- 21 Mart 2015
- 567
- 1.263
- 33
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Kizim sabahci odevde hic bir zaman aksama kalmaz babasiyla okuma calisiyolardi ona yapabildiklerini gostermek istedi adama zaten bisey kalmiyo ve o geldikten 1 saat sonra cocuklarin ikiside uyuyobutun bunlar birikim sonucu bence
cocugun odevlerı aksama kalmamalı hep aynı seyı yazıyorum koca gunduz neden yapmıyor odevlerı
aksam adamıda bı rahatlatmak lazım oda calısıyor sonucta
kafana takma bence börekleride kafasına patlatsaydın ben olsam mesela o boreklerı oradan alırdım sahsenKizim sabahci odevde hic bir zaman aksama kalmaz babasiyla okuma calisiyolardi ona yapabildiklerini gostermek istedi adama zaten bisey kalmiyo ve o geldikten 1 saat sonra cocuklarin ikiside uyuyo
Son 10 gundur hersey daha yolunda daha sakin daha huzurluydu ama cocuklarin dusmesi konusunda bu kadar abartili tepkisi patlamama sebep oldu
Cok haklisin herkesi memnun etme cabasi var bende..bide karsiligina bakSen burda adamin tek yonunu anlatiosun insanlar da hemen karaliyo. Sonra savunnak zorunda kaliosun bi de üstüne :)
Tabiki de haklısın. Ama adama baya taviz verilmis bence cok şımarmis. Birak yemezse yemesin ac kendin ye. O seni bu kadar dusunmezdi sen oyle davranmis olsan.
Ya cocuklarla arada derede sirf o ise gotururum yaparsan iyi olur dedi diye ugrastim birde unutur diye kapinin koluna astim iste cok onemseyip ustune dusunce boyle oluyo demekkikafana takma bence börekleride kafasına patlatsaydın ben olsam mesela o boreklerı oradan alırdım sahsen
bıde borekmı verıcem
:) simdik soyle oldu ben boregi giderken alir diye bekledim sirf onun ise goturmesi icin yaptim cunku..oda hala trip yapip istemiyorum dedi diye yaziklar olsun dedimO çocuk eşinle beraberken de düşebilirdi
Zaten çocuk bu düşe kalka büyür
Her konuda böyle büyük tepkileri varsa tedavi görsün
Böreği al deyip ardına yazıklar olsun demen de kusura bakma ama komik geldi
Ben kırgınsan böreği al bile demem, görmüş sonuçta. Sen hem diyosun alınca da yazıklar olsunu niye yapıştırıyosun tezat olmuş o da altta kalmayayım derken aynı şekilde karşılık vermiş
Her tartışmada annene gider misin ?
Aman derim içimden almıyosa almasın yapanda kabahat kendim yerim bi güzel:) simdik soyle oldu ben boregi giderken alir diye bekledim sirf onun ise goturmesi icin yaptim cunku..oda hala trip yapip istemiyorum dedi diye yaziklar olsun dedim
Annemede gitmek hic huyum degil sadece aksam gelince beni evde goremesin istedim
Ay cok hossun icten bi guldum sayende:) dogru diyosun keske oyle deseydimAman derim içimden almıyosa almasın yapanda kabahat kendim yerim bi güzel
Al diye ısrar etmem
Ama sen börek için mi yazıklar olsun dedin sanki tümden sana da seni tanıdığıma da yazıklar olsun gibi anlaşılıyo ( :
Nankör börek istedin yaptık bi de trip mi atıyosun deseydin bari
Ben biraz fazla gamsızım herhalde yemeyenin böreğini yerler derimAy cok hossun icten bi guldum sayende:) dogru diyosun keske oyle deseydim
Kocanızın yaptığı hayvanlık ise sizin söyledikleriniz ne?Simdi basta kendimle ilgili bilgi veriyim ki neden bu kadar sinirlendigimi anlayin
Ben 7 yillik evliyim ve asla kendime ufacik yuksek sesle bisey demesine bagirmasina bile musade etmedim ona bu konuda hic taviz vermedim bana hakaretmis bagirmaymis terslemeymis yapmaz cunku fazlasiyla karsilik verir vok buyuturum yani kendime laf ettirmem oda bunu bilir
Gelelim konuya dun esim buyuk kizima ders yaptiriyodu bende icerde 1 bucuk yasindaki kizima bakiyodum cocuk susadi bende mutfaga suyu almaya giderken arkami donmemle parkeye yuz ustu dustu esim bir hışım geldi ama delirmis gibiydi ( cok sakin bi adam olan esim cocuklar dusunce kafayi yemis gibi deli dana gibi oluyo) kostu cocugun yanina..yumrugunu sıktı basladi bagirmaya allah hepinizin belasini versin sen ne lanet bi insansin niye kucagindan birakiyon ben zaten oburuyle ilgileniyom bi bebege bakamiyon mu vs... vs... ama uzattida uzatti nasil bagriyo gorsen cinnet geciriyo dersin daha komigi dusen kizim memeye tuttum sustu hemen..bizim deli dana koltuklari itekliyo bi o yana bi yana kosusturuyo :) saka gibi sinirden guluyorum
Cocuklar her dustugunde sinirlenir surat asar bid bid soylenir ama dun aksam iyice abartti ki ben hayatta sessiz kalamam abinda annemgile gitcektim yada satascaktim ama cocuk kucagimda uyudu sabahta okul var dedim agzimdan donusu olmayan bisey cikmadan yatiyim gittim kizimin odasinda yattim
Sabah oldu...normalde ozur diler abarttim sinirden ne dedigimi bilemedim filan der
Dun bu olaylar olmadan is yerine gotursun diye borek yapmistim unutmasin diyede dis kapinin koluna asmistim baktim bu sabah bana hala tripli konusmuyo..hem suclu hem guclu
Hic bisey demeden acti kapiyo gidiyo poseti alsana dedim istemiyom demez mi artik koptum bende
Insanliktan cikma senin icin yaptik iste dedim iyi ver dedi aldi borekleri eline..bende tam kapiyi kapatirken tüü yaziklar olsun sana dedim oda sana yaziklar olsun dedi ve gitti
Suan sinirden köpuruyorum alamadim hirsimi! Ne yapiyim mesaj attim
Asil lanet senmissin sen once insan gibi davranip adam ol ben gidiyorum cok arican beni yazdim daha tık yok
Gitcem aksam annemgile basta taviz verip altan aliyim aman huzurum kacmasin deyince adamlar anlamiyo bastan bilecek boyle yaparsam bu bu olur diyecek ki insan olsun bakalim nolcak aksam gelir annemgile...isterse gelmesin zaten evime cocuklarima ona kendimi feda etmisim kendime bi saat bile ayiramiyorum uykusuz yorgun deli gibi kosturuyorum bide karsiligi bu mu olacak hiiiiccc kusura bakmasin herkes ofkesini kontrol etsin haddini bilsin!!!
Benimki etkiye tepki..sessiz kalamamak lafini iade etmek..Kocanızın yaptığı hayvanlık ise sizin söyledikleriniz ne?
Böyle tepki olmaz.Benimki etkiye tepki..sessiz kalamamak lafini iade etmek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?