

Ben sanki hava atar gibi yazmanizi anlayamiyorum, konunuz cozum degil de bakin ben kendimi ezdirmiyorum gununu gosteriyorum der gibi...neyse...
Bence ailenize gitmekle abartiyorsunuz, aksam oturup konusun yaptiginin yanlis oldugunu.
Tuhaff bi algi sizdeki neyin havasini aticam ki adam cemkirdi bende sinirlendim icimi doktum kisa oz hepsi bu

Katılıyorum, 3.kişiler asla dahil olmamalı ilişkiye,ne zaman boşanıyorum dersin çıkar gidersin

Evet basladi artik herseyden az da olsa yiyo ama emmeyede devam ediyo

Maşallah, akranlar benim oğlumla

Bir de ben şeyi yanlış buldum adama böreği al dedin aldı daha arkasından niye laf söyledin ki kapı ağzında, çıkıp gitseydi, evden de gitme, bunun yolu bu olmasın

Bu ne be lanetler havada ucusuyor. Esiniz anormal tamam da sizin tavirlariniz daha da anormal. Yazının sonunda şaka yaptım filan demenizi bekledim. Saka degilmis ama yinede guldurdunuz Ufacık mesele boşanmaya kadar gitmiş. Bence esiniz sizin tavriniza alışmış o yüzden cevap vermedi. Sakinlesince konusursunuz.

eşinde çok gergin sende çok gerginsin..arada sen arada eşin alttan almalı..çocuklarına değer veriyor ama bu işi çok abartıyor..çocuk bu düşçek ağlıcak gülcek...sakince konuşun..gerekirse destek alın..

Annemin evine daha ince gitmis bunu huy edinmis biri degilim sorun dun sinirlenmesi degil zaten dun uzatmadim gittim yattim cevap bile vermedim ne zaman cocuklar dusse aglasa cok yukleniyo bana arti birgun once ben yemek hazirlarken ona biraktik kendide dusurdu 5 dk da kafasini morartti ben sadece bak bide bana dersin demekki dusebiliyomus bir anda dedim yani bende insanim buda cocuk bunu anlamasi lazim her cocuk dusunce ayni tepkilerden vazgecmesi icin hatasini anlasin istiyorum

Kendinizi savunmaniz ve bu konularda taviz vermemiz benimnhosuma gitti yumruk yapmis elini sıkmis o el kalkarsa zor iner aliskanlik yapar hakaretlerde ayni sekilde ben dogru yaptiniz derim ve evet bunalmissiniz normal cok kosusturuyorsunuz ama tavriniz bende dogru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…