kocamin yaptigi hayvanlik !!!

Hem kendime asla laf söyletmedim 7 senelik evliliğimde demişsiniz,hem her zaman sabah özür dilerdi ağzımdan çıkanı duymadım diye yazmışsınız.İlişkiniz sizi ilgilendirir ama çizmeye çalıştığınız saygısızlığa tahammül edemeyen kendini ezdirmeyen profil yok sizde.

O çocuk eşinle beraberken de düşebilirdi
Zaten çocuk bu düşe kalka büyür
Her konuda böyle büyük tepkileri varsa tedavi görsün
Böreği al deyip ardına yazıklar olsun demen de kusura bakma ama komik geldi
Ben kırgınsan böreği al bile demem, görmüş sonuçta. Sen hem diyosun alınca da yazıklar olsunu niye yapıştırıyosun tezat olmuş o da altta kalmayayım derken aynı şekilde karşılık vermiş
Her tartışmada annene gider misin ?

butun bunlar birikim sonucu bence
cocugun odevlerı aksama kalmamalı hep aynı seyı yazıyorum koca gunduz neden yapmıyor odevlerı
aksam adamıda bı rahatlatmak lazım oda calısıyor sonucta

Sen burda adamin tek yonunu anlatiosun insanlar da hemen karaliyo. Sonra savunnak zorunda kaliosun bi de üstüne :)

Tabiki de haklısın. Ama adama baya taviz verilmis bence cok şımarmis. Birak yemezse yemesin ac kendin ye. O seni bu kadar dusunmezdi sen oyle davranmis olsan.

7 senelik evlilikte istemeden seste yukselir,tartisma da yasanir.Karsinizdaki dusmaniniz degil kocaniz.Yok hayvanlik yok cemkirdi.O da bela okumuş ayip yapmissiniz karsilikli.Adam cocuklarina hassas demekki.Herkesin sevmedigimiz huylari olabilir.Bence siz kocaniza gicik oluyorsunuz ne yapsa dokunuyor...

butun bunlar birikim sonucu bence
cocugun odevlerı aksama kalmamalı hep aynı seyı yazıyorum koca gunduz neden yapmıyor odevlerı
aksam adamıda bı rahatlatmak lazım oda calısıyor sonucta
Kizim sabahci odevde hic bir zaman aksama kalmaz babasiyla okuma calisiyolardi ona yapabildiklerini gostermek istedi adama zaten bisey kalmiyo ve o geldikten 1 saat sonra cocuklarin ikiside uyuyo
Son 10 gundur hersey daha yolunda daha sakin daha huzurluydu ama cocuklarin dusmesi konusunda bu kadar abartili tepkisi patlamama sebep oldu

kafana takma bence börekleride kafasına patlatsaydın ben olsam mesela o boreklerı oradan alırdım sahsen
bıde borekmı verıcem

Cok haklisin herkesi memnun etme cabasi var bende..bide karsiligina bak

kafana takma bence börekleride kafasına patlatsaydın ben olsam mesela o boreklerı oradan alırdım sahsen
bıde borekmı verıcem
Ya cocuklarla arada derede sirf o ise gotururum yaparsan iyi olur dedi diye ugrastim birde unutur diye kapinin koluna astim iste cok onemseyip ustune dusunce boyle oluyo demekki

:) simdik soyle oldu ben boregi giderken alir diye bekledim sirf onun ise goturmesi icin yaptim cunku..oda hala trip yapip istemiyorum dedi diye yaziklar olsun dedim
Annemede gitmek hic huyum degil sadece aksam gelince beni evde goremesin istedim

:) simdik soyle oldu ben boregi giderken alir diye bekledim sirf onun ise goturmesi icin yaptim cunku..oda hala trip yapip istemiyorum dedi diye yaziklar olsun dedim
Annemede gitmek hic huyum degil sadece aksam gelince beni evde goremesin istedim
Aman derim içimden almıyosa almasın yapanda kabahat kendim yerim bi güzel
Al diye ısrar etmem
Ama sen börek için mi yazıklar olsun dedin sanki tümden sana da seni tanıdığıma da yazıklar olsun gibi anlaşılıyo ( :
Nankör börek istedin yaptık bi de trip mi atıyosun deseydin bari

Ay cok hossun icten bi guldum sayende:) dogru diyosun keske oyle deseydim

En nefret ettigim sey bi erkegin bagirmasi onceden bende takardim simdi hic takmiyorum bagira bagira dursun boregide kendiniz yeseydiniz ya aksama kadar çocuğun sıkıntısı ni çeken biziz bide bağırıyorlar

canım benim ya seni çok iyi anlıyorum..benimde 4 ve 2 yaşına girecek çocuklarım var..eve kapanıp kalmak,sürekli iş güç,koşusturmaca bunu yaşayan bilir..insan kendine vakit dahi ayıramıyor,hep kendinden ödün veriyor..sabır de geç..sana nacizane fikrim sakın büyütme olayı..annenlere uğrasın seni alsın evinize geçin..tatlı dille anlat bu aralar gerginim de,oldu bir tatsızlık deyip kapat üstünü..inan şu durumda önemli olan ne anne ne baba,sadece çocuklar..onların huzurlu,güvenli ve mutlu bir ortamda büyümesi..inşallah küçükte büyüyecek herşey geride kalacak..ben kendimi böyle avutuyorum..Allah yardımcımız olsun

Kocanızın yaptığı hayvanlık ise sizin söyledikleriniz ne?

Ne yapmaliydim sizce ??? Adam cocuk her dustugunde deliye donuyo bana satasiyo bana ve cocuklarima lanet okudu diyorum ne yapsaydim tamam bey haklisin kurban oluyum kizma mi deseydim olduuuu diyen oyle desin

Benimki etkiye tepki..sessiz kalamamak lafini iade etmek..
Böyle tepki olmaz.

Her tartıişmada annenizin evine mi gidiyorsunuz?

Doğru düzgün lafı iade etmek yok mu sizin yasantınızda?

Eşim de cok paniktir, kız düştüğünde ağzına bişi attığında bas bas bağırır. Susmasını bekler sonra da güzel bir dille anlatırım. Bu kadar basit. Kapının önündeki tartışmanıza büyük kızınız hic sahit olmuyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…