kocamin yaptigi hayvanlik !!!

Benimde yazigim geldi yani ne olursa olsun boyle yapilmamasi gerek abartmissini z bizdede olmus s e y Benimde kizidgim zamanlar oldu mesela kizimin yaninda kocam kac kez bagirdi 3 ayli k kizim ve geceleri uykusundan korkarak uyandi ona bunu n neden i sen sin dedim artik bagirmadi ve kizim artik guzel uyumaya basladi duzeldigini gorunce kendi yuzunden oldugunu anladi ve siz nasil cocuklarin yaninda kavga edersiniz

1- Bi cok kez belirttim psikolojik tedavim devam ediyor ilacta kulaniyorum
2- daha once hic bir tartismada anneme gitmedim burda esime asiri tepkisine sinirlendim ve bu tepki cocuk her takilip dustugunde var cocuk yeni yuruyo surekli dusmesi kadar dogal ne var zaten surekli gozumun onunde ..konustum anlattim küstum sustum ama yok normalde seker gibi sessiz sakin olan adam cocuklar konusunda asiri abartili tavir sergiliyo artik asti kendini bela okuyor
3- herkes donup kendine bakmadan surekli bi yuklenme elestirme cabasinda evet saglikli dusunemedigim dogrudur tedavide oluyorum iki farkli merkezde farkli doktorlarda..ee napiyim daha herkes kadar mukemmel olamiyorum

Eşiniz hem suçlu hem güçlü, senin böreğini istemem nedir yani,
Ama insanın egosu bunu gerektirir, bir yanlış yapınca onu sonuna kadar savunmak ister.
Bari siz egonuza yenilip annenizin evine giderek yanlışınızı devam ettirmeyin, çünkü tü yazıklar olsun diyerek yanlış yapmışsınız.
O anda tepki vermeyip borek elinizde kocanınızın arkasından boynu bükük baksanız 1-0 öne geçecek hatta çok avantajlı hale gelecektiniz. Ama bu sahneler sadece türk dizilerinde olur, biz normal kadinlar pek yapamayız, iki saat mağdur ve üzgün suratlarla arkasından baktırırlar bir de dizilerde :)

Benim merak ettiklerim psikolojik rahatsızlığınız ne zamandan beri devam ediyor ve teşhis ne?

Annene gidecek kadar bir durum yok ortada
Esin biraz abartmis olabilir , ama suan sende abartiyosun

ve butun bu bagirmalar cinnet gecirmeler kavgalar koltuk tekmelemeler cocuklarin yaninda oluyor dimi ? Cok yazik cok o buyuk olan bunlarin hepsini anliyor kimbilir kucuk kafasinda neler dusunuyor nasil eziliyor olanlar altinda. Olan onun psikolojisine oluyor ben soyleyim size.

Ben sadece esim hatasini anlasin istedim anneme hala gitmedim bundan oncede hic bi tartismamizda gitmisligim yok sadece cocuklarin onunde bu kadar sinirlencek bi durum yokken abartti arti bela okumak nedir cocuga biseyde olmadi takildi dustu zaten kucaklayincada sustu her cocuk dusmesinde ayni laflar ayni tepkiler cocukta yeni yuruyo her an yanindayken bile takilip dusebiliyo

Bibolar bozukluk (mani)ikinci cocuguma hamileyken cikti
Keşke hamile olmadan ciksaydi ikinci kez hamile kalmazdiniz yanlış anlamayin ama yazdığınız bir iki konuyu okudum çok dağınık zihniniz çok belli bu. Yazdiklarinizda boğuluyor insan. İki yerde tedavi olmayın bırakın sağlam tek bir yerde tedavi olun. Hem 2 çocuk hem es hem ev hem de bu hastalık insani çok zorlar. Evlat hastayken anne yine dayanıklı olabiliyor ama anne hastayken o yuva zorlaşıyor.
Ya buraya da yaziyorsunuz da sizi daha çok sıkıntıya sokanlar oluyor Amaaan diyebilecek biri de değilsiniz.
Bakın lütfen kendinize dikkat edin. Sizin kendinizi harap etmeye hakkiniz yok. Buyuk kızınız okuldayken alin küçük kizinizi gezip tozun. Oyun oynayin sebeklikler yapın affedersiniz ama. Büyük kızınız da gelince mesela evcilik oynayin evde koşturun. Bakın ev isi demeyin eğer dikkat etmezseniz hastalığınız ilerler. Sizin onceliginiz evlatlariniz değil hastalığınız olsun. Psikoloji kitapları alin. Küçük kızınıza oyalayacak şeyler verin siz de kahve yapıp yaninda kitabinizi okuyun. Kendinizi sıkıntıya sokmak yerine sıkıntıya sokacak her şeyden kaçın. Buradakilerin o çocuklara acıyorum sözlerini dikkate almayın onlar sizin yerinizde olsaydı ne yaparlardı kim bilir.
Bir de lütfen siz kendinizi biliyorsunuz kızlarıniz da mi psikolojik hastalık yaşasın istiyorsunuz kocanizi uyarin ve siz de o da çocuklara saçma sapan sorunlarınızı yansıtmayın.
Kocaniza da şunu söylemek isterim bunu ona bildirin çocuklar düştü diye öyle davranirsa çocuklar düşmekten korkar hale gelirler ve bu da onlarda değişik hastalıklara sebep olur.
Kendinize dikkat edin ki evlatlariniz güzelce yetişsin biraz Amaaan demeyi bilin iki güzeller güzeli minnosum var deyin. Tedavinizi aksatmayin ve iyi bakın kendinize.

Ikinci doktora yeni basladim 1 ay oldu daha iyi hersey cicuklarimla zaten gezip tozup guzel vakit gecirebiliyorum mutlu ve saglikli cocuklarim..ben sadece yetemeyince yetisemeyince sinirleniyorum ordada ilaclar yardimci oluyor esim sakin ilgili bi baba..cocuklarin onunde tartismayiz genelde fakat esiminde hassas noktasi onlarin dusmesi..onun disinda iyidir mutsuz bi evliligim yok zaten dun tepkisi iyice buyutunce benimde zaten sinirlerim lacka...durum uzadida uzadi
Yorumlari dikkate alarak anneme filan gitmicem ama o ozur dilemedende konusmucam bakalim hayirlisi

Sizin maalesef sorunlarınız var. Konularınıza baktım sürekli şikayet halindesiniz bu ilk konunuz değil yok eşim onu yaptı bunu yaptı. Burada ben yüksek sesle bile konuşmam demişsiniz, başka konununzda ben ağzının payını veririm normalde demişsiniz bu kadar mutsuzsanız devam etmeyin o zaman adamın herşeyinden bir şey çıkarmışsınız. Allah aşkına her evde tartışma olur biraz kızdı diye anne evine mi gidilir aileye mi yansıtılır anne mi üzülür siz barışırsınız anne üzüldüğü ile kalır siz evlilik ciddiyetini kavrayamamışsın biraz huyuna gideyim demiyorsunuz hiç siz kapıdan çıkarken tüh yazıklar olsun derseniz o da der oysa ki sessiz kalsaydınız zaten o gün içinde sakinleşirdi akşam da sorun kalmazdı.

Ben konuya istinaden yazmadım psikolojik hastalık yasayan biri olarak yazdım. Hem kim tam anlamıyla yetişiyor ya da yetebiliyor ki siz yetiseceksiniz Allah askina. Eminim çok iyi bir anne ve essiniz yoksa derdinize çare aramaz hastaneye gitmezdiniz.
Rahatlamaya calissaniz ya siz biraz.
Annenize gidin ya da gitmeyin diyemem ama gitmeyecekseniz de giderim demeyin. Gitmediginizi görünce de isi piskinlige vurur.
Cocuklarinizin yaninda konusun ama yalniz kalınca bir yudum su vermeyin de affalasin hatta hayatım aşkım falan deyin çocuklar yokken bir kelime etmeyin ay suratını düşündüm de görsün öyle beddua etmeyi, sinirlenmeyi.
Beni yanlış anladiysaniz da özür dilerim

Bence esinizde diger konularinizda anlattgnz olaylarn bi patlamasi olmus gibi..

esin cocukkem belki bir sey yasadi o yuzden bu kadar cocuklarinin dusmesi konusunda hassas bir psikatriye gitmesuni tavsiye ederim

Kizlar tavsiyelere uyarak anneme gitmedim ( 7 yillik evliligimde daha oncede hic gitmedim anneme) adam geldi hic bisey yok gibi takililiyo sakalar yapiyo belirttim kirgin oldugumu sinirle soyledim diyo bende ofkeni lafini kontrol et o zaman dedim biraz tavirliyim oyle iste

Calismama o karismiyo baska konularda da mudahale etmez fakat vardiyali calisan bi meslek gurubundayim cocuklarla evle duzenim kalmiyo zor oluyo cocuklarda kucuk diye biraktim isi
Kizim 1 basladi oburude yeni yuruyo diye baslarinda olmak istedim birini etude versem kucugede bakici lazim e zaten maastan hic kalmicak bende o sebeple evdeyim biraz daha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…