kocamin yaptigi hayvanlik !!!

Merhaba...
Eşiniz olayı abartmış olabilir ama sadece tepki bu olay içinse başka olaylarla ilgili kendini biriktirmemişse...
Annenizin evinize gitme fikrinize katılmıyorum
Onlarıda telaşlandırmayın lütfen
Bence alttan alıp eşinizin gönlünü alın bi dinleyin onu öfkelendiren ne
sadece bu olaymı?

Ne yapmaliydim sizce ??? Adam cocuk her dustugunde deliye donuyo bana satasiyo bana ve cocuklarima lanet okudu diyorum ne yapsaydim tamam bey haklisin kurban oluyum kizma mi deseydim olduuuu diyen oyle desin
Lütfen abartma. Cocuklar yattıktan sonra konusalım vs gibi seylerle en basından beri onu sakinleştirilmeliydiniz.

Kızım annemde bi kez düştü, kafası morardı, eve geldiğimizde eşim bana bir daha o cocuk düserse size sorarım, iki kadın bir cocuğa bakamıyor musunuz fln dedi. Ben de sinirlendim. Bu kadar iyi olduğunu iddia ediyorsan otur kendin bak, eğer kızı senin söylediğin gibi yetiştirirsek, bugün etrafa keyifle anlattığın cocukluk anılarına sahip olamaz, dedim. Konu kapandı. Hala panik, dikkat et fln diyor ama abartmıyor. Önlem almak yerine hakaret ediyorsunuz.

eger çalışmak suan ıcın sana uygun degılse en azından kursa gıdıp bence bı ortam degısıklıgı yap derım
yarım gun kurslar var halk egıtımın ebruli kursuna gıdebılırsın
cok dolmussun artık bu senı cok yorar

çok tepki veriyorsunuz saygınız yok kocanızdan hayvan diye bahsediyorsunuz ayrıca tüm bunlar bence eşinizin birikimi sonucu patlamış ağızdan çıkmış sözler herkes neler yaşıyor yok ezdirmem yok laf ettirmem yok o yok bu az saygı ya saygı ben eşinizde hiç kabahat göremedim

Bence tavrını koy ancak evi terk ederek koyma. Mesela yemek yapma, gitsin dışardan getirsin. Temizlik yapma temizlikçi tutsun. Ama o ev senin. Sen evlenmesen o ev kurulmayacaktı, senin için o ev kuruldu. Evin hanımı evin kaptanıdır. Gemiyi en son kaptan terk eder. Kesinlikle evini bırakma.

Sende kendimi gördüm ya gelecekteki ben yemin ederim favori kadınsın işte kadın dediğin böyle olur

eşinizin olayı tamamen birikim bence. çok iyi giden bir ilşkide bir anda böyle bi olayla karşılaşıyorsunuz ve eşinizden düşmanınız gibi bahsediyorsunuz. hakaret ediyorsunuz. ben bunu anlamadım. biraz hoşgörüp çocuklar yattıktan sonra konuşsaydınız daha iyi olurdu.

bence siz çocuk bakımı dışında evde kendinizi çok harap etmeyin.yorgunluğunuzun tek sebebi eşinizi görüp ona cephe almışsınız gibi geldi. yapamıyorsanız bi yardımcı alın.yapamıyorsanız yemeği dışardan söyleyin.ama saçımı süpürge ettim moduna geçmeyin. zira tehlikeli sular bunlar....

Geçen bir konu vardı kadın çalışmalı mi ev hanımı mi olmalı diye.
Eğer sizin gibi evde durup durup kocasına çocuklarına hayatı eziyet edecekse benCW kesinlikle çalışmalı.
Eski konulara baktım .
Evlat ayrımı yapıyorsunuz bide.
Bence psikolojik destek almanız iyi olur......

Siz şimdi bu yüzden mi ailenizin yanına gidecek siniz ? Ayrıca bence eşiniz abartması dışında haklı gibi .

Bende anamın evine gidiyordum vazgeçtim üsletik hayvanlık eden bendim bide :)) sakin olun şeytan huzur bozacak yer arıyor eşinize sarmış dün sadece. İki tarafta hatasını anlayınca zaten düzeliyor her şey

Esiniz sinirine yenik dusmus..bu durumda sizin yapmaniz gereken duygusal bir konusma yapmak...anne evine gitmeniz olaylari buyutur..esiniz kafasinda kurmaya devam eder..
Sakin olun...
Bakin daha once iyidik diyorsunuz..yaziklar olsun diye mesaj atacaginiza "sen boyle bir sebepten kalbimi kirmazdin,sen boyle bir insan degilsin,baska bir derdin varsa lutfen paylas,baska bir derdinin yukunu huzurumuza degisme,asabiliriz"vb bi mesaj atsaydiniz daha farkli gelisirdi tartisma..

Eşine hayvan öküz diyen bunu düşünüp bide yazıya dökerkende cekinmeden yazabilenlere şaşıp kalıyorum.
Ne yaşanırsa yaşansınki ortada bişey yok baba olarak cocuğu düşürmenize kızmış.
Sizin diğer konularınızıda baz alarak tek tavsiyem tedavi alman.
Alıyorsanda dr değişime valtin gelmiş bence

Ikiniz de cok abartmissiniz bari biriniz alttan alin. Oyle en ufak bagirma da annenin evini boylarsan isiniz var sizin.
Annen yakininda oturuyordur umarim...

Gençliğin Sırrı
Zaman birinde 90 yaşlarında fakat çok dinç ve genç görünümlü bir adam yaşarmış. Çevresinde bulunan herkes ona çok özenir ve sorarlarmış ‘bu gençliğin sırrı nedir’ diye. Ama Sorular sık , soranlar çoğalınca cevap vermek vacip olmuş sanki.

Düşünmüş nasıl anlatırım bu sırrımı kolayca herkese. Sonra karar vermiş tüm meraklıları yemeğe davet etmeye evine. “Bu davette size sırrımı açıklayacağım” demiş. Herkes merakla davete gelmiş. Yemekler yenilmiş, içilmiş, sohbetler edilmiş vakit iyice gecikmiş. Ama gençlik sırrı ile ilgili tek kelam edilmemiş. Herkes konu ne zaman açılacak diye merek ederken Adamcağız huri gibi sevimli hanımına seslenmiş: -”Hatun, şu kilerden bir karpuz getirir misin bize sana zahmet!..” Hanım hemen doğrulmuş kilere giderek kaş ile göz arasında gidip bir karpuz getirmiş. Adamcağız şöyle eliyle bir vurmuş tık tık diye sonra da: ” Bu olmamış hanım, güzel çıkmayacak, başka getirir misin bir zahmet” demiş. Hanım onu götürmüş bir tane daha getirmiş. Adam onu da bir yoklamış yine beğenmemiş. “ Hanım sana yine zahmet olacak ama bu da olmamış başka bir tane getirir misin “ demiş, başka istemiş. Bu böylece üç dört sefer daha tekrarlamış. Dedemiz beşincide karpuzu beğenmiş ve karpuz kesilmiş, misafirlere ikram edilmiş. Herkes karpuzunu afiyetle yerken bizim dedecik sormuş. – Eeee arkadaşlar iste benim gençliğin sırrı burada anladınız mı ? Herkes birbirinin yüzüne bakmış. Kimse bişey anlamamış.. Aman dede demişler nerde? Anlamadık biz bu sırrı! Dedecik gülmüş.”Efendiler” demiş “O gördüğünüz karpuz kilerde bir tanecikti, tekti. Ben hanıma git de başka getir dedikçe o kilere gidip geliyor aynı karpuzu getiriyordu. Bir kere bile “aman be adam , deli misin nesin şu tek karpuzu ne taşıttırıyorsun bana defalarca..” demedi. Beni sizin önünüzde mahcup duruma düşürmedi. İşte ben bütün gençliğimi bu hanımıma borçluyum. Biz birbirimizi hiç başkalarının önünde zor duruma düşürmeyiz. Aile içindeki hiçbir şeyi dışarıya yansıtmayız. Hep birbirimize destek olur, dert ortağı olur, yardım ederiz. Birbirimizle ilgili olan problemleri yine birbirimize anlatırız. İyi kötü her olayı da birlikte paylaşırız .( sanırım konuya uygun )

sizin Yetiştireceğiniz çocuklara acıdım

Bir bucuk yasindaki cocuk odada yanliz birakilir mi bilmemde ... önceki konularinizda tam annelik yapamadinizi yazmissiniz. Esinizde anlamistir tabii, kücpk birseye patlayi verdi :/

Abartiosun

Yanılmıyorsam geçen gün de temizlik konusundan dolayı canın baya sıkılmıştı.
Sen her şeyi böyle dert edersen her gün bir malzeme bulursun kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…